واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند

  • کد خبر: ۹۹۱۳۳
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
رتبه بندی کشور‌هایی که شهروندانشان به موبایل اعتیاد دارند
طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز - طبق پژوهش جدیدی که انجام شده مردم ایران در جایگاه ششم اعتیاد به گوشی همراه در جهان قرار دارند و ترسناک‌ترین قسمت درباره اعتیاد به گوشی همراه این است که می‌تواند بر سلامت جسمی و روانی ما تأثیر بگذارد.

در یک پژوهش، رتبه بندی کشور‌هایی مشخص شد که با مشکل اعتیاد به گوشی همراه روبه‌رو هستند و کشور‌های چین، مالزی و عربستان سعودی به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم قرار دارند.

محققان دانشگاه مک گیل در کانادا، میزان استفاده از گوشی هوشمند را بین سی وچهار هزار نفر در بیست وچهار کشور در سراسر جهان بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ مطالعه کردند و یافته‌های خود را در ژورنال کامپیوتر‌ها در رفتار انسان‌ها منتشر کردند. با کمال تعجب، ایالات متحده آمریکا رتبه هجده را به خود اختصاص داده است، درحالی که آلمان و فرانسه در رتبه‌های پایین فهرست قرار گرفتند. کشور ایران نیز در این فهرست در جایگاه ششم قرار دارد.

مقیاس وابستگی به گوشی همراه به طرز گسترده‌ای برای اندازه گیری اعتیاد به گوشی همراه استفاده می‌شود؛ این امر شامل جنبه‌های مربوط به تأثیر بر زندگی روزمره، استفاده کنترل نشده از گوشی همراه و ترک اعتیاد به گوشی همراه است.

افرادی که در این پژوهش مطالعه شدند بین ۱۵ تا ۳۵ سال سن داشتند و میانگین سنی آن‌ها ۲۸.۸ سال بود و افراد، ۶۰ درصد، را زنان تشکیل دادند. محققان همچنین میزان استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را در هر کشو از ۱۰ تا ۶۰ محاسبه کردند و کشور چین با امتیاز ۳۶ از ۶۰ در بالاترین رتبه قرار گرفت.

دلایل احتمالی این نمرات گوناگون در کشور‌های مختلف، هنجار‌های اجتماعی و انتظارات فرهنگی مرتبط به انگیزه برقراری ارتباط از طریق گوشی همراه است. کشور‌هایی مانند آلمان و فرانسه که کشور‌هایی فردگرا و از نظر فرهنگی سست هستند، باعث می‌شوند کمتر چنین هنجار‌هایی را ترویج کنند.

در مجموع مشخص شد که استفاده مشکل ساز از گوشی‌های هوشمند در سطح جهانی در حال رشد بوده و می‌تواند به عواقب روحی و روانی منجر شود. تیم تحقیقاتی این پژوهش اشاره داشت: «ما یک مرور سیستماتیک از استفاده مشکل ساز از گوشی همراه را با تمرکز بر بزرگ سالان جوان انجام دادیم، استفاده مشکل ساز از گوشی همراه بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ در سراسر جهان افزایش یافت و ما انتظار داریم این روند ادامه یابد».

منبع: گجت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->