خراسان رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مسئله هزینه «رمدسیویر»

  • کد خبر: ۹۴۶۱۴
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
مسئله هزینه «رمدسیویر»
با وجود نظر شورای عالی بیمه سلامت کشور، ستاد کرونای خراسان رضوی می‌گوید: هزینه داروی رمدسیویر برعهده بیمه سلامت است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ از ابتدای شیوع کرونا در کشور و زیادشدن بیماران در موج‌های مختلف، یکی از مهم‌ترین مسئله‌های مردم بعد از ابتلا به این ویروس، نبود حمایت تمام وکمال بیمه‌های درمانی از هزینه‌های زیاد درمان کرونا بود که قیمت سرسام آور دارو‌های کرونایی، اقتصاد خانواده‌های زیادی را فلج کرد و حتی باعث شد برخی از بیماران به علت حمایت نکردن بیمه نتوانند آن طور که باید کرونایشان را درمان کنند.

این مشکلات تا ۱۴ آبان ادامه داشت تا اینکه با تصمیم و دستور شورای عالی بیمه سلامت کشور، همه هزینه‌های مربوط به درمان بیماران کرونا زیرپوشش بیمه قرار گرفت و سقف ریالی ارائه خدمات به این بیماران برداشته شد و بستری، درمان و استفاده از دارو زیرپوشش کامل بیمه قرار گرفت.

اما با کاهش محسوس آمار بیماران کرونایی نیازمند بستری به دلیل واکسیناسیون گسترده، شورای عالی بیمه سلامت در نامه‌ای عجیب به همه استان‌ها اعلام کرد هزینه بیماران کرونایی برای داروی رمدسیویر فقط در صورتی پرداخت می‌شود که بیمار بستری شود؛ دستوری که البته با مصوبه ستاد کرونای استان لغو شد.

اعضای شورای عالی بیمه سلامت کشور ۱۱ آبان در جلسه هفتادونهم این شورا مصوب کردند که دارو‌های بستری و سرپایی ازجمله رمدسیویر، فاویپیراویر، سوفوسوویر/داکلاتاسویر و... بیماران کرونایی براساس شیوه نامه‌های ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زیرپوشش بیمه‌های پایه قرار بگیرد و همه هزینه‌های بیمار برای دوره بستری را سازمان‌های بیمه گر پایه پرداخت کنند. ۳ روز بعد هم یحیی ابراهیمی، عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی سلامت، اعلام کرد براساس مصوبه این شورا همه بیماران کرونایی زیرپوشش بیمه قرار گرفتند و سقف ریالی برای مراکز درمانی و داروخانه‌ها نیز برداشته شد.

پرداخت ۷۰ درصد هزینه دارو از سوی بیمه‌ها

بعد از تأیید این مصوبه شورای عالی بیمه سلامت و براساس شیوه نامه ابلاغی وزارت بهداشت، پوشش بیمه‌ای داروی رمدسیویر تا سقف ۷۰۰هزار تومان انجام می‌شد و در بخش بستری ۹۰درصد و در بخش سرپایی که تأیید نسخه منوط به ممهورشدن نسخه به مهر بیمارستان بود، ۷۰درصد هزینه دارو زیرپوشش سازمان بیمه سلامت قرار می‌گرفت.

مرداد امسال حنان حاجی محمودی، مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، در گفت وگویی با اشاره به جزئیات پرداختی‌های این سازمان برای این دارو در بخش سرپایی اعلام کرد تاکنون ۶۵میلیارد تومان هزینه داروی رمدسیویر و ۱۵میلیارد تومان هزینه داروی فاوی پیراویر در بخش سرپایی به داروخانه‌ها پرداخت و هزینه داروی پرونده‌های بستری تا خرداد نزدیک به ۷۶۱میلیارد تومان شده است.

هزینه گزاف رمدسیویر روی دوش مردم

با ورود گسترده واکسن‌های کرونا به کشور از شهریور، شیوع این بیماری و موج سهمگین پنجم کم کم فروکش کرد و بعد از مدت‌ها آمار‌های کرونایی کاهشی شد و میزان بستری‌های روزانه حتی به زیر ۱۰۰۰ نفر رسید تا در آذرماه هیچ شهر قرمز و نارنجی در کشور نداشته باشیم. ولی درست در آستانه پیدایش اولین نمونه کرونای امیکرون در ایران و پررنگ شدن زمزمه‌های آغاز موجی جدید از این بیماری، دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت کشور در ۲۴ آذر و در نامه‌ای اعلام کرد که پرداخت هزینه داروی رمدسیویر به دلیل کاهش بیماران مبتلا به کرونا در کشور فقط در صورت وجود دستور بستری پرداخت می‌شود.

در واقع براساس این نامه داروی بیماران کرونایی در بخش سرپایی عملا از پوشش بیمه خارج می‌شود و خود بیمار و بیمه شونده باید هزینه ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومانی خرید ۵ دز رمدسیویر را پرداخت کند که معمولا برای بهبود بیمار کرونایی با درگیری ریه تجویز می‌شود.

ستاد کرونای خراسان رضوی شیوه نامه جدید را لغو کرد

شیوه نامه جدید دبیرخانه شورای عالی سلامت کشور برای پرداخت هزینه بیماران کرونایی ۴ دی به همه بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها و مراکز درمانی مشهد ابلاغ شد، اما علیرضا رمزی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی، از لغو این دستور خبر داد و به شهرآرا گفت: باتوجه به مصوبه ستاد کرونای استان، نامه فرستاده شده ۴ دی با موضوع پرداخت نشدن هزینه داروی رمدسیویر در بخش سرپایی، لغو شده است و از این پس براساس شیوه نامه‌های ابلاغی وزارت بهداشت، هزینه داروی رمدسیویر بیماران بستری و بستری موقت در تعهد بیمه سلامت خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->