فیلم بازی را بکش برگزیده جشنواره آسیایی دانانگ شد طرح کاریکاتوریست مشهور عرب از حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است
سرخط خبرها

«جوکر ۲» سال آینده فیلمبرداری خواهد شد؟

  • کد خبر: ۹۷۶۸۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۲
«جوکر ۲» سال آینده فیلمبرداری خواهد شد؟
اخبار غیررسمی از شروع فیلمبرداری دنباله «جوکر» در سال آینده میلادی حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین شایعات درباره دنباله فیلم جوکر حاکی از آن است که پیش‌نویس اول فیلمنامه این اثر به استودیو برادران وارنر تحویل شده و فیلمبرداری آن سال آینده میلادی آغاز خواهد شد.

این خبر از سوی یکی از منابع آگاه از داخل استودیو برادران وارنر مطرح شده و هنوز به طور رسمی تایید نشده است.

از زمان موفقیت بزرگ جوکرِ تاد فیلیپس در سال ۲۰۱۹، شایعاتی مبنی بر ساخت دنباله این فیلم مطرح شد. با این که اطلاعاتی درباره محتوای فیلمنامه در دست نیست اما احتمالا در جوکر ۲ خواکین فینیکس نقش آرتور فلک را تکرار خواهد کرد.

فیلم جوکر به کارگردانی تاد فیلیپس و براساس فیلمنامه‌ای از فیلیپس و اسکات سیلور ساخته شد. این فیلم داستان پیدایش شخصیت جوکر را روایت می‌کند و این که چطور یک دلقک و کمدین ناموفق به خبیث‌ترین شخصیت شرور شهر گاتهام تبدیل شد. با وجود پایانِ بازِ قسمت اول عده‌ای معتقد بودند نیازی به ساخت دنباله این فیلم نیست اما فروش بیش از یک میلیارد دلاری جوکر در گیشه برادران وارنر را برآن داشت که فیلپیس و فینیکس را به ساخت قسمت دوم مجاب کند.

آخرین اخبار درباره قسمت دوم جوکر سال گذشته منتشر شد و خبر آمد که فیلیپس قرارداد نگارش فیلمنامه این فیلم را امضا کرده است اما این خبر نه از طرف استودیوی سازنده و نه از طرف فیلیپس به طور رسمی تایید نشد.

بازیگر نقش جوکر نیز در ماه اکتبر (مهر- آبان) اعلام کرد اگر پیشنهادی برای بازی در قسمت دوم بگیرد از آن استقبال می‌کند اما نمی‌تواند ساخت این فیلم را به طور رسمی تایید کند.  

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->