تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

تنهایی چه بلایی سر آدم می‌آورد؟

  • کد خبر: ۹۹۴۲۸
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
تنهایی چه بلایی سر آدم می‌آورد؟
انسان عمیقا موجودی اجتماعی است؛ اما اگر مدتی طولانی در تنهایی به سر ببرد چه اتفاقی برای او خواهد افتاد؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ انسان عمیقا موجودی اجتماعی است؛ اما اگر مدتی طولانی در تنهایی به سر ببرد چه اتفاقی برای او خواهد افتاد؟ اجتماعی بودن انسان از شیوه زندگی آن‌ها آشکار است؛ اما کلید اصلی زندگی اجتماعی درون مغز انسان مخفی شده است. طبق شواهد، رابطه‌ای وجود دارد بین اندازه مغز نخستی سان‌ها و اندازه جوامعی که تشکیل می‌دهند. هرچه مغز بزرگ‌تر باشد، دنیای اجتماعی آن‌ها بزرگ‌تر است. به همین ترتیب انسان بزرگ‌ترین گروه نخستی سان‌ها را تشکیل داده است؛ گروه‌هایی که به طور میانگین ۱۵۰ عضو دارند.

به سختی می‌توان گفت فاصله گذاری اجتماعی چه تأثیری بر مهارت‌های اجتماعی می‌گذارد؛ اما سرنخ‌هایی دراین باره وجود دارد. اغلب پژوهش‌ها متمرکز بر دیدگاه انسان نسبت به موقعیت خود هستند. «خلوت» کردن با خود لزوما به معنی احساس تنهایی نیست؛ اما احساس تنهایی کاملا متفاوت است. در این شرایط است که شخص احساس انزوا می‌کند و بیشتر به دنبال برقراری رابطه اجتماعی است.
بر اساس پژوهش ها، افراد تنها حتی زمانی که فرصت برقراری رابطه اجتماعی دارند، احساس تنهایی می‌کنند. به بیان ساده تر، با اینکه بسیار مشتاق برقراری روابط اجتماعی هستند، توانایی برقراری روابط عادی با دیگران ندارند.

برای مثال افرادی که احساس انزوا دارند، آگاهی بالایی نسبت به تهدید‌های اجتماعی مثل نقل حرف اشتباه دارند. آن‌ها به راحتی در دام «انحراف تأیید» گرفتار می‌شوند. به این صورت که اقدام‌ها و سخنان دیگران را به گونه‌ای تعبیر می‌کنند که تأییدی برای نگاه منفی آن‌ها نسبت به وضعیت یا توانایی اجتماعی شان است. آن‌ها با پایین آوردن انتظارات خود از دیگران و نگاه ناعادلانه به خود، دیگران را دعوت به بدرفتاری با خود می‌کنند.

افراد تنها هم به سختی می‌توانند افکار، احساسات و رفتار خود را مدیریت کنند. هر شخصی باید مهارت تطبیق با هنجار‌های اجتماعی را در خود تقویت کند. به طور کلی انزوا می‌تواند به حلقه تنهایی منجر شود و پیامد‌هایی مثل عزت نفس پایین، دشمنی با دیگران، استرس، بدبینی و اضطراب اجتماعی به دنبال خواهد داشت و نتیجه آن شخصی منزوی است که روزبه روز از دیگران دورتر می‌شود. در بدترین سناریو، تنهایی می‌تواند به افسردگی منجر شود و یکی از نشانه‌های رایج افسردگی؛ کناره گیری از جامعه است.

سال هاست انزواطلبی به گزینه‌ای انتخابی برای بسیاری از افراد تبدیل شده است. تنهایی انتخاب بسیاری از فیلسوف ها، و هنرمندان بوده است؛ اما طبق شواهدی، کناره گیری از اجتماع می‌تواند پیامد‌های ناخواسته‌ای به دنبال داشته باشد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->