سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رتبه‌بندی معلمان از تاریخ ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰، اعمال خواهد شد، نگران نباشید (۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۹۰۵۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۶
  • ۴
رتبه‌بندی معلمان از تاریخ ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰، اعمال خواهد شد، نگران نباشید (۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)
رضاحاجی پور تاکید کرد رتبه بندی معلمان قطعا اجرایی می‌شود و از تاریخ ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰، رتبه بندی معلمان اعمال خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: موضوع رتبه بندی در حال چکش کاری است و هنوز خروجی نهایی این اصلاحات بر روی لایحه مشخص نشده است. اما مساله اصلی آن است که معلمان گرامی نباید هیچگونه نگرانی در خصوص اجرایی شدن اصل رتبه بندی داشته باشند. از تاریخ ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰، رتبه بندی معلمان اعمال خواهد شد و معلمان شریف کشور مبتنی بر ۵سطح رتبه‌ای که در این قانون لحاظ شده از گزاره‌های اعتباری و مالی رتبه بندی بهره‌مند خواهند شد.

حاجی پور در پاسخ به این پرسش که آیا اجرای این لایحه شامل همه معلمان می‌شود یا گروهی خاص، گفت: این لایحه شامل همه معلمان است و استثنایی در خصوص آن وجود ندارد. مساله اصلی، اما ضرورت بررسی تخصصی موضوع و پرهیز از رویکرد‌های هیجانی و احساسی است. با توجه به اینکه این قانون، قرار است در دورنمای آینده، وضعیت معلمان کشور را از نقطه نظر، سطح، توانایی و تخصص مشخص کند، ضروری است، نهایت دقت و نکته سنجی در خصوص آن اعمال شود تا در آینده مشکلی پیش روی فعالیت‌های معلمان کشور ایجاد نشود. 

منبع: راهبردمعاصر


خبر فوری:خبر خوش وزیر آموزش و پرورش درباره صدور احکام معلمان حق‌التدریس (۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۴
0
0
می شود . باید بشود . خواهد شد . تمام افعال بکار رفته در رتبه بندی نشانگر سرکاری بودن ان و سرکار گذاشتن معلمان هستش . ساده لوح نباشید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۴
0
0
خودتون رو مسخره کردید؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
0
0
خود شما خنده نمگیره هر کدام از شما یک حرفی میزنه در طول عمرم ندیدم ایجوری امروز فردا ماه اینده سال اینده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
0
0
اعمال میشوداماهمچون پرداختی مثل یک گروه برای بازنشستگان جز دیون میشود و پرداخت نمیشودکه شش ماه ازسال نودونه (مهرماه تا اسفند)طلبکاریم از دولت بیتدبیر تادولت مردمی که فقط وعده دهنده اند!!؟.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->