شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارش شهرآرا از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی
سرخط خبرها

تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز

  • کد خبر: ۹۸۱۷۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز
عبور از چراغ قرمز در شهر‌های هرج‌و‌مرج‌زده این روز‌های جهان تخلف چندان عجیبی نیست.

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ در سال ۲۰۱۹ که هنوز دنیای ترافیک دچار کووید نشده بود، تنها در ایالات متحده ۸۴۶ نفر جان خود را براثر تخلفات ناشی از عبور از چراغ قرمز از دست دادند. دوربین‌های کنترل ترافیک که به صورت اختصاصی در تقاطع‌ها به عبور از چراغ قرمز نظارت دارند ابزاری کارآمد برای جلوگیری از این تخلف شناخته می‌شوند.

به طور کلی، تجربه نشان داده است استفاده از قوانین بازدارنده به‌ویژه با توجه به اینکه نیرو‌های راهور نمی‌توانند همیشه و همه‌جا حاضر باشند، می‌تواند نقشی بسزا در پیش‌گیری از تلفات و سوانح داشته باشد. گزارش مؤسسه بیمه و ایمنی بزرگراه‌های ایالات متحده نشان می‌دهد دوربین‌های ناظر بر تخلفات عبور از چراغ قرمز در کلان‌شهر‌های این کشور در مجموع تا ۲۱ درصد از میزان تلفات و سوانح جرحی مرتبط با این تخلف کاسته است. بررسی سوانح و تلفات این تخلف حاوی نکته تأثر‌برانگیزی نیز هست.

بیش از نیمی از جان‌باختگان و مصدومان این سوانح عابران پیاده، دوچرخه‌سواران و سرنشینان دیگر خودرو‌ها هستند که به گمان داشتن حق تقدم وارد تقاطع می‌شوند.

دوربین‌های کنترل ترافیک تقاطع‌ها جمع می‌شوند؟

در ایالات متحده نخستین دوربین‌های کنترل ترافیک تقاطع‌ها در سال ۱۹۹۲ میلادی در شهر نیویورک نصب و تا سال ۲۰۲۰ به تقاطع‌های ۳۴۵ شهر آمریکا اضافه شدند. اگر‌چه پژوهش‌های میدانی و علمی حاکی از اثرگذاری آن‌ها بر افزایش ایمنی است، به نظر می‌رسد در واقعیت، اتفاق دیگری در حال وقوع است.

تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز

همان‌طور که در نمودار مشاهده می‌شود، تعداد دوربین‌های کنترل عبور از چراغ قرمز در این کشور از سال ۲۰۱۲ در این کشور رو به کاهش گذاشته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد دلایل کاهش فعالیت این دوربین‌ها را می‌توان در عوامل اقتصادی جست‌وجو کرد. نه‌تن‌ها هزینه‌های تعمیر و نگهداری دوربین‌های قدیمی و راه‌اندازی دوربین‌های جدید گران است، شهروندان نیز به شیوه‌های مختلف از پرداخت جرائم خود طفره می‌روند.

اعداد پرداختی هم با نهاد‌های حاکمیتی به‌جز شهرداری‌ها تقسیم می‌شوند. در ایالات متحده، به طور میانگین، جریمه عبور از چراغ قرمز ۱۰۰ دلار است که امکان‌سنجی مالی آن را چندان مقرون‌به‌صرفه نشان نمی‌دهد. بیشترین نرخ جریمه این تخلف بین ۱۰ کشور اول، به یونان با ۸۱۹ دلار و پس از آن نروژ با ۸۱۶ دلار تعلق دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->