آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باید و نباید‌های گیاه‌خواری را بشناسید

  • کد خبر: ۹۳۵۰۵
  • ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
باید و نباید‌های گیاه‌خواری را بشناسید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره گیاه خواری و فواید و عوارض آن توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه شیرانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به گیاه خواری اظهار کرد: گیاه خواری نیز یک روش تغذیه در سطح جهان بوده و می‌تواند نتایج خوبی را داشته باشد به شرطی که گیاه خواری به طوری صحیح انجام و تغذیه شود. در حال حاضر در سطح جامعه، گیاه خواری رواج پیدا کرده و نه تنها برای سلامتی بدن کمک نمی‌کند بلکه باعث بروز و ایجاد برخی عوارض بلند مدتی برای فرد می‌شود.

او افزود: اگر فردی بدون برنامه ریزی و بدون مشورت با پزشک به سمت گیاه خواری برود ممکن است دچار بیماری‌های گوارشی، هورمونی و خصوصا هورمون تیروئید شود و اگر گیاه خواری صحیح نباشد، فرد دچار کمبود آهن، کمبود ویتامین B ۱۲ و همچنین کمبود ویتامین می‌شود که در نهایت منجر به تضعیف سیستم ایمنی می‌شود. برخی افردا که گیاه خوار هستند فقط از سبزیجات در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کنند که این درست نیست چراکه گیاه خواری تنها شامل سبزیجات نمی‌شود و باید از خانواده آجیل ها، سویا و حبوبات و همچنین غلات نیزمصرف کرد تا کیفیت پروتئینی دریافتی بدن بالا برود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: این روز‌ها جامعه دچار معضل چاقی و لاغری است. بدن انسان یک سیستم هوشمند است و باید به بدن اجازه دهیم در طول زمان وزن کم یا اضافی را اصلاح کند. بسیاری از مکمل‌ها جنبه تجاری دارند، اما در برخی موارد ممکن است باعث کاهش و یا افزایش وزن شدید فرد شود که این پایدار نبوده و بعد از مدتی بدن به حالت اولیه باز می‌گردد، زیرا بدن فرد سلامتی را در اولویت قرار می‌دهد. مکمل‌هایی که تاییدیه وزارت بهداشت را ندارد کوتاه مدت است که تعادل هورمونی بدن را بهم زده و عوارض زیادی را به دنبال دارد.

شیرانی ادامه داد: اگر رژیم غذایی مناسب و عادات غذایی درست در وعده‌های روزانه انجام شود میتوانیم هم لاغری و هم چاقی را کنترل کرده و بدنمان را به حالت درست طبیعی خود برگردانیم. افرادی که از مکمل‌های غیر مجوز و استفاده کردند دچار بیماری‌های کلیوی، کبدی و گوارشی شده اند. افراد برای اینکه یک تغذیه خوب و مناسب داشته باشند باید تعادل و تنوع غذایی را حفظ کنند و هرم مواد غذایی را در برنامه‌های زوزانه خود قرار دهند.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->