چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات
سرخط خبرها

چرا گوشی‌ها بیش از اندازه داغ می‌کنند؟

  • کد خبر: ۹۵۸۰۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶
چرا گوشی‌ها بیش از اندازه داغ می‌کنند؟
داغ کردن بیش از اندازه گوشی هوشمند شما سرعت و عملکرد آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و به باتری دستگاه آسیب جدی وارد می‌کند. با این حال افزایش بیش از اندازه دمای گوشی می‌تواند دلایل نرم افزاری و سخت افزاری مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی برخی از این دلایل و ارائه روش‌هایی برای مقابله با آن‌ها می‌پردازیم.

به گزارش شهرآرانیوز - داغ کردن بیش از اندازه گوشی هوشمند شما سرعت و عملکرد آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و به باتری دستگاه آسیب جدی وارد می‌کند. با این حال افزایش بیش از اندازه دمای گوشی می‌تواند دلایل نرم افزاری و سخت افزاری مختلفی داشته باشد که در ادامه به بررسی برخی از این دلایل و ارائه روش‌هایی برای مقابله با آن‌ها می‌پردازیم.

در ابتدا باید به مفهوم داغ کردن گوشی بپردازیم و به این نکته بسیار مهم توجه کنیم که دمای یک گوشی هوشمند در هنگام کار‌های روزمره همچون گشت وگذار در وب یا اسکرول کردن شبکه‌های اجتماعی نباید به شکل محسوسی افزایش پیدا کند.

البته گرم شدن گوشی را نباید با داغ شدن اشتباه گرفت. زیرا اندکی افزایش دما بعد از ۱۵ دقیقه بازی با گوشی بسیار طبیعی است و فقط زمانی باید نگران بود که دستگاه نوتیفیکیشن داغ شدن بیش از اندازه را نشان دهد، لمس بدنه آن دست شما را اذیت کند، یا به دلیل داغ شدن خاموش شود.

معمولا کاربران بعد از داغ شدن بیش از اندازه گوشی، اپلیکیشن‌های باز را می‌بندند و این اتفاق را به زیادبودن بیش از اندازه نور نمایشگر، روشن بودن اتصال داده یا وای فای برای مدتی طولانی و بازی کردن بدون وقفه ربط می‌دهند، اما در نظر داشته باشید که این دلایل برای گوشی‌های قدیمی صدق می‌کنند و هیچ گوشی هوشمند ساخته شده با فناوری‌های مدرن در دو سال گذشته، نباید به دلایلی که ذکر شد، بیش از اندازه داغ شود.

باگ اپلیکیشن‌ها

ممکن است بعد از نصب یک اپلیکیشن جدید یا به روزرسانی اپلیکیشن‌های قدیمی، با داغ شدن بدنه دستگاه روبه رو شویم. در این موارد به شما توصیه می‌کنیم که اپلیکیشن یادشده را از روی دستگاهتان حذف کنید و منتظر ارائه به روزرسانی جدید برای آن بمانید.

بعد از این کار می‌توانید گوشی را دوباره راه اندازی کنید و چند دقیقه منتظر بمانید. اگر در این حالت نیز با داغ شدن بیش از اندازه روبه رو شدید، نیاز است تا راه حلی دیگر را امتحان کنید.

باز بودن دوربین

حتما برای شما نیز پیش آمده است که بعد از استفاده از دوربین گوشی، بستن اپلیکیشن آن را فراموش کنید و آن را به همان صورت در جیب یا کیف خود قرار دهید. این اتفاق می‌تواند دمای گوشی تان را تا حدی افزایش بدهد که نشود آن را لمس کرد. همچنین باتری آن را طی چند دقیقه خالی می‌کند. البته بعضی شرکت‌ها با تنظیم برنامه دوربین (به نحوی که اگر پس از مدتی هیچ شات یا عملی با آن صورت نگیرد، به حالت استندبای می‌رود) مانع از بروز چنین پدیده‌ای می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->