معاون رئیس‌جمهور:

موقعیت‌هایی که به زنان می‌دهیم  نباید تشریفاتی  باشد

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در نشست مشترک با بانوان فعال استان خراسان رضوی با تأکید بر اینکه باید در کنار نداشته‌ها و مشکلات موجود در حوزه زنان به داشته‌ها و توانمندی‌ها هم اشاره کرد، گفت: ۲۴‌‌درصد اختراعات کشور توسط زنان ثبت شده و این درحالی است که میانگین جهانی ثبت اختراعات توسط زنان بین ۱۴ تا ۱۷‌درصد است و این مایه افتخار ماست. زهرا بهروز آذر گفت: در‌این‌راستا رئیس‌جمهور در همه جلساتی که با حضور استانداران برگزار شده، تأکید داشته است که از ظرفیت زنان و جوانان و اقوام استفاده شود و امروز بیش از پانزده انتصاب توسط رئیس‌جمهور در حوزه زنان انجام شده و برای نخستین‌بار در کشور است که چهار زن در هیئت‌دولت به کار گرفته شده‌اند و برای نخستین‌بار است که در عمر چهل‌وشش‌ساله انقلاب اسلامی ما سخنگوی زن داریم که این موضوع نتیجه زحمت تک‌تک افرادی است که در این ۴۷‌سال عمر باعزت انقلاب اسلامی با اعتقاد به حضور یکسان زنان در فضای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی تلاش کردند.
بهروز‌آذر افزود: معاون‌اول رئیس‌جمهور نیز تأکید داشته است موقعیت‌هایی که به زنان می‌دهیم، نباید تشریفاتی و منحصر به حضور بانوان به‌عنوان مشاور باشد و با همین نگاه است که امروز یکی از وزارتخانه‌های مهممان توسط یک زن اداره می‌شود.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: موضوع انتصابات را همچنان دنبال می‌کنیم و به‌زودی وضعیت انتصابات در کارنامه یک‌ساله دولت منتشر و تلاش می‌شود بر پایه عدالت جنسیتی بتوانیم به نسبت زنان فعالی که داریم، سمت‌های مدیریتی در بین آن‌ها توسعه پیدا کند.
بهروز‌آذر افزود: در کسب‌و‌کارهای خرد و مشاغل خانگی بحث ضمانت برای دریافت وام یکی از مشکلات موجود در حوزه بانوان است که ما این مشکل را پذیرفته‌ایم و بنا شده است هر زنی که می‌خواهد در این حوزه تسهیلات بگیرد، اما ضامن ندارد، امور زنان و خانواده استانداری محل سکونتش، ضمانت وی را برعهده بگیرد و او را به صندوق‌های ضمانت برای دریافت تسهیلات معرفی کند.
وی ادامه داد: در حوزه زنان فعال در عرصه کسب‌و‌کارهای پشتیبان که کسب‌و‌کارهایی است که در آن زنان به‌صورت زنجیره‌ای در خانه فعالیت می‌کنند، وام در نظر گرفته شده است. معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: امسال برای نخستین‌بار بودجه تسهیلات تکلیفی زنان سرپرست خانوار با هماهنگی معاونت زنان بین دستگاه‌های مختلفی همچون کمیته امداد، بهزیستی، صندوق کارآفرینی امید و معاونت توسعه روستایی توزیع می‌شود تا تسهیلات را راحت‌تر در اختیار افراد قرار دهند.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: امروز حدود ۱۲‌درصد کسب‌و‌کارهای نوپا و دانش‌بنیان توسط زنان اداره می‌شود و هدف این است که این عدد به ۳۰‌درصد برسد.


نگاه ها و تفکرات مختلف مردم را بپذیریم
استاندار خراسان رضوی در این نشست  گفت: امروز مهم‌ترین موضوع ما این است که فضا را باز کنیم و نگاه‌ها و تفکرات مختلف مردم را بپذیریم؛ چراکه تجربه اخیر ما در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی نشان داد مردم فعالانه در عرصه دفاع از ایران و در کنار نظام ایستادند و باید از این فضای همدلی و همراهی ایجاد‌شده ازسوی مردم که سرمایه ارزشمند ملت ایران است، برای توسعه کشور استفاده کرد.
غلامحسین مظفری در نشست مشترک معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بانوان فعال استان خراسان رضوی در مشهد افزود: درراستای حمایت از بانوان و استفاده از ظرفیت بانوان در توسعه استان، شورای مشورتی بانوان در استانداری خراسان رضوی تشکیل شده است که البته باید بیشتر از این‌ها در این حوزه کار شود.
وی ادامه داد: در کشور و خراسان رضوی در حوزه بانوان ظرفیت‌های ارزشمند بسیار و بانوان فعال و پرتوانی حضور دارند که علاوه بر اینکه از مردان چیزی کم ندارند، بلکه از آن‌ها نیز توانمندتر هستند.
مظفری گفت: استان خراسان رضوی و شهر مشهد که پایتخت معنوی ایران است، از میانگین کشور ۳۰‌درصد فقیرتر است؛ بنابراین برای توسعه استان باید از ظرفیت بانوان که ۵۰‌درصد حوزه‌های استان را تشکیل داده‌‌اند، استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی افزود: در موضوع انتخاب مدیران، محدودیت‌های بسیاری ایجاد کرده‌اند؛ در‌حالی‌که حق بسیاری از بانوان توانمند است که در سمت‌های مدیریتی به کار گرفته شوند.

پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->