چمران: شورا‌های شهر و روستا، انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند رئیس دیوان عالی کشور: سبقت در خدمت باید فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور باشد آموزش ایمنی و مواجهه با حریق برای ۱۲۴ هزار شهروند مشهدی گپ و گفت با میراث دار سنت پرورش اسب یورقه در مهدی آباد| ما که هرچه بردیم، با رفقا خوردیم   شهروند خبرنگار | درخواست به‌سازی پیاده‌رو «ابرار ۱۰» در مشهد + پاسخ سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع) اعمال‌قانون ۱۸۱۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۱ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) دردسر‌های بودار همسایگی با انبار‌های خانگی | دپوی ضایعات در منازل مسکونی شهرک صابر مشهد ایست‌کار‌های مشهد، الگوی کشور | بیمه کارگران ایست‌کار‌ها در اولویت باشد هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر ترافیک سنگین در بولوار ملک‌آباد و وکیل‌آباد مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حاجی بگلو: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در مشهد است سردار رادان در مشهد: قسم به خون شهدا که حافظ سنگر حجاب هستیم| توطئه عریانی و برهنگی، برنامه نفوذ دشمن برای براندازی است مشهدالرضا(ع)، هم‌صدا با طنین حجاب و غیرت | اجتماع باشکوه حمایت از «طرح نور فراجا» برگزار شد + فیلم بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی شهروند خبرنگار | درخواست ترمیم آسفالت در بلوار شهید آوینی مشهد + پاسخ شهردار مشهد: کلان‌شهر مشهد در زمینه هوشمندسازی پیشرو است هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: فرایندها به نفع مردم اصلاح شود

  • کد خبر: ۹۷۳۴۳
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
شهردار مشهد: فرایندها به نفع مردم اصلاح شود
شهردار مشهد در مراسم تکریم و معارفه مدیران‌کل دفتر نوسازی و تحول سازمانی و امور مالی و ذی حسابی شهرداری با اشاره به اینکه برخی فرایند‌ها از زمان تصمیم تا اجرا طولانی هستند، گفت: بر این نکته تأکید داریم که فرایند‌ها به نفع مردم اصلاح و کوتاه شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ادامه تغییرات در ساختار مدیریت شهری مشهد، مراسم تکریم و معارفه مدیران‌کل دفتر نوسازی و تحول سازمانی و امور مالی و ذی حسابی شهرداری با حضور شهردار مشهد برگزار شد تا پس از تکریم احمد صالح آبادی، امیر جباری به عنوان مدیرکل جدید امور مالی و ذی حسابی شهرداری مشهد آغاز به کار کند و در مسئولیت مدیرکلی دفتر نوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد نیز پس از تکریم از هدی پیروی، مهدی یاراحمدی خراسانی مشغول فعالیت شود.

شهردار مشهد در این مراسم با اشاره به اینکه برخی فرایند‌ها از زمان تصمیم تا اجرا طولانی هستند، گفت: بر این نکته تأکید داریم که فرایند‌ها به نفع مردم اصلاح و کوتاه شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، سیدعبدا... ارجائی افزود: شهرداری برای حفاظت از حقوق مردم محکم ایستاده است و در این مسیر برای همکارانی که به مدیریت شهری کمک می‌کنند و بر سر حقوق مردم به هیچ وجه کوتاه نمی‌آیند و معامله نمی‌کنند، ارج و احترام ویژه‌ای قائلیم.

احساس وظیفه درقبال ۳.۵ میلیون نفر

شهردار مشهد اظهار کرد: اکنون ما با واسطه، نماینده بیش از ۳.۵ میلیون نفر مردم مشهد هستیم و ذره‌ای از سازمان متعلق به ما نیست؛ بنابراین باید به اندازه ۳.۵ میلیون نفر احساس مسئولیت و وظیفه کنیم.
ارجائی تصریح کرد: در کنار حقوق مردم مشهد، حقوق زائران امام رضا (ع) هم باید محافظت شود.

ارجائی با بیان اینکه در حوزه مالی بار امانت بسیار سنگین است و در این حوزه آقای صالح آبادی فشار سنگینی را در این سال‌ها بردوش داشت، افزود: آقای رنجبر نیز باید بدانند در دوران سختی به حوزه سنگین مالی و ذی حسابی وارد شده اند و نیاز است همه تلاششان را برای حفظ امانت و تسهیل در روند امور مالی به کار گیرند.

شهردار مشهد با قدردانی از تلاش‌های هدی پیروی در حوزه دفتر نوسازی و تحول سازمانی، گفت: آقای یاراحمدی نیز از نیرو‌های توانمند بدنه شهرداری هستند که باید برای قانونمندشدن ساختار شهرداری اقدام جدی کنند و به روند کار سرعت بدهند.

ارجائی تصریح کرد: مناسب نیست که در شهرداری ۲ ساختار وجود داشته باشد. ساختار مصوب و ساختار اجرایی معنا ندارد. مدیرکل جدید دفتر نوسازی و تحول سازمانی باید این موضوع را از طریق وزارت کشور پیگیری و حل کند.
وی افزود: برخی سازمان‌ها اساس نامه مصوب ندارند یا اقداماتشان موازی با اداره کل‌ها و معاونت هاست. این موضوع‌ها باید به سرعت حل وفصل شود.

مردم گرفتار فرایند طولانی کار هستند

شهردار مشهد با بیان اینکه مردم و حتی خود همکارانمان در شهرداری گرفتار پیچیدگی‌های فرایند‌ها و طولانی شدن کار‌ها هستند، اظهار کرد: مردم چه گناهی کرده اند که شهرسازی و آتش نشانی در فرایند‌ها اختلاف دارند؟
ارجائی ادامه داد: اگر برخی فرایند‌ها اصلاح شود، چرخ پاسخگویی و فعالیت شهرداری مشهد به راحتی می‌چرخد و اصطکاک درون سازمانی به کمترین حد می‌رسد. اکنون صدور یک پروانه و پایان کار چقدر طول می‌کشد؟ این روند‌ها را هوشمند و فرایند‌های مرتبط با آن را کوتاه‌تر کنید.

اهمیت حوزه مالی شهرداری برای شورای شهر

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این مراسم گفت: حوزه مالی و ذی حسابی به دلیل حساسیتی که دارد، برای شورای اسلامی شهر از اهمیت زیادی برخوردار است.
مجید دبیریان اضافه کرد: بخش عمده‌ای از خروجی مدنظر شهردار مشهد در حوزه مالی، در حوزه‌های امور مالی و ذی حسابی و همچنین امور مجامع است که نیازمند توجه ویژه است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر نیز اظهار کرد: تلاش‌های خوبی در ۲ حوزه مالی و ذی حسابی و دفتر نوسازی و تحول سازمانی انجام شده است.

سیدابراهیم علیزاده تصریح کرد: اگر در حوزه دفتر نوسازی و تحول سازمانی که برنامه ریزی در آن انجام می‌شود، دقت لازم به کارگرفته شود، دیگر بخش‌ها نیز به خوبی کار خود را انجام می‌دهند. در غیر این صورت دچار مشکل خواهند شد؛ بنابراین باید به آن توجه ویژه شود.

دخالت حداقلی در امور مالی

معاون مالی و پشتیبانی شهردار مشهد نیز گفت: با توجه به تأکید شهردار مشهد، به دنبال کاهش دخالت افراد در فرایند‌های مالی شهرداری با استفاده از نظام‌های به روز و علمی مالی هستیم.

محمدرضا مؤمنی با قدردانی از تلاش‌های احمد صالح آبادی، افزود: در دوره فعالیت وی، زیرساخت‌های خوبی در اداره کل امور مالی و ذی حسابی ایجاد شد.

وی تصریح کرد: زیرساخت‌های مالی شهرداری خوب بود، اما نیاز داشتیم تا این زیرساخت‌ها به فناوری و علم روز هم پیوند داده شود؛ بنابراین از آقای جباری، مدیرکل جدید امور مالی، خواستیم تا به سمت محقق شدن این هدف حرکت کنند.

تخصص در گروه دفتر نوسازی و تحول سازمانی

آیدا مهربان، معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد نیز گفت: گروه اداره کل دفتر نوسازی و تحول سازمانی شهرداری مشهد، افرادی متخصص و فعال هستند و فعالیت‌های خوبی در حوزه برنامه ریزی و تحول سازمانی در چندسال گذشته داشته اند.

اندیشکده‌ها تولیدات علمی را به بسته‌های اجرایی تبدیل کنند

شهردار مشهد همچنین در نشست با اعضای اندیشکده سیاست‌گذاری شهری گفت: اندیشکده‌ها باید تلاش کنند تا تولیدات علمی را به بسته‌های اجرایی تبدیل کنند. ارجائی با بیان اینکه گسست فراوان بین دانش و سیاست گذاری برخی جوامع را رنج می‌دهد بیان کرد: یکی از کار‌هایی که حلقه‌های میانی ازجمله اندیشکده‌ها می‌توانند انجام دهند، کمک به شکل گیری ایده و کم کردن فاصله بین جوامع علمی و سیاست گذاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->