انتشار نسخه جدید GPT-۵؛ جهشی در هوش مصنوعی با تمرکز بر دقت، استدلال و کاربرد‌های روزمره آیا سونی سرمایه‌گذاری صرف روی پلی‌استیشن و بخش‌های سخت‌افزاری را کنار می‌گذارد؟ خرید آیفون قسطی در مشهد از دیجی پویا + مزایا و مراحل آن هزینه‌ای فراتر از پول شبکه مسی مخابرات تا ۵ سال آینده به صورت کامل با فیبر نوری جایگزین می‌شود اپل اینتلیجنس به مدل GPT-5 مجهز می‌شود بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف
سرخط خبرها

مجمع اسلامی اندونزی: کریپتو حرام است!

  • کد خبر: ۹۶۴۹۲
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۱
مجمع اسلامی اندونزی: کریپتو حرام است!
مجمع اسلامی اندونزی متشکل از «شورای ترجیح» و «مرکز اجرایی تجدید» که از بزرگترین مجامع اسلامی غیردولتی اندونزی است، در فتوای جدیدی هر گونه استفاده از رمزارز‌ها را غیرشرعی و حرام اعلام کرد.

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ در متن فتوا به دو مورد در خصوص استفاده از آن به عنوان ابزار داد و ستد و همچنین سرمایه‌گذاری براساس قوانین اسلامی اشاره شده است.

اول؛ ماهیت نظری رمزارز‌ها به عنوان یک شیوه سرمایه‌گذاری مناسب نیست. توکن‌های دیجیتالی باید متضمن یک «قرار» باشند. به عبارت دیگر آن‌ها پشتوانه‌ای مانند طلا ندارند و به این ترتیب براساس شریعت اسلامی غیرشرعی طلقی می‌شوند.

دوم؛ رمزارز‌ها مطابق استاندارد‌های معاملات پایاپای اسلامی و یا دیگر ابزار‌های تبادلات مالی نیستند. آن‌ها متضمن مناقصات قانونی نبوده و شرایط توسط طرفین معامله مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند.

این مجمع سومین نهاد اسلامی اندونزی است که علیه استفاده از رمزارز‌ها فتوا صادر می‌کند. پیش از آن در نوامبر ۲۰۲۱ (آذر ۱۴۰۰)، شورای علمای اندونزی به عنوان عالی‌ترین مرجع فقهی در این کشور رمزارز‌ها را به عنوان ابزار تراکنش‌های مالی حرام اعلام کرده بود. البته این مجمع سرمایه‌گذاری در رمزارز‌ها را مشروط بر رعایت موازین شرعی بلامانع دانسته بود. در اکتبر ۲۰۲۱ (مهر ۱۴۰۰) نیز نهاد علمای اندونزی رمزارز‌ها را به دلیل ماهیت نامعلوم آن‌ها حرام اعلام کرده بود.

علی‌رغم ممنوعیت‌های اعلامی از سوی نهادی مذهبی، پذیرش رمزارز‌ها و تراکنش‌های آن در اندونزی رو به افزایش است. در سال ۲۰۲۱، حجم تراکنش‌های مرتبط با رمزارز‌ها در این کشور به ۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسید که نسبت به سال ۲۰۲۰ میلادی ۲/۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

منبع: cointelegraph.com

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->