فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

روایتی از نمایشگاه نقاشی «برداشت» از مهدی امینی در نگارخانه آذرنور

  • کد خبر: ۹۶۳۲۰
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
روایتی از نمایشگاه نقاشی «برداشت» از مهدی امینی در نگارخانه آذرنور
مهدی امینی، هنرمند ساکت و کاربلد مشهدی، در نگارخانه «آذرنور» برای حمایت از خانواده‌های کم برخوردار نمایشگاهی برپا کرد. این نمایش آثار، شامل چندین اثر پرتره، طبیعت و طبیعت بی جان بود که به نحوی دل نشین و با سبک رئالیسم، سعی در جلب نظر مخاطبان داشت.

امیرمنصوررحیمیان | شهرآرانیوز - هنر و هنرمند تعاریف زیادی دارد. ولی به نظر این تعریف درست‌تر است که: «هنرمند باید بتواند از جهان اطرافش زاویه دید مشخص خودش را ارائه بدهد و در مرحله بعدی باید دغدغه جامعه‌ای که در آن زندگی و فعالیت می‌کند را داشته باشد.» به بخش اول این تعریف، چون درونی و مربوط به خود هنرمند می‌شود، نمی‌پردازیم. ولی بخش دوم، نمود بیرونی دارد و مربوط به جامعه است.

جامعه‌ای که مثل ماشین فولادی بسیار عظیم و سنگینی است که از میلیون‌ها قطعه تشکیل شده است. قطعات یا آدم‌هایی که خودشان تصمیم می‌گیرند علیه و یا موافق این ماشین غول ‎پیکر کار کنند. راه رفتن این کوه فولاد هم به همان اندازه دشوار است. برای هر سانتی متر پیشروی مدت‌های زیادی را باید معطل بماند و انرژی فراوانی مصرف بکند.

در این میان هنر و هنرمند، وظیفه اصلی اش کمک به بهتر شدن روند پیشروی این ماشین سنگین است. ولی، در این روز‌ها هنر سبک بار و سبک بال به سرعت در حال جلو رفتن و دور شدن از این ماشین کند و سنگین است. با این حال از باز تعریف و نحوه معرفی خودش هم غافل نشده است؛ و گاهی نمایشگاه‌هایی برگزار می‌شود که آدم را امیدوار می‌کند. نمایشگاه‌هایی که این روز‌ها کم هستند، ولی به هر حال برگزار می‌شوند. یکی از این دست ضیافت‌های تماشا، «برداشت» بود. هنرمند ساکت و کاربلد مشهدی «مهدی امینی» در نگارخانه «آذرنور» دست به برگزاری نمایشگاهی، برای حمایت از خانواده‌های کم برخوردار، زد.

این نمایش آثار، شامل چندین اثر پرتره، طبیعت و طبیعت بی جان بود که به نحوی دل نشین و با سبک رئالیسم، سعی در جلب نظر مخاطبان داشت. با اینکه این نمایش آثار، چهارمین نمایشگاه انفرادی او به حساب می‌آید، برای عمر هنری او کم و محدود است. این هنرمند مشهدی، نقاشی را نزد «منوچهر اسپهبدی»، «تقی زاده»، «حسین سهرابی» و «عطایی فر» فرا گرفته است و با اینکه سعی کرده تا نگاه و زاویه مخصوص خودش را پیدا بکند، ولی از هر کدام از استادان گذشته اش در نقاشی هایش ردی را حفظ کرده است.

پرتره‌هایی که او از چهره‌های مختلف، ترسیم کرده است به علاوه استفاده صحیح از رنگ، بافت و نور در دورنما‌ها و حفظ جزئیات در عین به هم ریختگی و آزادی خطوط، نشان از مهارت و کاربلدی او در نقاشی است. ولی کاری که این نمایشگاه سعی داشت انجام دهد به نظر مهم‌تر و بزرگ‌تر از نقد و بررسی آثارش است. او به معاوضه آثار با سبد‌های کالا برای افراد بی بضاعت دست زده بود. کاری خیر برای بیدار کردن وجدان جامعه.

روایتی از نمایشگاه نقاشی «برداشت» از مهدی امینی در نگارخانه آذرنور

 

روایتی از نمایشگاه نقاشی «برداشت» از مهدی امینی در نگارخانه آذرنور

 

روایتی از نمایشگاه نقاشی «برداشت» از مهدی امینی در نگارخانه آذرنور

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->