گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟
سرخط خبرها

این ۶ گیاه زیبا را در خانه نگهداری نکنید!

  • کد خبر: ۹۳۵۲۱
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
این ۶ گیاه زیبا را در خانه نگهداری نکنید!
گیاهان سبز آپارتمانی طراوت و شادابی را با خود به داخل خانه‌های ما می‌آورند، همچنین برخی از آن‌ها علاوه بر زیبا کردن محیط اطراف ما، نوعی تصفیه کننده هوا هم هستند و باعث می‌شود محیط سالم‌تری برای زندگی داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، گیاهان آپارتمانی علاوه‌بر زیبایی ظاهری، فواید ثابت‌شده‌ای برای سلامت دارند، از جمله پاکسازی هوا از سموم، کاهش سطح استرس و بهبود کیفیت خواب.

با این حال، مهم است بدانید برخی از گونه‌های گیاهی، برای کودکان و برخی اعضای خانه ممکن است سمی و خطرناک باشند.

موارد زیر  از این جمله‌اند:

پتوس:

یکی از گیاهان آپارتمانی بسیار محبوب است. با این حال باید مراقب بازی کردن کودک‌تان در اطراف این گیاه باشید. گاز زدن احتمالی برگ‌های این گیاه از سوی کودک، می‌تواند علائمی مانند سوزش و تورم دهان، لب‌ها و زبان، مشکل در صحبت‌کردن یا بلع، استفراغ، حالت تهوع و اسهال ایجاد کند.

فیلودندرون:

از رایج‌ترین گیاهان آپارتمانی شناخته‌شده و درعین حال از سمی‌ترین آن‌ها هستند. برگ‌های این گیاه که با نام انجیر برگ کمانچه نیز شناخته می‌شود، حاوی کریستال‌های تشکیل‌شده از اگزالات کلسیم سمی است. به دهان بردن برگ‌های تمام انواع فیلودندرون‌ها برای کودکان و حیوانات خانگی، می‌تواند بسیار سمی‌باشد.

نوک پیکان:

برگ‌ها و رنگ منحصر به فرد گیاه نوک پیکان، آن را به یک گیاه داخلی محبوب و جذاب تبدیل کردهاست. متاسفانه عوارض جانبی شیره این گیاه هم برای انسان و هم برای حیوانات خانگی خطرناک است. عناصر سمی‌شیره این گیاه می‌تواند به تحریک پوست و استفراغ منجر شود. معمولا برگ‌های یک گیاه نوک پیکان بالغ می‌ریزد و به‌جای آن‌ها برگ‌های تازه می‌روید. اگر کودک خردسال در خانه دارید، مهم است که مراقب برگ‌های ریخته در اطراف گیاه باشید.

آلوئه ورا:

ژل آلوئه‌ورا یک شفادهنده طبیعی برای بریدگی‌ها و سوختگی‌های جزئی است، درعین حال این گیاه حاوی چند ماده سمی مشابه لاتکس در لایه‌های بیرونی پوست خود است. کسانی که به لاتکس حساسیت دارند، بهتر است از تماس با لایه‌های داخلی پوست گیاه خودداری کنند، زیرا ممکن است منجر به تحریک پوستی قابل توجهی شود.

پاپیتال:

این گیاه که رشد سریعی دارد، معمولا در خانه‌ها، نمای بیرونی ساختمان‌ها و زیر درختان به‌عنوان پوشش زمین یافت می‌شود. این گیاه خاصیت سمی دارد و اگر کودک آن را بخورد، می‌تواند باعث تحریک دهان و ایجاد درد شود. خوردن مقادیر زیاد آن، ممکن است تورم شدیدی در قسمت‌های انتهایی گلو ایجاد کند.

دیفن باخیا:

گیاهی بسیار زیبا و محبوب است. متأسفانه برگ‌های این گیاه زیبا حاوی کریستال‌های اگزالات کلسیم است که می‌تواند پوست و دهان کودک را تحریک کند و اگر در مقادیر زیاد خورده شود، حالت تهوع و استفراغ ایجاد می‌کند. همچنین گفته می‌شود نام دیگر این گیاه، عصای بی عقلی است! زیرا درصورت خورده شدن، شیره سمی داخل آن، باعث می‌شود فرد قدرت تکلم خود را از دست بدهد.

منبع: جام‌جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->