تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

مسئله هزینه «رمدسیویر»

  • کد خبر: ۹۴۶۱۴
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
مسئله هزینه «رمدسیویر»
با وجود نظر شورای عالی بیمه سلامت کشور، ستاد کرونای خراسان رضوی می‌گوید: هزینه داروی رمدسیویر برعهده بیمه سلامت است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ از ابتدای شیوع کرونا در کشور و زیادشدن بیماران در موج‌های مختلف، یکی از مهم‌ترین مسئله‌های مردم بعد از ابتلا به این ویروس، نبود حمایت تمام وکمال بیمه‌های درمانی از هزینه‌های زیاد درمان کرونا بود که قیمت سرسام آور دارو‌های کرونایی، اقتصاد خانواده‌های زیادی را فلج کرد و حتی باعث شد برخی از بیماران به علت حمایت نکردن بیمه نتوانند آن طور که باید کرونایشان را درمان کنند.

این مشکلات تا ۱۴ آبان ادامه داشت تا اینکه با تصمیم و دستور شورای عالی بیمه سلامت کشور، همه هزینه‌های مربوط به درمان بیماران کرونا زیرپوشش بیمه قرار گرفت و سقف ریالی ارائه خدمات به این بیماران برداشته شد و بستری، درمان و استفاده از دارو زیرپوشش کامل بیمه قرار گرفت.

اما با کاهش محسوس آمار بیماران کرونایی نیازمند بستری به دلیل واکسیناسیون گسترده، شورای عالی بیمه سلامت در نامه‌ای عجیب به همه استان‌ها اعلام کرد هزینه بیماران کرونایی برای داروی رمدسیویر فقط در صورتی پرداخت می‌شود که بیمار بستری شود؛ دستوری که البته با مصوبه ستاد کرونای استان لغو شد.

اعضای شورای عالی بیمه سلامت کشور ۱۱ آبان در جلسه هفتادونهم این شورا مصوب کردند که دارو‌های بستری و سرپایی ازجمله رمدسیویر، فاویپیراویر، سوفوسوویر/داکلاتاسویر و... بیماران کرونایی براساس شیوه نامه‌های ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زیرپوشش بیمه‌های پایه قرار بگیرد و همه هزینه‌های بیمار برای دوره بستری را سازمان‌های بیمه گر پایه پرداخت کنند. ۳ روز بعد هم یحیی ابراهیمی، عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی سلامت، اعلام کرد براساس مصوبه این شورا همه بیماران کرونایی زیرپوشش بیمه قرار گرفتند و سقف ریالی برای مراکز درمانی و داروخانه‌ها نیز برداشته شد.

پرداخت ۷۰ درصد هزینه دارو از سوی بیمه‌ها

بعد از تأیید این مصوبه شورای عالی بیمه سلامت و براساس شیوه نامه ابلاغی وزارت بهداشت، پوشش بیمه‌ای داروی رمدسیویر تا سقف ۷۰۰هزار تومان انجام می‌شد و در بخش بستری ۹۰درصد و در بخش سرپایی که تأیید نسخه منوط به ممهورشدن نسخه به مهر بیمارستان بود، ۷۰درصد هزینه دارو زیرپوشش سازمان بیمه سلامت قرار می‌گرفت.

مرداد امسال حنان حاجی محمودی، مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران، در گفت وگویی با اشاره به جزئیات پرداختی‌های این سازمان برای این دارو در بخش سرپایی اعلام کرد تاکنون ۶۵میلیارد تومان هزینه داروی رمدسیویر و ۱۵میلیارد تومان هزینه داروی فاوی پیراویر در بخش سرپایی به داروخانه‌ها پرداخت و هزینه داروی پرونده‌های بستری تا خرداد نزدیک به ۷۶۱میلیارد تومان شده است.

هزینه گزاف رمدسیویر روی دوش مردم

با ورود گسترده واکسن‌های کرونا به کشور از شهریور، شیوع این بیماری و موج سهمگین پنجم کم کم فروکش کرد و بعد از مدت‌ها آمار‌های کرونایی کاهشی شد و میزان بستری‌های روزانه حتی به زیر ۱۰۰۰ نفر رسید تا در آذرماه هیچ شهر قرمز و نارنجی در کشور نداشته باشیم. ولی درست در آستانه پیدایش اولین نمونه کرونای امیکرون در ایران و پررنگ شدن زمزمه‌های آغاز موجی جدید از این بیماری، دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت کشور در ۲۴ آذر و در نامه‌ای اعلام کرد که پرداخت هزینه داروی رمدسیویر به دلیل کاهش بیماران مبتلا به کرونا در کشور فقط در صورت وجود دستور بستری پرداخت می‌شود.

در واقع براساس این نامه داروی بیماران کرونایی در بخش سرپایی عملا از پوشش بیمه خارج می‌شود و خود بیمار و بیمه شونده باید هزینه ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومانی خرید ۵ دز رمدسیویر را پرداخت کند که معمولا برای بهبود بیمار کرونایی با درگیری ریه تجویز می‌شود.

ستاد کرونای خراسان رضوی شیوه نامه جدید را لغو کرد

شیوه نامه جدید دبیرخانه شورای عالی سلامت کشور برای پرداخت هزینه بیماران کرونایی ۴ دی به همه بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها و مراکز درمانی مشهد ابلاغ شد، اما علیرضا رمزی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی، از لغو این دستور خبر داد و به شهرآرا گفت: باتوجه به مصوبه ستاد کرونای استان، نامه فرستاده شده ۴ دی با موضوع پرداخت نشدن هزینه داروی رمدسیویر در بخش سرپایی، لغو شده است و از این پس براساس شیوه نامه‌های ابلاغی وزارت بهداشت، هزینه داروی رمدسیویر بیماران بستری و بستری موقت در تعهد بیمه سلامت خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->