مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است با انواع کم‌خونی آشنا شوید: علل، علائم و روش‌های درمان
سرخط خبرها

این ۶ گیاه زیبا را در خانه نگهداری نکنید!

  • کد خبر: ۹۳۵۲۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
این ۶ گیاه زیبا را در خانه نگهداری نکنید!
گیاهان سبز آپارتمانی طراوت و شادابی را با خود به داخل خانه‌های ما می‌آورند، همچنین برخی از آن‌ها علاوه بر زیبا کردن محیط اطراف ما، نوعی تصفیه کننده هوا هم هستند و باعث می‌شود محیط سالم‌تری برای زندگی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، گیاهان آپارتمانی علاوه‌بر زیبایی ظاهری، فواید ثابت‌شده‌ای برای سلامت دارند، از جمله پاکسازی هوا از سموم، کاهش سطح استرس و بهبود کیفیت خواب.

با این حال، مهم است بدانید برخی از گونه‌های گیاهی، برای کودکان و برخی اعضای خانه ممکن است سمی و خطرناک باشند.

موارد زیر  از این جمله‌اند:

پتوس:

یکی از گیاهان آپارتمانی بسیار محبوب است. با این حال باید مراقب بازی کردن کودک‌تان در اطراف این گیاه باشید. گاز زدن احتمالی برگ‌های این گیاه از سوی کودک، می‌تواند علائمی مانند سوزش و تورم دهان، لب‌ها و زبان، مشکل در صحبت‌کردن یا بلع، استفراغ، حالت تهوع و اسهال ایجاد کند.

فیلودندرون:

از رایج‌ترین گیاهان آپارتمانی شناخته‌شده و درعین حال از سمی‌ترین آن‌ها هستند. برگ‌های این گیاه که با نام انجیر برگ کمانچه نیز شناخته می‌شود، حاوی کریستال‌های تشکیل‌شده از اگزالات کلسیم سمی است. به دهان بردن برگ‌های تمام انواع فیلودندرون‌ها برای کودکان و حیوانات خانگی، می‌تواند بسیار سمی‌باشد.

نوک پیکان:

برگ‌ها و رنگ منحصر به فرد گیاه نوک پیکان، آن را به یک گیاه داخلی محبوب و جذاب تبدیل کردهاست. متاسفانه عوارض جانبی شیره این گیاه هم برای انسان و هم برای حیوانات خانگی خطرناک است. عناصر سمی‌شیره این گیاه می‌تواند به تحریک پوست و استفراغ منجر شود. معمولا برگ‌های یک گیاه نوک پیکان بالغ می‌ریزد و به‌جای آن‌ها برگ‌های تازه می‌روید. اگر کودک خردسال در خانه دارید، مهم است که مراقب برگ‌های ریخته در اطراف گیاه باشید.

آلوئه ورا:

ژل آلوئه‌ورا یک شفادهنده طبیعی برای بریدگی‌ها و سوختگی‌های جزئی است، درعین حال این گیاه حاوی چند ماده سمی مشابه لاتکس در لایه‌های بیرونی پوست خود است. کسانی که به لاتکس حساسیت دارند، بهتر است از تماس با لایه‌های داخلی پوست گیاه خودداری کنند، زیرا ممکن است منجر به تحریک پوستی قابل توجهی شود.

پاپیتال:

این گیاه که رشد سریعی دارد، معمولا در خانه‌ها، نمای بیرونی ساختمان‌ها و زیر درختان به‌عنوان پوشش زمین یافت می‌شود. این گیاه خاصیت سمی دارد و اگر کودک آن را بخورد، می‌تواند باعث تحریک دهان و ایجاد درد شود. خوردن مقادیر زیاد آن، ممکن است تورم شدیدی در قسمت‌های انتهایی گلو ایجاد کند.

دیفن باخیا:

گیاهی بسیار زیبا و محبوب است. متأسفانه برگ‌های این گیاه زیبا حاوی کریستال‌های اگزالات کلسیم است که می‌تواند پوست و دهان کودک را تحریک کند و اگر در مقادیر زیاد خورده شود، حالت تهوع و استفراغ ایجاد می‌کند. همچنین گفته می‌شود نام دیگر این گیاه، عصای بی عقلی است! زیرا درصورت خورده شدن، شیره سمی داخل آن، باعث می‌شود فرد قدرت تکلم خود را از دست بدهد.

منبع: جام‌جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->