سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

راه حل هایی برای کاهش درد قاعدگی

  • کد خبر: ۹۴۳۱۳
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۵
راه حل هایی برای کاهش درد قاعدگی
درد قاعدگی از مشکلاتی است که بسیاری از خانم ها را به ستوه آورده است. راهکارهایی برای کاهش درد قاعدگی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی به دوران بلوغ می‌رسیم، عادت ماهانه را تجربه می‌کنیم. در این دوران اتفاقات زیادی می‌افتد که قابل پیش بینی و تحت کنترل نیست. مثلا نمی‌دانیم که برای اولین بار چه زمانی پریود می‌شویم و یا چه روزی از هفته این حالت را تجربه می‌کنیم. اما یک خبر خوب. با انجام برخی نکات می‌توان این دوران را بخوبی تحت کنترل درآورد و به حس خوبی رسید. بجای احساس خستگی یا بی حالی می‌توانید این دوران را بخوبی پشت سر بگذرانید، پر انرژی باشید و تمام طول هفته را از حس خوبی برخوردار شوید. از همین رو با رعایت برخی نکات می‌توانید حس خوبی را از این دوران تجربه کنید.

۱- ورزش سبک در زمان پریود

ورزش‌های آسان مثل تمرینات کششی، یوگا، پیاده روی یا شنا می‌تواند جریان خون را افزایش دهد و میزان دل درد را کمتر کند. نشستن می‌تواند وضعیت شما را بدتر کند بنابراین ورزش کردن اهمیت بسزایی دارد. رقص با دوستان یا به تنهایی در خانه، روش مطلوبی برای بالابردن روحیه و حفظ حرکات است.

۲- استفاده از کیسه آب گرم در زمان پریود

قراردادن کیسه آب گرم روی شکم بسیار تسکین دهنده است بخصوص وقتی که دل درد بشدت شما را آزار می‌دهد. این روش می‌تواند عضلات شکم را تسکین دهد، درد‌های بدن را کمتر کند و دل درد را به حداقل برساند.

۳- نوشیدن آب در زمان پریود

ممکن است عجیب به نظر برسد، اما شما در دوران قاعدگی نیاز به نوشیدن آب بیشتری دارید. هرچه آب بیشتری بنوشید، آب موجود در بدن و خونریزی‌ها از بدن براحتی دفع می‌شود؛ بنابراین ۸ تا ۱۰ لیوان آب یا مایعاتی مثل آب میوه یا شیر را در طول روز بنوشید. اگر شما دایما بیرون از منزل هستید، یک بطری آب را همیشه با خود داشته باشید که این کار به حفظ آب در بدن کمک می‌کند.

۴- مصرف غذا‌های مناسب

برای کاهش درد قاعدگی بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات تازه استفاده کنید و باید حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات مصرف کنید. وقتی غذای مناسب و کافی را در این دوران مصرف می‌کنید، همه چیز تغییر خواهد کرد. از مصرف غذا‌هایی که علایم پریودی را بدتر می‌کند مثل غذا‌های آماده، شکلات و خوراکی‌های شور اجتناب کنید. بهترین گزینه برای میان وعده، هویج با حمص، سیب با کره بادام زمینی یا اسموتی‌ها می‌باشد. به علاوه میوه‌ها و سبزیجات حاوی مقدار زیادی آب هستند که مصرف آن‌ها می‌تواند آب بدن را تامین کند و ضمنا نوعی میان وعده محسوب می‌شوند.

۵- کافئین در زمان پریود

کافئین می‌تواند موجب درد و نفخ شکم می‌شود بنابراین بهتر است برای کاهش درد قاعدگی مصرف این ماده را در رژیم غذاییتان کمتر کنید. کافئین نه تنها در قهوه و چای بلکه در نوشیدنی‌های گازدار و شکلات نیز وجود دارد. بجای مصرف کافئین از زنجبیل، چای گیاهی و چای سرد گیاهی و یا آب معمولی استفاده کنید. اگر عاشق شکلات هستید و هوس شکلات می‌کنید، یک تکه کوچک از شکلات تلخ را بجای شکلات‌های بزرگ و شیرین استفاده کنید.

۶- خواب کافی در زمان پریود

نوجوانان در دوران قاعدگی به ۸ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارند؛ بنابراین خواب کافی می‌تواند حس خوبی را به آن‌ها بدهد.

۷- یادداشت کردن در زمان پریود

وقتی به دوران قاعدگی نزدیک می‌شوید، خود را برای این دوران آماده کنید. از همین رو تاریخ قاعدگی را در تقویم یادداشت کنید و زمان شروع و اتمام آن را علامت بزنید. میزان و شدت خونریزی، حالاتی که قبل و در طول قاعدگی و یا بعد از آن تجربه کرده اید را یادداشت کنید. بعد از چند ماه می‌توانید به یک الگو برسید و خود را برای قاعدگی‌های بعدی آماده کنید.

۸- استفاده از نوار‌های استاندارد هنگام ورزش

نوار‌های استاندارد و مناسب می‌تواند محافظ خوبی برای شما باشد و حس خوب و آرام بخشی را به شما بدهد. در نزدیک قاعدگی از نوار‌های کوچک و نازک استفاده کنید، اما نوار بهداشتی محافظ خوبی در دوران قاعدگی است که امروزه بگونه‌ای ساخته شده که امکان فعالیت و ورزش را فراهم می‌کند. اگر فردی فعال و پرتحرک هستید، از تامپون استفاده کنید. برای حفظ بهداشت دستگاه تناسلی، نوار‌های کم جذب استفاده کنید و هر ۴ تا ۸ ساعت نوار را تعویض کنید. بیشتر زنان از نوار‌های مختلف استفاده می‌کنند تا بتوانند به گزینه مناسب دست یابند؛ بنابراین با رعایت این نکات می‌توانید در دوران قاعدگی نیز به فعالیت و ورزش بپردازید و این دوران را با انرژی، شادی و لذت پشت سر بگذرانید.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->