اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توقف پرداخت تسهیلات در بانک‌ها تکذیب شد

  • کد خبر: ۹۶۰۳۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۴
  • ۱
توقف پرداخت تسهیلات در بانک‌ها تکذیب شد
اخیرا اخباری مبنی بر توقف پرداخت تسهیلات در برخی بانک‌ها منتشر شده است که دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی ضمن رد این ادعا از رشد منابع و تسهیلات بانک‌ها در سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا قیطاسی با تاکید بر عدم توقف پرداخت تسهیلات در بانک‌ها اظهار کرد: بانک‌ها از صبح که فعالیت خود را آغاز می‌کند تا پایان ساعات کاری به ارائه خدمات امور بانکی اعم از دریافت سپرده و اعطای تسهیلات مشغول هستند و توقف پرداخت تسهیلات به هیچ عنوان صحت ندارد. 

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی تصریح کرد: بانک ها در طول سال با توجه به منابع و مصارفی که دارند و براساس سیاست اعتباری خود ، به پرداخت تسهیلات می‌پردازند و توقف در تسهیلات معنی ندارد. ممکن است منابع بانکی کاهش یابد یا زمان اعطای تسهیلات کمی بیشتر شود اما توقفی وجود ندارد. 

وی ادامه داد: در واقع بانک‌های دولتی و نیمه دولتی که عضو شورای هماهنگی هستند براساس بخشنامه بانک مرکزی، سیاست اعتباری خود و سیاست دولت اقدام به پرداخت تسهیلات می‌کنند؛ ضمن اینکه تمام تکالیفی که توسط مجلس و دولت به بانک ها تکلیف می‌شود هم با برنامه‌ریزی اعتباری در حال انجام است. 

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی با بیان اینکه آمارها نیز بیانگر این است که اعطای تسهیلات بانک‌ها از ابتدای سال تاکنون رشد قابل توجهی داشته است، تصریح کرد: از فروردین ۱۴۰۰ تا ۲۹ آذر ماه امسال، ۶۷۱ هزار و ۹۵۶ نفر تسهیلات ازدواج از ۱۲بانکی که عضو شورای هماهنگی بانکها دولتی و نیمه دولتی هستند، دریافت کردند. این میزان پرداخت، از تعداد ۸۳۴ هزار و ۷۳۸ تقاضا انجام شده است که در واقع ۸۰درصد متقاضیان وام ازدواج تا ۲۹آذرماه امسال تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند. 

قیطاسی ادامه داد: با احتساب اینکه به طور متوسط ماهانه برای ۷۰ هزار نفر وام پرداخت می‌شود؛ بنابراین در ۳ماه باقی مانده پایان سال نیز ۱۶۰هزار نفر مابقی نیز وام خود را دریافت خواهند کرد. این در حالی است که امسال مبلغ تسهیلات ازدواج افزایش داشته است به نحوی که سال گذشته مبلغ وام ۵۰ میلیون تومان بود و امسال برای خانم های زیر ۲۳ سال و آقایان بالای ۲۵ سال ۱۰۰ میلیون تومان و مابقی افراد که این شرط سنی را نداشته باشند ۷۰ میلیون تومان است. 

وی با بیان اینکه سرانه پرداخت تسهیلات در سال جاری ۸۷ میلیون تومان است، افزود: سال گذشته ۹۴ درصد متقاضیان وام ازدواج دریافت کردند که امسال هم به این میزان و حتی بیشتر خواهیم رسید. سال گذشته ۷۴۱ هزار نفر از این تسهیلات استفاده کردند که در مجموع ۳۸ هزار میلیارد تومان بود. امسال تا ۲۹ آذرماه نیز ۶۷۱ هزار نفر در مجموع مبلغ ۵۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند. با توجه به این آمار، پرداخت تسهیلات در بخش ازدواج حدود ۵۰درصد رشد داشته است؛ در نتیجه خدمات خوب بانک ها و  عملکرد کارکنان تلاشگر شبکه بانکی را نباید زیر سوال برد. 

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی همچنین با اشاره به میزان منابع و تسهیلات بانک‌ها اظهار کرد: مجموع منابع بانک‌های عضو شورای هماهنگی در پایان آبان ماه امسال رشد ۴۰درصدی داشت که در همین مدت زمان شاهد رشد ۴۱ درصدی تسهیلات این بانک‌ها نیز بودیم. 

به گفته قیطاسی، بانک‌ها با توجه به مدیریت منابع و مصارف، متناسب با منابع خود تسهیلات را پرداخت و به تقاضای مشتریان رسیدگی می‌کنند؛ اما اگر در یکی از شعب بانک‌ها اعلام شود که پرداخت تسهیلات متوقف شده است، مشتری باید حتما به واحد رسیدگی به شکایت بانک مورد نظر مراجعه و ثبت شکایت کند. 

منبع: ایبِنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
hassan
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴
0
0
همین امروز بانک بودم و گفتن بسته شده...پرونده تکمیل شده ولی...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->