به گزارش شهرآرانیوز، بامیه گیاه سبز غلافداری است که برای نخستین بار توسط مصریان پرورش داده شده و مورد استفاده قرار گرفته و پس از آن در کشورهای آسیای جنوبی، آمریکا و سایر سرزمینها کشت و پرورش داده شده است.
یکی از گیاهانی که تعجب دانشمندان را به خود معطوف کرده، بامیه است. گیاهی دارای کالری بسیار پایین و خواص بسیار زیاد است. این گیاه سرشار از فیبر است و ویتامینها و املاح بسیار فراوانی دارد. ویتامین A، ویتامین B ۶، ویتامین C، ریبوفلاوین، کلسیم، اسیدفولیک، تیامین و روی ازجمله مواد مغذی موجود در بامیه است.
این گیاه شگفتانگیز برای بسیاری از افرادی که به بیماریهایی مانند دیابت، مشکلات گوارشی، افزایش وزن و ضعف سیستم ایمنی مبتلا هستند کمک زیادی به درمان میکند. همچنین یکی از گیاهان بسیار مفید برای خانمهای باردار بامیه است.
اگر به دلایل وراثتی نگران مبتلا شدن به دیابت هستید مصرف بامیه را در لیست برنامههای غذایی اصلی خود قرار دهید. بامیه شبیه به جعفری خواص بسیار زیادی برای بیماران دیابتی دارد. بامیه به دلیل منابع فراوان موسیلاژ و فیبر موجب تنظیم قند خون میشود.
بامیه منبع سرشار فیبر است و برای افرادی که به مشکلات گوارشی مبتلا هستند بسیار مفید است. بامیه با تنظیم عملکرد دستگاه گوارش به حفظ سلامتی بدن کمک میکند و جذب مواد غذایی مفید در روده کوچک را سادهتر میکند. آب موجود در بامیه به درمان یبوست کمک میکند و به رفع و دفع گاز معده و از بین بردن نفخ کمک زیادی میکند.
یکی از منابع بسیار مفید برای افرادی که به چاقی مبتلا هستند، بامیه است. این گیاه سرشار از فیبرهای غذایی است و با ایجاد احساس سیری طولانی مدت از مصرف غذاهای مضر و تنقلات در میان وعدهها جلوگیری میکند.
ویتامین C یکی از ویتامینهای ضروری بدن است که خواص بسیار زیادی برای سلامت بدن دارد. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی کمک زیادی میکند و علائم سرماخوردگی را بهشدت کاهش میدهد. بامیه بهتنهایی میتواند حدود ۳۶ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را جبران و تامین کند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما