آیت‌الله علم‌الهدی: تذکر محترمانه و ارشاد باکرامت، هدف اصلی «طرح نور» است | سه خطای محاسباتی در سنجش توفیق عملیات «وعده صادق» رئیسی: عملیات «وعده صادق» نشان دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی است حملات توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به رفح فرمانده نیروی زمینی ارتش به حادثه اصفهان واکنش نشان داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) عضو دفتر رهبر انقلاب: برخی مسئولان بدلیل کار‌های بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند تجاوز جدید رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات پدافند هوایی در جنوب سوریه طعنه وزیر امنیت داخلی اسرائیل به گزارش‌ها درباره حادثه اصفهان نتانیاهو دست به دامن انگلیس و آلمان شد واکنش فرمانده کل ارتش به حادثه اصفهان| تیراندازی به چند شی پرنده انجام شد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز رای گیری برای بزرگ‌ترین انتخابات جهان در هند روایت امیرعبداللهیان از رایزنی‌های دیپلماتیک در نیویورک آژانس اتمی: آسیبی به سایت‌های هسته‌ای ایران وارد نشده است آمریکا قطع‌نامه عضویت فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد تکذیب پرواز ریزپرنده در اصفهان | پدافند به شیء مشکوک شلیک کرد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) برگزاری جلسه اضطراری شورای عالی امنیت کشور تکذیب شد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وضعیت شهر اصفهان عادی است| ادامه پرواز هواپیما‌ها در فرودگاه شهید بهشتی بازگشت وضعیت عادی پروازها به تمامی فرودگاه‌های کشور شهر اصفهان در امنیت و آرامش است + فیلم شبکه خبر: تاسیسات هسته‌ای اصفهان در امنیت کامل است منشا صدای انفجار در تبریز مشخص شد همه چیز درباره شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان (۳۱ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

لاوروف: هنوز برای به رسمیت شناختن طالبان زود است

  • کد خبر: ۹۴۲۷۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱
لاوروف: هنوز برای به رسمیت شناختن طالبان زود است
وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تاس بار دیگر تاکید کرد، به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان به پیشرفت در تحقق وعده‌ها از سوی آنها بستگی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت: مساله به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان در حال حاضر امری زودهنگام است. تصمیم مثبت به تحولات در افغانستان بستگی دارد، به عبارت دقیقتر زمانیکه طالبان به وعده‌های خود از جمله ایجاد دولت فراگیر و مبارزه موثر با تهدیدات تروریستی و مواد مخدر عمل کنند، ما آن را به رسمیت می‌شناسیم.

وی ادامه داد: ما به صورت تدریجی با سایر اعضای جامعه جهانی در ارتباط با آن به سمت حذف طالبان از فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل حرکت خواهیم کرد که مبنایی را برای به رسمیت شناختن رسمی دولت جدید افغانستان ایجاد خواهد کرد.

این دیپلمات ارشد روس همچنین ادامه داد: مسکو همچنان با نمایندگان طالبان افغانستان که در این کشور روی کار آمده‌اند، ارتباطش را حفظ می‌کند. مبحث بشردوستانه در حال تبدیل شدن به یک حوزه مهم تعامل عملی در شرایط بحران اجتماعی و اقتصادی است.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو در ماه‌های نوامبر و دسامبر ۲۰۲۱ چندین محموله کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارسال و به دانش آموزان افغان کمک کرد تا برای ادامه تحصیل به روسیه بیایند. نیروهای ما در وزارت دفاع روسیه سهم ارزشمندی در این تلاش‌های بشردوستانه دارند.

لاوروف همچنین ادامه داد: برنامه اقدام مشترک در حوزه سیاست خارجی روسیه و بلاروس، خنثی سازی تهدیدهای مربوط به زیرساخت‌های ناتو را که به مرزهای ما نزدیک می‌شوند، پیش بینی می‌کند. این سند، هماهنگی نزدیک اقدامات را در سطوح بین‌المللی، از جمله با همکاری سایر کشورها و انجمن‌ها، فراهم می‌سازد. این سند همچنین به مخالفت مشترک با کمپین‌های اطلاعاتی علیه ما، سیاسی کردن فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی و تحمیل مدل امنیتی ناتومحور در اروپا اشاره دارد.

وزیر خارجه روسیه افزود: امضای این سند پاسخی به غرب در برابر فشارهای نادرست تحریمی، بی اعتبار کردن همکاری های دوجانبه روسیه و بلاروس و دخالت در امور داخلی هر دو کشور به منظور بی ثبات کردن شرایط سیاسی-اجتماعی آنهاست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->