گفت‌وگو با الهه اذکاری بازیگر سریال بازنده| بازی در مقابل علیرضا کمالی یک چالش ویژه برایم بود هندی‌ها دل کاربران ایرانی را بردند | آمار جالب تماشای فیلم هندی از ابتدای سال ۱۴۰۳ راهیابی «آبی روشن» به بخش رقابتی جشنواره فیلم زوما نیجریه «ملاقات با جادوگر» در شبکه نمایش خانگی + زمان پخش «ترور» ساعد سهیلی روی صحنه تئاتر مشهد + زمان اجرا یادی از سید‌رضا سجادی، نخستین گوینده رادیو | صدای رسمی مملکت ایران از محله «سراب» حکایت بسته‌شدن بار پزشکان روم زنگ انشا: یک انسان مفید را معرفی کنید «فردای آن روز» روی آنتن شبکه مستند + زمان پخش نگاهی به فیلم «آغوش باز» ساخته بهروز شعیبی | اثری که در سینمای بدنه ایران گم شد رصد دروغ‌های ادامه‌دار بی‌بی‌سی در دی‌بی‌سی «هزار و یک شب» مصطفی کیایی در راه شبکه نمایش خانگی آموزش داستان نویسی | رج‌های ناتمام در دوراهی ادامه‌دادن و ادامه‌ندادن یک کتاب، باید چه تصمیمی بگیریم؟ رقابت ابراهیم حاتمی‌کیا و پسرش در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر کنسرت‌های موسیقی در آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات
سرخط خبرها

توضیحات کیوان ساکت درباره نهمین جشنواره تک‌نوازی تار و سه تار

  • کد خبر: ۹۷۴۰۶
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
توضیحات کیوان ساکت درباره نهمین جشنواره تک‌نوازی تار و سه تار
نهمین جشنواره تک‌نوازی تار و سه تار به دبیری کیوان ساکت در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - نهمین جشنواره تک نوازی تار و سه تار با مشارکت آموزشگاه وزیری به دبیری «کیوان ساکت» در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود. این جشنواره موسیقی در سه رده سنی الف- «۷ تا ۱۲ سال»، ب- «۱۳ تا ۱۹ سال» و ج- «۲۰ سال به بالا» برگزار می‌شود.

کیوان ساکت و بهداد بابایی اعضای هیات داوران، منصور حقی، عرفان گنجه‌ای، محمد موسوی و علی علی‌شاهی اعضای هیات انتخاب و مهدی غلامی دبیر اجرایی این جشنواره هستند.

کیوان ساکت در توضیح نحوه گزینش هنرجویان در روند این جشنواره گفته است: ملاک اصلی برای انتخاب آثار، تسلط و تکنیک درست نوازنده، درک عمیق از موسیقی و مفاهیم آن و آشنایی با مبانی موسیقی و جانمایه‌های اصلی این هنر ارزنده است، لذا نوازنده‌ها به رسم تمامی جشنواره‌ها می‌بایست برای مرحله نخست به منظور ارسال نمونه کار خود، به صورت انتخابی و آزاد، رپرتوآر مورد نظرشان را ضبط و برای هیات داوران ارسال نمایند. سپس برای هنرمندانی که از بخش نخست، انتخاب شده و به مرحله پایانی راه پیدا می‌کنند، رپرتوآری مشخص ارسال می‌شود که در آینده به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

او درباره ویژگی‌های این جشنواره گفته است: با این حال، معتقدم این جشنواره قطعا با ایراداتی مواجه ست، اما می‌توانیم ادعا کنیم که بر خلاف اکثر جشنواره‌ها که رپرتوآری تکراری دارند، در این جشنواره سعی شده همه چیز بر مبنای ابداع، مهارت، جسارت و تسلط طبقه بندی و ارائه شود که این مساله حائز اهمیت است و با وجود داورانی که در کنار توانایی، مهارت و محبوبیت قابل تاملی دارند، بی شک نتیجه پایانی ارزشمند خواهد بود.

علی‌اصغر خسروی مدیر فرهنگی ـ هنری منطقه ۱۶ و رئیس فرهنگسرای بهمن نیز با اشاره به برگزاری جشنواره و رویداد‌های متعدد فرهنگی ـ هنری در این مکان گفته است: فرهنگسرای بهمن بر اساس سیاست‌ها و عملکرد مورد تایید، توجه به هنر موسیقی فاخر را جز وظایف خود می‌داند و طی سال‌های گذشته ثابت کرده است بر این امر اهتمام دارد. طی دو سال گذشته و با شیوع بیماری کرونا، برای اولین بار موفق شدیم جشنواره تک نوازی را در دوره هفتم که مربوط به نوازندگی دف بود، به صورت مجازی در کل ایران برگزار کنیم و دوره هشتم نیز حضوری برپا شد که این دو تجربه ارزنده ما را بر آن داشت که نهمین جشنواره تک نوازی سه تار و تار را با همکاری آموزشگاه وزیری از دریافت آثار تا داوری به صورت مجازی به مرحله اجرا برسانیم و اگر بستر لازم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کسب اجازه از ستاد کرونا مهیا شد، اختتامیه این جشنواره به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

علاقمندان شرکت در این جشنواره تا بیستم و پنجم بهمن ماه سال جاری فرصت دارند تا با ارسال آثار خود به همراه فرم ثبت نام که در حساب پرتال فرهنگسرای بهمن به نشانی https://bahman.farhangsara.ir/ بارگزاری شده است (به شماره واتساپی ۰۹۰۲۱۷۴۲۷۹۵) دراین جشنواره شرکت کنند.

همچنین برای اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های ۸۸۷۸۴۹۸۸ و ۸۸۶۷۰۸۶۸ تماس بگیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->