به گزارش شهرآرانیوز، آزمایشهای شخصیت با اینکه پرسشهای آسانی دارند، اما همواره افراد را در یافتن حقیقت وجود خود کمک میکنند. این آزمایشها نهتنها زمان زیادی نمیگیرند، بلکه هزینهای نیز تحمیل نمیکنند. یعنی همینطور که نشستهاید، میتوانید به رازهای نهفته در عمق وجودتان پی ببرید و از علایق خود آگاه شوید.
شخصیت افراد بر اساس نوع تغذیه آنها را بشناسید:
در تحقیقاتی که دهه هفتاد میلادی صورت گرفت، مشخص شد دلیل این که برخی افراد به غذاهای تند علاقه دارند، با علاقه آنها به انجام کارهای خطرناک گره خورده و همان حس ماجراجویی است و به همین دلیل، این افراد بهتر میتوانند غذاهای تند را تحمل کنند.
این آزمایش به این صورت انجام شد که شرکتکنندگان، آب حاوی کپسایسین (عامل تندی فلفل) را مینوشیدند و به سؤالاتی درباره احساس خود و این که آیا آن را دوست داشتند یا نه، پاسخ میدادند. البته عوامل دیگر، مانند عوامل تربیتی و محیط زندگی نیز در علاقه افراد به غذاهای تند، نقش مهمی را ایفا میکنند.
این حقیقت که افراد اجتماعی بیشتر از دیگران غذا میخورند، بر کسی پوشیده نیست و همه ما به تجربه میدانیم که افراد اجتماعی چند وعده غذایی را بیرون از خانه و با دوستان خود صرف میکنند و بیش از دیگران غذا میخورند.
بررسی چند گروه از خانمها نشان داد افرادی که معمولاً تابع جمع هستند، از عادات غذایی همراهان خود پیروی میکنند و اگر شخص خوشاشتهایی در گروه باشد، دیگران نیز به پیروی از او بیشتر غذا خواهند خورد.
برخی افراد از غذا خوردن به عنوان شیوهای برای رویارویی با مسائل و مشکلات احساسی، استفاده و تلاش میکنند از این راه، دشواری رویارویی با مشکلات و مسائل را تخفیف دهند.
بر اساس تحقیقات انجام شده از سوی یک مؤسسه لاغری و کاهش وزن برای مشخص کردن عادت غذایی زنان، مشخص شد که درصد بالایی از این زنان، همواره به صورت پنهانی در حال خوردن خوراکی و میان وعده هستند.
حدود ۴۰ درصد از این افراد، از اثر مخرب خوردن پنهانی خوراکیها آگاه بودند و آن را یکی از اصلیترین دلایل اضافه وزن خود میدانستند، اما اعتراف میکردند که توانایی مقاومت در برابر آن را ندارند!
بر اساس تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۰۵، دو پرسشنامه به گروهی از افراد داده شد که یکی آزمون تعیین نوع شخصیت و دیگری حاوی سؤالاتی درباره عادت غذایی افراد بود. نتیجه این آزمایش نشان داد که افراد آرام و سر به زیر، بیشتر میوه و سبزیجات میخورند و بهطور کلی، برنامه غذایی سالمتر دارند. در حالی که افراد برونگرا درباره غذا انتخابهای ناسالم و خطرناک دارند.
جالب این که با افزایش محبوبیت برنامههای غذایی گیاهخواری و خامخواری و تمایل روزافزون مردم جهان نسبت به آنها، به نظر میرسد درصد بسیاری از مردم جهان در این گروه جای بگیرند.
گفته شد که افراد برونگرا به دلیل رفتارهای اجتماعی خود، بیش از دیگران در معرض مصرف غذاهای ناسالم هستند و تحقیقات، نشان میدهند این افراد بهطور مشخص، به مصرف غذاهای چرب و نوشیدنیهای شیرین نیز علاقه دارند.
خبر خوب این که برنامه و عادت غذایی افراد برونگرا بیش از هر چیز تحت تأثیر محیط و گروه دوستان است که خوشبختانه میتواند قابل کنترل باشد.
منبع: صداوسیما