درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟
سرخط خبرها

زیباسازی و نورپردازی مناطق مختلف مشهد همزمان با ولادت امام علی(ع)

  • کد خبر: ۹۹۱۷۲
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
زیباسازی و نورپردازی مناطق مختلف مشهد همزمان با ولادت امام علی(ع)
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد از فضاآرایی، زیباسازی و نورپردازی مناطق مختلف شهر هم‌زمان با ولادت باسعادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید محسن رهنمایی» با اعلام این خبر، اظهار کرد: ۳۵ المان شمسه ویژه تبریک ولادت حضرت علی (ع) در نقاط مختلف شهر جانمایی شده و افزون بر آن، بالغ‌بر هزار و ۳۰۰ عدد از پرچم‌های موجود در عرشه پل‌ها و میادین سطح شهر با استفاده از پارچه‌های الوان، مزین شده است.

اکران بیش از ۱۵۰ المان خورشیدی

رهنمایی ادامه داد: همچنین در حوزه نورپردازی و فضاآرایی شبانه شهر مشهد علاوه بر رفع نقص و فعال بودن بیش از ۲۳۰ هزارمتر از ریسه‌های نوری سطح شهر، اکران بیش ۱۵۰ المان خورشیدی، جانمایی طرح ویژه ولادت حضرت علی (ع) با استفاده از ۲۴ چراغ شابلون دار گوبو و اکران ۴۰ عدد المان نوری «یا علی» در معابر منتهی به حرم مطهر رضوی انجام شده است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران حریم رضوی، شستشو و تنظیف معابر در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر نیز به‌صورت روزانه و ویژه انجام می‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->