اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

با ماسک خیس شده در باران چه کار کنیم؟

  • کد خبر: ۵۷۷۰۲
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۴
با ماسک خیس شده در باران چه کار کنیم؟
یکی از دغدغه‌های این روز‌های کرونایی در فصل بارش برف و باران استفاده اصولی و بهداشتی از ماسک است.
به گزارش شهرآرانیوز، با شیوع کرونا و ضرورت رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت، استفاده از ماسک هم در بین افراد جامعه افزایش پیدا کرده است.

این روز‌ها کمتر کسی را می‌بینیم که از ماسک با مدل‌های مختلف استفاده نکند و به نوعی تبدیل به جزئی جدا نشدنی از استایل افراد شده است.

استفاده از ماسک و بالا بردن عملکرد آن نیازمند رعایت نکاتی است، برای مثال در روز‌های بارانی که احتمال خیس شدن ماسک وجود دارد برای جلوگیری از کاهش عملکرد آن حتما باید اقدام به تعویض ماسک کرد.

پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مورد اهمیت استفاده اصولی از ماسک مطلبی به شرح زیر منتشر کرده است.
 
همه ماسک‌ها در مقابل رطوبت آسیب پذیرند پس لازم است در هوای بارانی و برفی بدون چتر تردد نکنید.

به محض خیس شدن ماسک آن را در سطل زباله بیندازید و حتما چندین ماسک به همراه داشته باشید.

در صورت نداشتن ماسک اضافه، موقتا از شال استفاده کنید.

زمان استفاده از ماسک‌های سه لایه معمولی حداکثر سه تا چهار ساعت است و زمانی که ماسک مرطوب‌تر شود مدت استفاده از آن کوتاه‌تر خواهد شد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->