آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

معماری مشهد دچار ضعف فرهنگی است

  • کد خبر: ۹۲۸۵۶
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
معماری مشهد دچار ضعف فرهنگی است
مهدی ناصحی درباره معماری ایرانی و اسلامی در بنا‌های شهر مشهد، بیان کرد: یکی از اتفاق‌های مهمی که در مشهد و بر اساس مأموریت‌های شهرداری با آن روبه‌روییم، سیما و منظر شهری بوده که نمادساز و هویت‌بخش است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از ایسنا، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ما بیشتر در حوزه معماری و سیما با ضعف فرهنگی روبه‌روییم، تأکید کرد: اتفاقی که در این راستا باید صورت پذیرد، این است که شورای ششم در قالب کارگروه سیما، منظر و معماری اسلامی و ایرانی باید مقداری ذائقه‌ها را تغییر دهد.

مهدی ناصحی درباره معماری ایرانی و اسلامی در بنا‌های شهر مشهد، بیان کرد: یکی از اتفاق‌های مهمی که در مشهد و بر اساس مأموریت‌های شهرداری با آن روبه‌روییم، سیما و منظر شهری بوده که نمادساز و هویت‌بخش است.

عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: مداخلات شهرداری اگر با شیب زیاد صورت گیرد، با برخورد سلبی و مقاومت روبه‌رو می‌شویم. به این دلیل شیب مناسب در قالب ارائه مشوق‌ها و حمایت‌ها صورت می‌پذیرد تا بتوانیم از وقوع برخی سبک‌های معماری نامتجانس در شهر جلوگیری کنیم و این آشفتگی را تا حدود زیادی تعدیل بخشیم.

ناصحی با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم درصد درخور توجهی از ضعف‌ها را اصلاح کنیم، وضعیت خوبی برای مشهد امام رضا (ع) ایجاد می‌شود، اظهار کرد: گام نخست این است که ضوابط و مقررات ساختمان‌هایی که شهرداری می‌سازد، رعایت شود تا الگویی برای دیگر سازندگان قرار گیرد و به‌تبع آن شهر از نظر ظاهری سروسامان بگیرد.

وی ادامه داد: کار در شهر به‌عنوان موجود زنده، نمی‌تواند با شتاب زیاد انجام شود. باید با درنظرگرفتن روند، زیرساخت‌هایی در این دوره از شورای اسلامی شهر مهیا کنیم تا کار با ضابطه‌مندی انجام شود.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: اوضاعی که با آن روبه‌روییم، حاصل اقدامات چندروزه نیست، بلکه حاصل فعالیت‌های چند نسل از افرادی است که آموزش‌هایی دیده‌اند و با نگاه خود، دسترسی‌هایی به سبک و شیوه‌های نامتجانس پیدا کرده اند.

ناصحی افزود: شاهد آن هستیم که برخی سبک‌های معماری با کپی‌های ناقص از مبدأ در شهر اجرا می‌‍‌شود. امیدواریم در زمانی نزدیک با تهیه و تصویب این ضوابط و ارائه مشوق‌های لازم به سمت بهبود وضعیت حرکت کنیم.

وی با اعلام اینکه ما بیشتر در حوزه معماری و سیما با ضعف فرهنگی روبه‌روییم، افزود: اتفاقی که در این راستا باید صورت پذیرد، این است که شورای ششم در قالب کارگروه سیما، منظر و معماری اسلامی و ایرانی تا مقداری ذائقه‌ها را تغییر دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->