اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد
سرخط خبرها

ابراز تاسف عضو شورای شهر مشهد از تغییر در نقشه اجرایی پروژه‌های عمرانی مشهد حین انجام کار

  • کد خبر: ۹۷۷۹۵
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
ابراز تاسف عضو شورای شهر مشهد از تغییر در نقشه اجرایی پروژه‌های عمرانی مشهد حین انجام کار
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهدمقدس گفت: متاسفانه شاهد آن بودیم که نقشه‌های اجرایی پروژه‌ها در دوره قبل به دلیل اصرار بر کاهش زمان اجرا، در حین ساخت تغییر پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان پیرامون تکلیف شهرداری مشهد مقدس نسبت به استفاده از مطالعات ارزش پروژه‌های عمرانی و خدماتی با هزینه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال، اظهار داشت: بنا به مصوبه شورای ششم در اصلاح و متمم بودجه ۱۴۰۰، شهرداری مشهد مکلف شد نسبت به مدیریت هزینه با استفاده از مطالعات ارزش پروژه‌های عمرانی و خدمات اساسی با هزینه اجرای بیش از ۲۰ میلیارد تومان اقدام کند و گزارش پیشرفت و نتایج آن را در بازه زمانی سه ماه، به شورای اسلامی شهر ارائه نماید.

وی در ادامه پیرامون چرایی تصویب این تبصره و تکلیفی که به شهرداری محول شده است، گفت: موضوع مطالعات ارزش، اقدامی نظام‌مند و کارکردگراست که دارای کاربرد حرفه‌ای برای ارزیابی و بهبود ارزش طرح‌ها اعم از عمرانی، خدماتی و ... می‌شود. رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: مطالعه ارزش تکنیک مدیریتی است که به دنبال برقراری توازن عملی میان هزینه، عملکرد محصول، خدمت و پروژه با اجزای مرتبط آن است.

دبیریان با اشاره به اینکه مهندسی ارزش در قوانین برنامه‌های سوم تا ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران مورد تاکید قرار گرفته گفت: در این قوانین، دولت مکلف به پیاده‌سازی مهندسی ارزش در پروژه‌های متوسط و بزرگ شده است؛ مطالعات ارزش در شهرداری مشهد مقدس به دوره‌های سوم و چهارم شورای شهر بازمی‌گردد که معاونت برنامه‌ریزی مکلف شد نظام نامه‌ای برای این موضوع تدوین کند.

وی ادامه داد: این نظام‌نامه در دوره چهارم شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به تصویب رسید، اما متاسفانه در سال‌های گذشته به ویژه در دوره پنجم مدیریت شهری، مطالعات مهندسی ارزش مورد غفلت جدی قرار گرفت.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تاکید کرد: متاسفانه شاهد آن بودیم که نقشه‌های اجرایی پروژه‌ها به دلیل اصرار بر کاهش زمان اجرا، در حین ساخت تغییر پیدا کرده است.

دبیریان مصداق عینی این مسئله را تقاطع غیر همسطح آزادگان، دور برگردان ابوطالب و تقاطع غیرهمسطح مصلی دانست و تصریح کرد: متاسفانه در تقاطع غیر همسطح آزادگان شاهد آن بودیم که سازه پل به صورت بتنی درجا، با اخذ موافقت دستگاه نظارت به تصویب رسیده بود، اما پس از انتخاب پیمانکار، به جهت اصرار بر تسریع در عملیات اجرایی و افتتاح پروژه، با پیشنهاد پیمانکار و توافق دستگاه نظارت، سیستم سازه پل به سگمنتال تغییر پیدا می‌کند.

وی اذعان کرد: همچنین در دور برگردان غربی ابوطالب، نقشه‌های اجرایی به صورت تیر بتنی درجا به تصویب رسیده بود، اما متاسفانه پس از ابلاغ به دستگاه نظارت، به "تیر بتنی قوسی" پیش ساخته تغییر پیدا می‌کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تشریح کرد: تغییراتی که در نقشه‌ها در حین ساخت با هدف افزایش سرعت ایجاد می‌شود، منجر به افزایش هزینه‌های اجرا می‌گردد که در پروژه‌های مختلف شاهد آن هستیم.

دبیریان افزود: با توجه به اهمیت این مسئله و تاکید اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در تبصره ۹ اصلاح بودجه ۱۴۰۰، شهرداری مکلف شد که در پروژه‌هایی با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان، مطالعات مهندسی ارزش را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: پیگیر آن هستیم که نماینده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در کمیته نظارتی مشخص شود تا بتوانیم در راستای مطالعات ارزش در پروژه‌هایی که در شهرداری تعریف می‌شود، از هدر رفت بیت المال جلوگیری کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->