یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت
سرخط خبرها

بازی متقلبانه با سرمایه گذاران دیجیتالی

  • کد خبر: ۹۳۳۱۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۴
بازی متقلبانه با سرمایه گذاران دیجیتالی
اعتماد بیجای هزاران نفر به یک کانال تلگرامی زمینه کلاهبرداری کلان گردانندگان این شبکه اجتماعی را فراهم کرد.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛

روایت اول: دنبال کننده پروپاقرص

بیشترشان دنبال کننده پروپا قرص کانال تلگرامی بودند که ادمین آن علاوه بر ارائه اخبار دقیق در حوزه رمز ارز‌های دیجیتالی، مشاوره رایگان درباره خرید و فروش ارز‌های دیجیتالی نیز به اعضا می‌داد. کانالی تلگرامی که بالغ بر ۵۵ هزار مخاطب داشت و هر روز اخبار خوبی درباره رمزارز‌های دیجیتالی به اعضا می‌داد.
در کنار همه فعالیت‌های تخصصی در حوزه رمزارز، اقداماتی نظیر کمک خیرخواهانه و نیکوکارانه برای نیازمندان نیز در این کانال انجام می‌گرفت و مخاطبان خیلی محکم خود را دنبال کننده این کانال تلگرامی می‌دانستند تا اینکه آنچه نباید، رخ داد و این شبکه اجتماعی به ظاهر خیرخواه آن روی دیگر خود را نشان داد.

روایت دوم: استخر پول

خبرش تقریبا همه اعضای کانال را وسوسه کرده بود «سود ۱۲۰ درصدی برای سرمایه گذاران دیجیتالی» دعوت به همکاری در این طرح این گونه بود که اعضا رمز ارز‌های خود را به اصطلاح در «استخر پول» سرازیر می‌کردند و روز شمار ۱۲۰ درصد سود دریافت می‌کردند. مدت سرمایه گذاری نیز از هفت تا ۳۰ روز بود و علاوه بر ماندن آورده دیجیتالی سود کامل آن نیز به فرد سرمایه گذار بازمی گشت.

همچنین در این طرح اگر افرادی معرف دیگر اشخاص می‌شدند، علاوه بر سود ۱۲۰ درصدی ثابت، سود دیگری نیز در این باره دریافت می‌کردند و هرچه سطح معرفی‌ها بالا می‌رفت درصدی به این سود‌ها برمی گشت. ادمین به نوعی در این طرح علاوه بر سرمایه گذاری شخصی مخاطبان را نیز به سرمایه گذاری هرمی دعوت کرده بود. البته این طرح شاید برای سرمایه گذاری اولیه مخاطبان شیرین بود، اما پس از ادامه مسیر کام آن‌ها را تلخ کرد.

روایت سوم: ۵ شاکی در گزارش اولیه

طولی نکشید که طرح به ظاهر موفق این کانال تلگرامی با دنبال کننده زیاد به شگردی برای کلاهبرداری از اعضای کانال بدل شد و، چون مال باختگان نمی‌توانستند موضوع را به دیگر اعضا انتقال دهند پس از ارسال پیام به ادمین از کانال حذف می‌شدند و این گونه بود که صدای آن‌ها در بی خبری دیگر اعضا خاموش می‌شد.

یکی از مال باختگان این پرونده که چند روز پیش به مرکز پلیس فتای استان خراسان رضوی مراجعه کرده بود در اظهاراتش به کارشناسان این پلیس گفت: در طرح سرمایه گذاری کانال شرکت کردم و ابتدا سود خوبی به دست آوردم، اما در مرحله دوم پس از دریافت دوماه سود، از کانال حذف شدم و تمام ارز‌های دیجیتالی ام را از دست دادم.

این فرد ادامه داد: برای سرمایه گذاری در این طرح به عنوان استخر پول باید وارد لینک مشارکت می‌شدید و از طریق یک نرم افزار دسترسی به کیف پولتان را برای ادمین به میزان سرمایه دلخواه آزاد می‌گذاشتید. در این بین طبق مدت سرمایه گذاری مقرر تا ۱۲۰ درصد سود دریافت می‌کردید. ابتدا به ارزش دو دلار رمزارز سرمایه گذاری کردم و بعد از هفت روز به سود موجود دست یافتم، اما در مرحله دوم که ۱۶ میلیون تومان سرمایه گذاری کردم بعد از پرداخت سود به مدت دو روز از کانال حذف شدم و موجودی کیف پول دیجیتالی ام هم صفر شد.

البته این همه ماجرا نبود و دو تن از افرادی که به واسطه این فرد مال باخته به کانال مورد نظر معرفی شده بودند و از قضا ده‌ها میلیون تومان خود را در این طرح باخته بودند، به پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی مراجعه و علیه گرداننده اصلی کانال تلگرامی شکایت کردند.

روایت آخر: پلیس درصدد دستگیری متهمان است

روز گذشته رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده کلاهبرداری سریالی گفت: از زمان طرح شکایت یکی از شهروندان مشهدی درباره این پرونده در مرکز پلیس فتای استان تاکنون چهار نفر دیگر نیز به مجموعه تخصصی پلیس مراجعه و علیه گرداننده یک کانال تلگرامی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرده اند.

سرهنگ جواد جهانشیری افزود: بنا بر بررسی‌های صورت گرفته، مال باختگان تاکنون هفت هزار دلار چیزی بالغ بر ۲۱۰ میلیون تومان خود را در طرحی به ظاهر سرمایه گذارانه در حوزه رمزارز‌های دیجیتالی باخته اند که تحقیقات پلیس فتا برای شناسایی عامل یا عاملان این کلاهبرداری آغاز شده است.
این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: متهم یا متهمان این پرونده با جلب اعتماد مخاطبانشان آن‌ها را برای سرمایه گذاری در یک طرح سود مند، فریب داده و با دسترسی به کیف‌های دیجیتالی آن‌ها از طریق نرم افزار‌های رایانه ای، سرمایه‌های دیجیتالی این افراد را کلاهبرداری و به نوعی سرقت کرده اند.

سرهنگ جهانشیری گفت: طبق ادعای مال باختگان، دلار‌های سرقت شده پول‌های وام، ثبت نام خودرو، وام ازدواج و ... بوده که شکات برای به دست آوردن سود ۱۲۰ درصدی برای مدتی کوتاه آن‌ها را در طرح این کانال تلگرامی متقلب سرمایه گذاری کرده بودند. با دستور قضایی کانال موصوف به مشاوره و خرید و فروش رمزارز‌های دیجیتالی با حدود ۵۵ هزار دنبال کننده مسدود شد و تحقیقات برای شناسایی گردانندگان آن ادامه دارد.
رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در پایان بیان کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده احتمال افزایش کلاهبرداری گردانندگان این کانال تلگرامی در سطح کشور وجود دارد و از شهروندان درخواست می‌شود به هیچ وجه درباره سرمایه گذاری در حوزه رمزارز‌ها به افرادی که هیچ شناختی درباره آن‌ها ندارند اعتماد نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->