اثر هنرمندان مشهدی روی صحنه تئاتر تهران
قیس یساقی، کارگردان مشهدی دو نمایش موفق «مثلث» و «جک نارن»، از اجرای نمایش جدید گروهش به نام «رومولوس» در تهران خبر داد.یساقی با توضیح این امر که «رومولوس» در سال 1398 در سالن شمایل مشهد روی صحنه رفت و مورد توجه مخاطبان قرار گرفت، در گفت وگو با شهرآرا، از بازاجرای این نمایش با مختصاتی متفاوت و جدید خبر داد که به زودی در پایتخت به روی صحنه خواهد رفت.این کارگردان جوان که با نمایش های عروسکی پرفروشش شناخته می شود، درباره اثر جدید خود که آخرین مراحل آماده سازی برای اجرا در فصل تابستان را پشت سر می گذارد، تصریح کرد: برخلاف دو نمایش قبلی من که عروسک در آن ها عنصر اصلی بود و تلاش می شد که نمایش عروسکی برای بزرگ سالان مد نظر قرار گیرد، این بار نسخه جدید «رومولوس» بر بازی هنرپیشه ها مبتنی است و عروسک، در مقام عنصری مکمل، صرفا به کمک ایشان می آید.وی درباره عوامل این نمایش، با ذکر این نکته که خودش به عنوان بازیگر در کار جدیدش ایفای نقش نخواهد کرد، گفت: محمد لقمانیان که تجربه همکاری با او در نمایش «جک نارن» بسیار مغتنم بود، این بار هم با گروه نخ نما همکاری می کند. علاوه بر این، اسماعیل گرجی، بازیگر شناخته شده و طرازاول تئاتر کشور، نیز نقش اصلی این نمایش را ایفا خواهد کرد. در کنار این دو، فرشاد قاسمی، مهسا صبوری و امیرحسین بلندی، دیگر بازیگران «رومولوس» هستند .
کتاب هنرمند تئاتر مشهد منتشر شد
کتاب «زنِ مردم» به نویسندگی مسعود حکم آبادی، روزنامه نگار و هنرمند تئاتر مشهد، توسط انتشارات «رنگین کتاب» منتشر شد.
به گزارش شهرآرا، رمان «زنِ مردم» نخستین اثر اوست که چهارده سال پیش نوشته است و به زودی در طی مراسمی رونمایی خواهد شد.«دربند»، «داستان های کوتاه از زندان»، «رویی مشکی» و «مبانی تهیه کنندگی در تئاتر» از دیگر آثار اوست که به زودی منتشر خواهد شد.
تماشاخانه «مایان» میزبان «پروتکل خرگوش» نمایش «پروتکل خرگوش» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین آژیر این شب ها ساعت 21 در سالن ایراندخت پردیس تئاتر مایان روی صحنه می رود.در این نمایش محدثه اسدپور، محسن ملکی، امیر هاشمی نیت، میترا مصدق، مصطفی نظریان، شیوا اسدپور و جواد منزوی به ایفای نقش می پردازند.
اجرای «روز سوم» در «تصاویر ماندگار»
تئاتر تاریخی مذهبی «روز سوم» به نویسندگی نعیمه استیری و کارگردانی ستارا عظیمی این روزها ساعت 18 در مؤسسه آموزشی، فرهنگی و سینمایی «تصاویر ماندگار» اجرا می شود.در این نمایش ۶۵ دقیقه ای بازیگرانی چون علیرضا سوزنچی، راضیه ایرانی، سید علی موسوی، امیر حسین ملک، سارا مقدم، فاطمه آشوری، میترا اسماعیلی، احمد ناصری، سینا زارع، هانیه رضایی، باران سرداری، گلسا شاهرخی، حنانه حسینی، سید عادله وارسته، زینب کوهستانی، رژین ساعدی، حلما و هانا قلی زاده، حسین نظری، امیررضا پور رضایی، هلما صمدی، یاسمین احمدی، دلسا کامل فارسیان، ساجده سارانی، مهدیه محمد دوست، یسنا خواجه دلویی، مرسانا معمار، نرگس دلنیاز، الناز زارع، علی کرمی، نادیا شاه محمدی، مهراد احمدی، فاطمه جمشیدیان، سیدحسین حسن زاده، سید افشین شفیعی، جواد جوادی، عباس پوررضایی و رضا سلیمانی بازی می کنند.
«بچه های کوه های آلپ» روی صحنه تماشاخانه کربن
نمایش موزیکال و کمدی«بچه های کوه های آلپ» به نویسندگی و کارگردانی سمیرا صالح زاده از شنبه ۲۴ مرداد تا دوشنبه ۲۶ مرداد ساعت ۱۹ در تماشاخانه کربن روی صحنه می رود.در این نمایش ۶۰ دقیقه ای که با موضوع «تقویت روحیه امید و روحیه خستگی ناپذیری» می پردازد، برداشتی آزاد از نمایش هتل پارادیزو است.
«بچه های کوه های آلپ» داستان زندگی صاحبان هتل، کارمندان و مسافرانی را رقم می زند که در روند اتفاقات انتخابشان شادمانی، دوام آوردن و پایداری است.در این اثر خلیل قاسمی، داوود نوغانی، زهرا چاهی، شیما اسکافی، طیبه صداقت، طاهره زرین لعل، فائزه نجف زاده، مریم سلیمان خواه، مریم شمس، نجمه نوری نیا و یسنا رضایی پناه به ایفای نقش می پردازند.