یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت اوراق مسکن رکورد زد! (۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۵۹۵۰
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۲
  • ۱
قیمت اوراق مسکن رکورد زد! (۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۰)
افزایش قیمت اوراق مسکن همچنان ادامه دارد، به طوریکه هزینه هر برگ این اوراق برای نخستین مرتبه از ۱۲۰ هزار تومان هم گذشت و اوراق سال جاری بین ۱۲۴ هزار تا بیش از ۱۲۷ هزار تومان قیمت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدتی است که قیمت اوراق مسکن روندی افزایشی دارد و حدود یک ماه قبل از ۱۰۰ هزار تومان و اخیرا از ۱۲۵ هزار تومان هم گذر کرد. پس از آن بانک مسکن اعلام کرد به مناسبت هشتاد و سومین سالگرد تاسیس این بانک، هزینه دریافت تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات ۵۰ درصد کاهش یافته است. نکته جالب این است که هزینه این اوراق طوری افزایش داشته که حتی تخفیف ۵۰ درصدی هم هزینه نهایی را کاهش نداده است. به عبارتی اگر هزینه اوراق ۸۰ تومان بود و هیچ تخفیفی نیز در نظر گرفته نشده بود، هزینه این وام کمتر از شرایط کنونی بود!

قیمت اوراق مسکن فروردین تا اذر سال جاری

بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که هر برگ اوراق تسهیلات مسکن ماه‌های فروردین، اردیبهشت سال جاری ۱۲۷ هزار و ۷۰۰ و هر برگ اوراق تسهیلات مسکن خردادماه نیز ۱۲۹ هزار تومان قیمت دارد. هر برگ از اوراق تسهیلات مسکن بانک مسکن تیرماه سال ۱۴۰۰ با قیمت ۱۲۷ هزار و ۴۰۰، مردادماه ۱۲۷ هزار و ۳۰۰ و شهریورماه نیز ۱۲۷ هزار و ۴۰۰ تومان داد و ستد می‌شود.

همچنین هرکدام از اوراق مهر و آبان ماه ۱۲۷ هزار و ۸۰۰ و اوراق آذرماه نیز ۱۲۷ هزار و ۴۰۰ تومان قیمت دارد که این گزارش بر اساس نرخ اوراق در آذرماه نوشته شده است.

قیمت اوراق برای مجرد‌ها و متاهل‌های تهرانی

مجرد‌های ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود؛ لذا برای دریافت ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که با تخفیف در نظر گرفته شده تعداد اوراق ۲۰۰ و هزینه آن با تسه ۱۲۷ هزار و ۴۰۰ تومانی، ۲۵ میلیون و ۴۸۰ هزار تومان می‌شود.

همچنین با در نظر گرفتن ۸۰ میلیون تومان وام جعاله که برای آن با تخفیف باید ۸۰ برگه به مبلغ ۱۰ میلیون و ۱۹۲هزار تومان خریداری کنند، مجموع هزینه خرید اوراق ۳۵ میلیون و ۶۷۲هزار تومان می‌شود.

زوج‌های تهرانی نیز برهمین اساس می‌توانند تا سقف ۴۸۰ میلیون تومان شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن برای هر نفر و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند؛ که البته طبق تصمیم جدید، زوجین باید ۴۰۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند که هزینه آن ۵۰ میلیون و ۹۶۰هزار تومان می‌شود که همراه با هزینه ۱۰ میلیون و۱۹۲ هزار تومانی وام جعاله در مجموع باید ۶۱ میلیون و ۱۵۲هزار تومان پرداخت کنند.

قیمت اوراق در سایر استان‌ها

سقف این تسهیلات برای مراکز استان و شهر‌های با جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر برای مجرد‌ها به ۱۶۰ و برای زوجین به ۳۲۰ میلیون تومان رسیده است که با توجه به این‌که مجرد‌ها با تخفیف باید ۱۶۰ و متاهل‌های ساکن این شهر‌ها نیز باید ۳۲۰ برگه تسهیلات مسکن خریداری کنند، مجرد‌ها باید ۲۰ میلیون و ۳۸۴هزار تومان و متاهل‌ها نیز باید ۴۰ میلیون و ۷۶۸هزار تومان پرداخت کنند.

این وام برای مجرد‌های سایر مناطق شهری با تخفیف به ۶۰ و برای زوجین این مناطق نیز به ۱۲۰ میلیون تومان رسیده است؛ بنابراین مجرد‌ها باید با پرداخت هفت میلیون و ۶۴۴و متاهل‌ها نیز با پرداخت ۱۵ میلیون و ۲۸۸ نسبت به اخذ این وام اقدام کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد مشهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
0
0
اوراق ارزان شد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->