استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد فوت ۷ نفر از کارگران معدن در دامغان در پی گاز گرفتگی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پیکر بی‌جان ۵ معدنچی در معدن دامغان پیدا شد| جست‌و‌جو برای یافتن ۲ کارگر ادامه دارد تزریق ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای شتاب‌بخشی به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در حاشیه شهر مشهد بازگشت عجیب گرگ‌ها به اروپا ۷ معدنچی در دامغان گرفتارند | امدادگران هنوز به معدنکاران نرسیدند غرق شدن جوان ۲۸ ساله در حوالی مشهد | هشدار جدی درباره خطر استخر‌های ناایمن مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد
سرخط خبرها

آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند

  • کد خبر: ۹۶۸۱۳
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۶
آمار چشمگیر مهاجرت مدال‌آوران المپیاد از کشور | از ۸۶ مدال‌آور المپیادی ایران، ۸۲ نفر مهاجرت کردند
دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران ۶۵ هزار عضو دارد. از میان ۸۶ مدال دار المپیادی، ۸۲ نفر آن‌ها مهاجرت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احتمالا واژه استعدادیابی به گوشتان آشنا باشد. همه جوامع پیشرفته به استعداد و استعدادیابی اهمیت می‌دهند و شرکت‌ها برای جذب کارمندانشان استعداد آن‌ها را در زمینه‌های گوناگون درنظر می‌گیرند. اما در ایران استعدادیابی چطور صورت می‌گیرد و چه نهاد‌هایی برا یاین کار فعالین دارند؟

صفدر زارع حسین آبادی، دبیر کل انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: انجمن استعداد‌های برتر ایران جز نادر‌ترین انجمن‌هایی است که در حوزه استعدادیابی جوانان و نخبگان کار می‌کند. این انجمن تقریبا از سال ۸۰ فعالیت خود را شروع کرده است. طی ۲۰ سال گذشته به نسبت بازدهی که از مجموعه داشتیم تغییراتی را در این انجمن به وجود آورده ایم.

وی ادامه داد: در ابتدا ما به دنبال دانش آموزان مستعد برای شرکت در المپیاد‌ها و تیزهوشان بودیم. بچه‌هایی که می‌خواهند در المپیاد‌ها شرکت کنند باید در کلاس‌های تیزهوشان شرکت کرده و از میان برترین‌های ایران انتخاب شوند. دانشگاه تهران در برگزاری این کلاس‌ها و آموزش‌ها به ما کمک کرد. در استان‌های دیگر نیز دانشگاه شیراز، تبریز و مشهد کمک‌های زیادی داشتند.

زارع حسین آبادی گفت: بعد از مدتی انجمن در حوزه‌های مختلف ورود کرد و  در زمینه‌های ورزشی، نخبگان اقتصادی و محیط زیست و ... ۱۶ کارگروه ایجاد کرد.

اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند

وی ادامه داد: استعدادیابی در حوزه‌های مختلف به صورت متفاوتی صورت می‌گیرد. در این ۲۰ سال هر ساله تعداد زیادی به انجمن پیوسته اند. برخی از بچه‌ها هم هستند که شناخته نشده اند. اما اکنون ۶۵ هزار نفر در انجمن استعداد‌های برتر ایران عضو هستند که نسبت دختران به به پسران بیشتر است. ما در انجمن استعداد‌های برتر ایران ۱۹۷ ثبت اختراع طی ۲۰ سال گذشته داشته ایم که خیلی از این‌ها تبدیل به کار و کارآفرینی شده است.

وی گفت: باید در این مورد بیشتر بر روی کیفیت تمرکز داشت نه کمیت، به عنوان مثال چند سال گذشته دختر بچه‌ای از محله میدان خراسان تهران به ما معرفی شد که خانواده وی بضاعت مالی کافی برای ادامه تحصیل فرزندشان را نداشتند و حتی می‌خواستند او را در سن پایین شوهر دهند؛ اما این فرد به ما معرفی شد و در المپیاد هم مدارج بالایی کسب کرد، سپس مهاجرت کرد و سرنوشت او دچار تغییر شد.

دبیر انجمن استعداد‌های برتر ایران گفت: در این سال‌ها مهاجرت زیاد داشته ایم. بچه‌هایی که مدال می‌گیرند به واسطه جاذبه خارج از کشور نه، بلکه به خاطر کم توجهی‌های موجود در کشور به فکر مهاجرت می‌افتند. ۸۶ مدال دار المپیادی داشتیم که از این میان ۸۲ تا ۸۳ نفرشان مهاجرت کرده اند.

استعدادیی که بخاطر فقر از پیشرفت جا می‌مانند

وی با بیان اینکه اینجا یک انجمن خیرخواهانه است نه درآمدزا گفت: حمایت ما از بچه‌ها در این انجمن به این شکل است که آن‌ها را استعدادیابی می‌کنیم. مثلا برای استعدادیابی ورزشی، ما امکانات با تخفیفات خوبی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا استعداد آن‌ها شکوفا شود، اما کسانی هستند که هزینه ابتدایی آن را هم نمی‌توانند پرداخت کند.

زارع حسین آبادی در خصوص اینکه دولت چه کمک‌هایی می‌تواند به نوجوانان و جوانان مستعد و فعالان در حوزه استعدادیابی برای شکوفایی استعدادهایشان داشته باشد، گفت: آن چیزی که دولت باید انجام دهد حمایت از این بچه‌ها است. بچه‌هایی که استعداد دارند، اما امکان بروز این استعداد‌ها برایشان وجود ندارد. سازمان‌هایی در کشور وجود دارد که می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->