ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم
سرخط خبرها

مجمع اسلامی اندونزی: کریپتو حرام است!

  • کد خبر: ۹۶۴۹۲
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
مجمع اسلامی اندونزی: کریپتو حرام است!
مجمع اسلامی اندونزی متشکل از «شورای ترجیح» و «مرکز اجرایی تجدید» که از بزرگترین مجامع اسلامی غیردولتی اندونزی است، در فتوای جدیدی هر گونه استفاده از رمزارز‌ها را غیرشرعی و حرام اعلام کرد.

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ در متن فتوا به دو مورد در خصوص استفاده از آن به عنوان ابزار داد و ستد و همچنین سرمایه‌گذاری براساس قوانین اسلامی اشاره شده است.

اول؛ ماهیت نظری رمزارز‌ها به عنوان یک شیوه سرمایه‌گذاری مناسب نیست. توکن‌های دیجیتالی باید متضمن یک «قرار» باشند. به عبارت دیگر آن‌ها پشتوانه‌ای مانند طلا ندارند و به این ترتیب براساس شریعت اسلامی غیرشرعی طلقی می‌شوند.

دوم؛ رمزارز‌ها مطابق استاندارد‌های معاملات پایاپای اسلامی و یا دیگر ابزار‌های تبادلات مالی نیستند. آن‌ها متضمن مناقصات قانونی نبوده و شرایط توسط طرفین معامله مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند.

این مجمع سومین نهاد اسلامی اندونزی است که علیه استفاده از رمزارز‌ها فتوا صادر می‌کند. پیش از آن در نوامبر ۲۰۲۱ (آذر ۱۴۰۰)، شورای علمای اندونزی به عنوان عالی‌ترین مرجع فقهی در این کشور رمزارز‌ها را به عنوان ابزار تراکنش‌های مالی حرام اعلام کرده بود. البته این مجمع سرمایه‌گذاری در رمزارز‌ها را مشروط بر رعایت موازین شرعی بلامانع دانسته بود. در اکتبر ۲۰۲۱ (مهر ۱۴۰۰) نیز نهاد علمای اندونزی رمزارز‌ها را به دلیل ماهیت نامعلوم آن‌ها حرام اعلام کرده بود.

علی‌رغم ممنوعیت‌های اعلامی از سوی نهادی مذهبی، پذیرش رمزارز‌ها و تراکنش‌های آن در اندونزی رو به افزایش است. در سال ۲۰۲۱، حجم تراکنش‌های مرتبط با رمزارز‌ها در این کشور به ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسید که نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی ۲/۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

منبع: cointelegraph.com

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->