زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

چه رابطه‌ای بین پاروکردن برف و سلامت قلب وجود دارد؟

  • کد خبر: ۹۳۷۶۸
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
چه رابطه‌ای بین پاروکردن برف و سلامت قلب وجود دارد؟
متخصصان قلب و عروق هشدار می‌دهند که پارو کردن برف باعث افزایش ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون شده و به طور همزمان رگ‌های کرونر را منقبض می‌کند که زمینه ساز حمله یا سکته قلبی است.

به گزارش شهرآرانیوز، با آغاز فصل زمستان و بارش برف، بسیاری از افراد برای اجتناب از آسیب دیدگی و نفوذ رطوبت به داخل ساختمان ها، اقدام به پارو کردن برف می کنند.

انجمن قلب آمریکا در این رابطه هشدار می‌ دهد که پارو کردن برف می ‌تواند باعث بروز مشکلاتی همچون حمله قلبی یا ایست ناگهانی قلب در افراد مبتلا به بیماری ‌های قلبی شده و حتی افرادی که به بیماری های خفیف قلبی مبتلا بوده و خود از آن اطلاعی نیز نیز در خطر هستند.

بری فرانکلین (Barry Franklin) از متخصصان انجمن قلب آمریکا در این رابطه چنین توضیح می دهد: «برف پارو کردن یک فعالیت بسیار سخت است و در کنار تاثیری که دمای سرد بر بدن فرد می‌ گذارد، فشار خون را افزایش داده و به طور همزمان رگ‌ های کرونر را منقبض می‌ کند. این شرایط، واقعا یک ترکیب مناسب برای ایجاد حوادث حاد قلبی است.»

فرانکلین که استاد طب داخلی در دانشکده پزشکی ویلیام بومونت دانشگاه اوکلند در رویال اوک، است است، در تکمیل توضیحات خود افزود: «در میان بسیاری از یافته‌ های تحقیقات ما، مشخص می شود که نیازهای قلبی در زمان پارو کردن برف سنگین، از جمله افزایش قابل توجه ضربان قلب و فشار خون ، می ‌تواند برابر با شرایطی باشد  که طی آزمایش حداکثر میزان دویدن روی تردمیل در مردان کم ‌تحرک به دست آمده است.»

محققان در یک مطالعه دریافتند که تنها پس از دو دقیقه پارو کردن برف، ضربان قلب شرکت‌کنندگان از حد بالایی که اغلب برای تست ورزش هوازی تجویز می ‌شود، بالاتر می رود. گفتنی است تاکنون مطالعات متعددی خطرات پارو کردن برف را مشخص کرده و این فعالیت در بیانیه علمی به روز شده انجمن قلب آمریکا ۲۰۲۰ در مورد حوادث حاد قلبی مرتبط با ورزش گنجانده شده است. به گفته فرانکلین هر ساله هزاران نفر در جهان در حین یا بلافاصله پس از برف روبی جان خود را از دست می دهند.

تاثیر برف روبی به ویژه برای افرادی که خطرات قلبی عروقی مانند سبک زندگی کم تحرک یا چاقی را داشته و سیگاری هستند و همچنین  افراد مبتلا به دیابت، کلسترول بالا یا فشار خون بالا و همچنین افرادی که سابقه حمله قلبی یا سکته قلبی داشته اند، نگران کننده است.

بر این اساس به طور جدی توصیه می شود افرادی که دارای این ویژگی ها بوده و کسانی که جراحی بای پس یا آنژیوپلاستی عروق کرونر انجام داده اند، نباید برف را پارو کنند.

در خاتمه گفتنی است افرادی که مجبور به پارو کرن برف هستند باید نسبت به خطرات آن آگاه بوده و سعی کنند به خود فشار نیاورده و در حین کار استراحت های کوتاهی داشته باشید. علاوه بر این، هل دادن برف با پارو بر بلند کردن و پرتاب آن ارجحیت دارد چرا که فشار کمتری بر فرد وارد می کند. اگر در حین برف روبی احساس درد یا فشار قفسه سینه، سبکی سر، تپش قلب یا ریتم نامنظم قلب دارید، فوراً پارو کردن برف را متوقف کرده و با اورژانس تماس بگیرید.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->