بهره‌برداری از پروژه احداث مرکز داده ابر دولت مشهد در اوایل خردادماه ۱۴۰۴ اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش
سرخط خبرها

رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند

  • کد خبر: ۹۹۱۳۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند
طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

در یک پژوهش، رتبه بندی کشور‌هایی مشخص شد که با مشکل اعتیاد به گوشی همراه روبه‌رو هستند و کشور‌های چین، مالزی و عربستان سعودی به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم قرار دارند.

محققان دانشگاه مک گیل در کانادا، میزان استفاده از گوشی هوشمند را بین سی وچهار هزار نفر در بیست وچهار کشور در سراسر جهان بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ مطالعه کردند و یافته‌های خود را در ژورنال کامپیوتر‌ها در رفتار انسان‌ها منتشر کردند. با کمال تعجب، ایالات متحده آمریکا رتبه هجده را به خود اختصاص داده است، درحالی که آلمان و فرانسه در رتبه‌های پایین فهرست قرار گرفتند. کشور ایران نیز در این فهرست در جایگاه ششم قرار دارد.

مقیاس وابستگی به گوشی همراه به طرز گسترده‌ای برای اندازه گیری اعتیاد به گوشی همراه استفاده می‌شود؛ این امر شامل جنبه‌های مربوط به تأثیر بر زندگی روزمره، استفاده کنترل نشده از گوشی همراه و ترک اعتیاد به گوشی همراه است.

افرادی که در این پژوهش مطالعه شدند بین ۱۵ تا ۳۵ سال سن داشتند و میانگین سنی آن‌ها ۲۸.۸ سال بود و افراد، ۶۰ درصد، را زنان تشکیل دادند. محققان همچنین میزان استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را در هر کشو از ۱۰ تا ۶۰ محاسبه کردند و کشور چین با امتیاز ۳۶ از ۶۰ در بالاترین رتبه قرار گرفت.

دلایل احتمالی این نمرات گوناگون در کشور‌های مختلف، هنجار‌های اجتماعی و انتظارات فرهنگی مرتبط به انگیزه برقراری ارتباط از طریق گوشی همراه است. کشور‌هایی مانند آلمان و فرانسه که کشور‌هایی فردگرا و از نظر فرهنگی سست هستند، باعث می‌شوند کمتر چنین هنجار‌هایی را ترویج کنند.

در مجموع مشخص شد که استفاده مشکل ساز از گوشی‌های هوشمند در سطح جهانی در حال رشد بوده و می‌تواند به عواقب روحی و روانی منجر شود. تیم تحقیقاتی این پژوهش اشاره داشت: «ما یک مرور سیستماتیک از استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را با تمرکز بر بزرگ سالان جوان انجام دادیم، استفاده مشکل ساز از گوشی همراه بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ در سراسر جهان افزایش یافت و ما انتظار داریم این روند ادامه یابد».

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->