جشن گل سرخ آخرین تصمیمات ایران در رابطه با اقامت مهاجران افغانستانی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) قطار حامل شکر از طریق خواف–هرات به ایستگاه روزنک افغانستان رسید + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هجوم ملخ‌های مراکشی به شهر‌های قندوز، بغلان، تخار، سمنگان و بلخ در افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: برنامه‌ای برای افتتاح کنسولگری‌های ایران و افغانستان در فراه و بیرجند نداریم + فیلم سازمان ملل از کشور‌های جهان خواست به پشتیبانی حیاتی خود از افغانستان ادامه دهند وزیر صنعت در راس هیئتی به کابل می‌رود پخش زنده بازی افغانستان و کره جنوبی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ایران و افغانستان سالانه ۳ میلیارد دلار از طریق دوغارون تعامل اقتصادی دارند کاهش ۵۰ درصدی ورود غیرمجاز اتباع افغانستانی به ایران تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان و کره جنوبی قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف در تعطیلات عید فطر در افغانستان ۳۰ کشته و ۱۵۵ زخمی برجای گذاشت سقوط سه پله‌ای فوتسال افغانستان در جدیدترین رده‌بندی فیفا آمریکا: برنامه‌ای برای بازگشایی سفارت در کابل نداریم گفت‌وگوی بهرامی با مقام طالبان درباره مهاجران افغانستانی در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و یمن (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) سفر مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه به کابل | آب و مهاجران محور گفت‌و‌گو‌ها
سرخط خبرها

یاحقی: برای رهنورد زریاب ایران و افغانستان فرقی نداشت

  • کد خبر: ۹۲۶۸۱
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۵
یاحقی: برای رهنورد زریاب ایران و افغانستان فرقی نداشت
دکتر محمدجعفر یاحقی استاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: زریاب مال ما است، چنانکه جمال زاده مال ما است. برای رهنورد زریاب ایران و افغانستان فرقی نداشت

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم گرامی‌داشت اولین سالروز درگذشت رهنورد زریاب در با عنوان «راوی رازهای شرق» به میزبانی قطب علمی فردوسی و شاهنامه و انجمن پایندان، روز یکشنبه (۲۸ آذر) با حضور محمدجعفر یاحقی، محمدکاظم کاظمی، شمس‌الحق آریانفر، سیداسحاق شجاعی، یامان حکمت تقی‌آبادی و نجیب بارور در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی برگزار شد.

دکتر جعفر یاحقی استاد دانشگاه فردوسی مشهد و میزبان این برنامه درباره شخصیت رهنورد زریاب گفت: به نظر من مرحوم رهنورد زریاب نویسنده توانا و متفاوتی بود، من یک پشتوانه‌ای در کار ایشان دیدم. وقتی آثار ایشان را خواندم متوجه شدم که این آدم چقدر فرهیخته و سخندان است، و با متون و آثار کلاسیک ادبی ایران و افغانستان آشنا است.

وی تصریح کرد: برای ایشان ایران و افغانستان فرقی نداشت، برای ما هم معنی ندارد، زریاب مال ما است، چنانکه جمال زاده مال ما است. ایشان در آغاز داستان‌هایش نقل قولی از کتاب های ادبی دارند و این نشان می‌دهد که فرهیختگی خاصی در زبان و نگاه زریاب بود که کمتر نویسنده‌ای آنها را دارد.

یاحقی تاکید کرد: بدون تردید شعر و نثر امروز ما نمی‌تواند منهای گذشته باشد. و شاعران و نویسندگانی که با آثار معاصر و کلاسیک خود آشنا هستند توانمندتر هستند. بدون شک زریاب یکی از آنها بود و اشاره‌هایی که در نوشته‌های زریاب است نشان می‌دهد که او هم مسائل روز جهان را می‌داند، هم به مسائل تاریخی و فرهنگی را می‌شناسد. فرهنگ برای او یک هویت شده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->