تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از اورژانس بیمارستان‌های امام رضا (ع) و قائم (عج) مشهد

  • کد خبر: ۹۷۸۶۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۹
بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از اورژانس بیمارستان‌های امام رضا (ع) و قائم (عج) مشهد
 استاندار خراسان رضوی با حضور در اورژانس بیمارستان‌های امام رضا (ع) و قائم (عج) ضمن بررسی اقدامات انجام شده در جریان روند خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوب علی نظری استاندار خراسان رضوی پس از این بازدید با حضور در قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جریان اقدامات این دانشگاه در خدمات رسانی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی و مدیریت بیماری کرونا قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این نشست ضمن قدردانی از توجه استاندار خراسان رضوی به حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده و تجربه‌های کسب شده از پیک‌های قبلی، توزیع بیماران به شکلی است که فشار مضاعف به یک بیمارستان وارد نشود و بیماران در بیمارستان‌های مختلف و با توجه به ظرفیت‌های موجود خدمات را دریافت کنند.

دکتر محمد علی کیانی با بیان اینکه برای مدیریت پیک ششم کرونا، گام بندی ۵ مرحله‌ای طراحی شده است که متناسب با شرایط، امکانات درمانی و بهداشتی مهیا و به بیماران خدمات رسانی می‌شود تصریح کرد: برنامه ریزی به گونه‌ای است که ضمن ارائه خدمات کیفی، از ایجاد ازدحام در بیمارستان‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به اجرای نظام سطح بندی بیماران اظهار کرد: نخستین سطح خدمات رسانی حوزه بهداشت است که در این راستا ضمن تقویت سامانه ۱۹۱ برای راهنمایی عموم مردم، علاوه بر مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا از ظرفیت درمانگاه‌های بخش خصوصی نیز استفاده شده است.

معاون درمان و فرمانده قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه نظام مراقبت و درمان بیماران در چهار سطح طراحی شده است خاطر نشان کرد: سامانه ۱۹۱، سطح سرپایی شامل مراکز خدمات جامع سلامت و ۱۴۰ درمانگاه بخش خصوصی، بیمارستان‌ها و مراکز تکمیل درمان و مراکز پرستاری از جمله سطوح برنامه ریزی شده برای خدمات رسانی به بیماران در موج ششم کرونا محسوب می‌شود.

دکتر شاپور بدیعی با بیان اینکه دو هزار و ۶۸۰ تخت بستری برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا پیش بینی شده است که بر اساس نیاز و تعداد بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرد خاطر نشان کرد: بر این اساس تمامی ظرفیت پذیرش بیماران در بیمارستان‌های دانشگاهی و غیر دانشگاهی با توجه به امکانات، مشخص شده است تا بتوان با توجه به شرایط از ان استفاده کرد.

وی گفت: به همت کمیته علمی ستاد مدیریت کرونا، پروتکل‌های درمانی طراحی و به تمامی مراکز درمانی و پزشکان ابلاغ شده است تا بتوان به شکل هماهنگ به بیماران خدمات رسانی نمود.

معاون درمان و فرمانده قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در درمانگاه‌های سطح یک پزشک عمومی و در درمانگاه‌های سطح دو پزشک متخصص مستقر و به بیماران خدمات رسانی می‌کند افزود: ۱۹ مرکز تخصصی سطح دو در مناطق مختلف مشهد فعال شده است و ضمن ارائه خدمات پاراکلینیک و تخصصی به بیماران در صورت نیاز به سطوح بالاتر ارجاع می‌شوند.

دکتر بدیعی با اشاره به طراحی سامانه مدیریت و فرماندهی در راستای رصد ظرفیت اکسیژن بیمارستان‌های زیر پوشش اظهار کرد: بر اساس این سامانه به صورت لحظه‌ای می‌توان از ظرفیت و فشار اکسیژن بیمارستان‌های مطلع و در صورت نیاز نسبت به رفع مشکل اقدام کرد.

وی با بیان اینکه این اقدام ابتکاری اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شده است و تا کنون دانشگاه علوم پزشکی مختلف درخواست دریافت این سامانه را داشته اند تصریح کرد: بر اساس دستور معاون درمان وزارت بهداشت قرار است این سامانه تا پایان امسال در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نصب و راه اندازی شود.

معاون درمان و فرمانده قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه اندازی چهار کمیته کنترل عفونت، ترخیص، بررسی مرگ و میر و اورژانس در بیمارستان ها خبر داد و گفت: کمیته ترخیص مسئولیت مدیریت بیماران و جلوگیری از ماندگاری بیماران در بیمارستان ها را بر عهده خواهد داشت.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->