به گزارش شهرآرانیوز، ششمین قسمت از سری برنامههای «سینما ملت» با حضور سینماگران برگزار شد.
حسین دارابی و محمدرضا شفاه، کارگردان و تهیهکننده فیلم «هناس» مهمان بخش اول بودند.
محمدرضا شفاه چگونگی تولید فیلم «هناس» را چنین شرح داد: داستان شهادت شهید داریوش رضایینژاد به قدری دردناک است که این سوال برای ما پیش میآید که چرا در ۱۰ سال گذشته کسی فیلمی دربارهاش نساخت؟
وی افزود: برخی از اتفاقات به گونهای رخ میدهند که ظرفیت زیادی برای تبدیل شدن به یک فیلم دارند.
تهیهکننده فیلم «هناس» گفت: سینما موظف است رنج آدمهای ویژه کشور را نشان دهد. ما از ۴ یا ۵ سال قبل به تولید فیلم هناس فکر میکردیم اما دی ماه سال گذشته پس از ترور شهید فخریزاده برای اجرایی کردن فکرمان مصمم شدیم.
شفاه افزود: خانم شهره پیرانی همسر شهید رضایینژاد اهل رسانه و دیدن فیلم است. او در مراحل مختلف کار روی پروژه هناس در کنار ما بود گرچه پس از خواندن نسخه اولیه فیلمنامه تذکراتی داد اما در نهایت دستمان را برای نوشتن داستان فیلم باز گذاشت. این امر کار را برای ما تا اندازهای سخت کرد به نحوی که وقتی میخواستیم فیلم هناس را برای اولین بار به او و فرزندش نشان دهیم، در دفتر کارمان فضایی پر از استرس ایجاد شده بود زیرا نمیدانستیم که آنها بعد از تماشای فیلمی که داستانش از زندگیشان الهام گرفته شده است، چه برخوردی با ما که عوامل تولید آن فیلم هستیم، خواهند داشت.
وی بیان کرد: خانم پیرانی و فرزندشان پس از دیدن فیلم گریستند و به دفعات از ما تشکر کردند.
حسین دارابی کارگردان فیلم هناس در پاسخ به این پرسش که چرا از زاویه دید همسر شهید رضایینژاد به ماجرای شهادت این دانشمند هستهای پرداختهاند؟ گفت: ما سعی داشتیم یک فیلم زنانه بسازیم در واقع داستان فیلم هناس برداشتی آزاد از داستان شهادت شهید رضایینژاد است و در قالب ملودرام ساخته شده است.
شفاه گفت: زاویه دید ما به داستان شهادت شهید رضایینژاد باعث شد که فیلم هناس، فیلمی تبلیغاتی نشود. احسان ثقفی نویسنده فیلمنامه این اثر زندگی را به شیوه جاریاش میپسندد و مینویسد.
منبع: مهر