حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

۷ ترفند برای شناخت بدن

  • کد خبر: ۹۴۲۶۰
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
۷ ترفند برای شناخت بدن
شناخت بدن با نشانه‌هایی که وجود دارد، درک بهتری برای درمان مشکلات آن به ما می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بدن ما سیستمی بسیار پیچیده است که هر چیزی در آن به نحوی به بقیه چیز‌ها مرتبط است. به همین خاطر است که وقتی عضوی از بدن به خوبی کار نمی‌کند، آن عضو به عنوان هشدار پیامی را به سایر قسمت‌های بدن مخابره می‌کند. ما می‌توانیم این نشانه‌ها را تشخیص دهیم. در این گزارش با این چند روش ساده به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید موفق به درک و شناخت بدن شوید.

۱- میزان جذب رطوبت مو

برای بررسی این مورد، می‌توانید چند تار موی شسته و خشک شده تان را در یک لیوان آب بیندازید. اگر پایین رفت، یعنی میزان جذب مویتان بالاست و هر محصولی را که در حال استفاده از آن هستید جذب می‌کند و به راحتی در هوای باز خشک می‌شود. اما اغلب حس خشکی دارد و فرفری می‌شود.

برای برطرف کردن این حالت باید از بهترین محصولات موجود استفاده کنید. همچنین می‌توانید به روتین هفتگی خود حالت‌دهنده اضافه کنید.

۲- خطوط افقی بر روی گردن

خانم‌های یائسه استروژن کمتری از آن مقداری که بدن شان برای استحکام استخوان‌ها نیاز دارد تولید می‌کنند؛ و چروک‌های ناحیه گردن نشانه‌ای از این موضوع هستند که استخوان‌ها دارند شکننده‌تر و کم تراکم‌تر می‌شوند. کلسیم و ویتامین دی راه‌های خوبی برای دوری از پوکی استخوان هستند. این خطوط همچنین به شما می‌گویند که باید عملکرد تیروئید خود را چک کنید.

۳- زخم دهان و زبان

شایع‌ترین دلایل پیدا شدن این زخم‌ها سیگار کشیدن، آلرژی، اشتباهی گاز گرفتن زبان و التهاب است. اما اگر هیچ کدام از این‌ها وجود نداشت و باز شما شاهد این زخم‌ها بودید، ممکن است کمبود ویتامین B۱۲، آهن یا اسید فولیک داشته باشید.

۴- ناخن‌ها و ماهکِ پوسته پوسته و نقطه‌های سفید روی ناخن

شایع‌ترین دلایل برای این موارد، کمبود آهن و کم آبی بدن است. دلایل دیگر ممکن است کم‌کاری تیروئید، ناراحتی ریه یا بیماری کلیوی باشد. بهترین راه برای درمان ناخن هایتان این است که رژیم غذایی سرشار از آهن داشته باشید و ناخن هایتان را مرطوب نگه دارید.

ظاهر شدن لکه‌های سفید روی ناخن‌ها می‌تواند ۴ دلیل داشته باشد: حساسیت، عفونت قارچی، آسیب یا کمبود مواد معدنی. معمولاً روی و کلسیم مقصران رایج این کمبود هستند. اولین کاری که باید بکنید انجام آزمایش خون است.

۵- پاشنه‌های ترک خورده

عامل پاشنه‌های ترک خورده می‌تواند پوست خشک، هوای سرد و یا ایستادن طولانی مدت در طول روز باشد. اما این علائم می‌توانند نشان دهنده‌ی مشکلات حادتری نظیر اگزما، کم‌کاری تیروئید و دیابت نیز باشند. می‌توانید برای درمان پاشنه‌های ترک خورده، پا‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه در آب صابون قرار دهید و با سنگ پا آن‌ها را بسایید. بعد باید مرطوب کننده‌ای که حاوی «اسید لاکتیک»، «روغن جوجوبا» یا «شی باتر» است را روی آن‌ها بمالید.

۶- قرمزی گردن، گونه‌ها و پیشانی

آکنه‌ی روزاسه مهم‌ترین دلیل قرمزی این نواحی است و تنها در امریکا ۱۴ میلیون نفر به آن مبتلا هستند. احتمال ابتلای اشخاص بالای ۳۰ سال که پوست روشنی دارند به این عارضه بیشتر است چرا که بچه‌ها به ندرت به آن دچار می‌شوند.

طریقه‌ی شایع درمان آکنه‌ی روزاسه استفاده از دارو‌های موضعی و خوراکی است. در موارد حادتر پزشک ممکن است از لیزر برای زدودن رگ‌های خونی نمایان استفاده کند.

۷- چشم‌های پف دار یا متورم

اگر دچار عفونت نشده اید و به چیزی حساسیت ندارید و با این حال چشم تان متورم است باید بدانید شایع‌ترین دلیل، مصرف بیش از حد نمک است. با این کار آب بیشتری در بدن و صورت تان گیر می‌افتد. باید مصرف نمک خود را کاهش داده و پتاسیم بیشتری مصرف کنید.

دلایل دیگر، می‌توانند بیماری گریوز، مجرای اشکی مسدود شده، کشیدن سیگار و کمبود خواب باشند. کمپرس سرد، چای کیسه‌ای و ماساژ صورت چند تا از ساده‌ترین کار‌هایی است که می‌توانید خودتان انجام دهید.

همین طور که می‌بینید شناخت بدن می‌تواند امری حیاتی در زندگی باشد چرا که در صورت شناخت بدن می‌توانیم بروز مشکلات را پبیش بینی کرده و قبل از وخیم‌تر شدن شان به درمان آن‌ها بپردازیم.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->