معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

آیا از ضرر‌های استفاده از خلال دندان باخبرید؟

  • کد خبر: ۹۲۷۴۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
آیا از ضرر‌های استفاده از خلال دندان باخبرید؟
برخی افراد بعد از غذا و یا در طول روز برای تمیز کردن دندان‌ها به طور مداوم از خلال دندان استفاده می‌کنند، در حالی که استفاده از خلال دندان مضراتی را به همراه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، خلال دندان اگرچه ابزار دم دستی و راحتی برای تمیز کردن دندان‌ها است، اما شاید عاقلانه‌ترین یا بی‌ضررترین انتخاب برای مواقعی که سعی دارید مواد غذایی را از لای دندان‌های خود بیرون بکشید، نباشد. در این مطلب درباره مضرات استفاده از خلال دندان صحبت خواهیم کرد و می‌خواهیم ببینیم چه روش‌های کم‌خطرتری برای بیرون کشیدن مواد غذایی از لای دندان‌ها وجود دارد.

۱- امکان دارد بشکند و بین لثه‌ها گیر کند

خلال دندان اگر از کیفیت خوبی برخوردار نباشد یا آن را زیاد فشار دهید، ممکن است بشکند. شکستن خلال دندان می‌تواند به ملتهب شدن لثه‌ها بینجامد، به خصوص اگر نتوانید آن را فوراً بیرون بکشید.

اگر نتوانید تکه شکسته خلال دندان را بیرون بکشید، ممکن است تلاش‌هایتان برای این کار باعث پارگی بیشتر بافت لثه و در نتیجه، التهاب بیشتر یا ایجاد عفونت شود، امری که می‌تواند خطرناک و دردآور باشد.

خلال دندان شکسته را باید با استفاده از آینه با احتیاط بیرون بکشید یا از فرد دیگری بخواهید که این کار را برایتان انجام دهد. اما اگر تکه‌های شکسته خلال دندان در لثه گیر کرده باشد باید به دندانپزشک یا یک متخصص مراجعه کنید تا آن را به درستی و بی‌خطر بیرون بکشد.

۲- شاید باعث بروز عفونت شود

سر تیز خلال دندان به راحتی می‌تواند لثه را پاره کند یا تصادفاً جایی از دهان را ببرد. این امر باعث ایجاد یک زخم باز می‌شود که مستعد عفونت ناشی از باکتری‌هاست.

این باکتری‌ها از هر جایی ممکن است بیایند، مثل سطح خود خلال دندان، البته اگر به طور بهداشتی نگهداری نشده باشد.

۳- قادر است به اقدامات دندانپزشکی انجام شده، آسیب بزند

خلال دندان ممکن است به کار‌هایی مثل پر کردگی و روکش دندان که دندانپزشک بر روی دندان‌های شما انجام داده صدمه بزند. اگر مشکل یا شکافی در ترمیم فعلی دندان وجود داشته باشد، استفاده از خلال دندان می‌تواند آن را تشدید کند، امری که می‌تواند به لق شدن، شکستن یا حتی کنده شدن ترمیم دندان منجر شود.

چون اگر شکافی در ترمیم دندان وجود داشته باشد که خلال دندان به آن گیر کند، خلال دندان می‌تواند این شکاف را بیشتر کند یا باعث کنده شدن ترمیم شود. مواد مورد استفاده در ترمیم‌های دندانی مثل موادی که برای پر کردن دندان به کار می‌روند، استحکام دندان طبیعی را ندارند و به همین دلیل به راحتی می‌شکنند.

توجه: جویدن خلال دندان هم برای دندان‌ها مضر است. در حقیقت، این امر می‌تواند باعث ساییده شدن مینای دندان شود، درست مانند اثری که دندان‌قروچه بر دندان‌ها دارد.

چه چیزی را جایگزین خلال دندان کنیم؟

استفاده از نخ دندان استاندارد، روش مؤثرتری برای بیرون کشیدن مواد غذایی از لای دندان است که مورد تأیید دندانپزشکان هست. بهتر است همیشه یک نخ دندان به همراه داشته باشید تا زمانی که بیرون خانه غذا می‌خورید؛ مجبور به استفاده از خلال دندان نشوید.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->