سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

برای تنظیم فشار خون، چغندر بخورید

  • کد خبر: ۹۳۳۶۲
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
برای تنظیم فشار خون، چغندر بخورید
چغندر یکی از بهترین خوراکی‌هایی است که می‌توانید آن را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید تا به کنترل و تنظیم فشار خون‌تان کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، با اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، چغندر گنجینه‌ای طبیعی سرشار از آنتی‌اکسیدان است. در دوران باستان نیز از چغندر برای تصفیه خون و درمان و بهبود افرادی که دوره نقاهت را سپری می‌کردند و آسیب‌پذیر بودند استفاده می‌شد.

چغندر حاوی پتاسیم بوده و برای تنظیم فشارخون فوق‌العاده است. این سبزی باعث کاهش کلسترول بد خون (LDL) می‌شود. میزان بالای فیبر،  منیزیم، فسفر،  اسید فولیک  و ویتامین‌های A، B و C این سبزی را به یک گنجینه کم نظیر تبدیل کرده است؛ بنابراین مصرف چغندر برای تصفیه خون و برطرف کردن مواد سمی از بدن توصیه می‌شود.

مصرف چغندر برای مراقبت بیشتر از کبد

چغندر سرشار از بتاکاروتن، کاراتنوئید‌ها و فلاوونوئید‌ها است که همگی آنتی‌اکسیدان‌های قوی محسوب می‌شوند.

به طور کلی سبزی‌جات و میوه‌های رنگی بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها را دارند. هر ماده غذایی حاوی این ترکیبات مغذی برای تصفیه و تمیزی کبد مؤثر بوده و بخصوص برای افرادی که از کبد چرب رنج می‌برند مفید است.

مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها باعث کاهش چشمگیر میزان چربی کبد و التهاب آن می‌شود. این بهبودی ویژه مربوط به وجود نوعی از آنتی‌اکسیدان‌ها به نام «بتالائین» است که قدرت زیادی داشته و برای پیشگیری از پیری بسیار مؤثر است. برای جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان‌ها حتماً به چغندر اعتماد کنید، چون سرشار از این ترکیبات مغذی است.

چغندر ایده آل برای فعال کردن سوخت و ساز بدن و دفع چربی‌ها

چغندر برای افرادی که دغدغه‌ اضافه وزن دارند و به دنبال راهی مطمئن برای لاغری هستند نیز مفید است. چون یک ماده غذایی انرژی‌زا، سیرکننده و سرشار از فیبر است. به عنوان مثال اگر فرد قبل از غذا یک لیوان آب چغندر میل کند، مواد مغذی فوق العاده‌ای جذب می‌کند که باعث ایجاد سیری نیز می‌شوند و فرد را از پرخوری و ریزه‌خواری بین وعده‌های غذایی خلاص می‌کنند. چغندر به دلیل دارا بودن فیبر فراوان به تصفیه و پاکسازی بدن کمک زیادی می‌کند. این سبزی پرخاصیت با تحریک عملکرد روده‌ها و پیشگیری از یبوست از احتباس آب در بدن و همچنین تجمع توکسین‌ها جلوگیری می‌کند.

چغندر با ممانعت از تجمع چربی‌ها در سلول‌های کبدی به کنترل عملکرد آن کمک زیادی می‌کند. همچنین باعث بهبود عملکرد سیستم لنفاوی‌ می‌شود و به دفع توکسین‌ها از بدن کمک می‌کند.

منبع: مشرق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->