سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد
سرخط خبرها

صرفه‌جویی ارزی ۹۵ هزار دلاری با تولیدات یک واحد فناور در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۲۶۸۰
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
صرفه‌جویی ارزی ۹۵ هزار دلاری با تولیدات یک واحد فناور در خراسان رضوی
معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: از محل تولید برد‌های کوره‌های القایی توسط یک واحد فناور زیر مجموعه مرکز رشد این دانشگاه، ۹۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی شد.
به گزارش شهرآرانیوز،علیرضا اسکندری افزود: بومی‌سازی و تولید برد‌های کوره‌های القایی، توسط این شرکت فناور برای صنایع ذوب و فولاد کشور موجب این میزان صرفه‌جویی شده است.

وی با اشاره به این که این واحد فناور با عمر یک سال و نیم خود با تولید این برد‌ها که دارای نمونه خارجی هم هست اقدام موثری در حمایت از صنایع داخلی در شرایط تحریم کرده است ادامه داد: با توجه به وابستگی و نیاز صنایع داخل به تولید، نصب و اورهال توسط شرکت‌های خارجی، بومی‌سازی و تولید این برد‌ها ارزشمند و در جهت کسب استقلال کشور است.

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: نمونه خارجی این دستگاه فقط روی یک دستگاه قابلیت استفاده دارد، اما نمونه بومی‌سازی شده قابل کاربرد در کوره‌های مختلف صنایع مختلف است.

اسکندری افزود: فاصله زمانی ساخت نمونه اولیه تا نمونه عملیاتی ظرف ۶ ماه انجام شده و به کشور‌های همجوار همچون عراق و افغانستان هم ارسال و عقد قرارداد برای ساخت این دستگاه انجام شده است.

وی ادامه داد: تولیدات این واحد هنوز در سطح یک هسته فناور و به تعداد محدود انجام می‌شود و هنوز فضای فیزیکی برای تولید انبوه را ندارد، اما این شرکت و فعالیت‌های موثر آن می‌تواند برای سایر دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای الگوی خوب و موثری باشد، زیرا علاوه بر رفع نیاز داخل کشور به این فناوری، اشتغال ایجاد شده و ظرفیت موجود در این زمینه برای کشور بسیار مهم است.

معاون پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد گفت: سال گذشته این واحد، ۷۰۰ برد تولید کرده است و برای بازسازی و به روزرسانی (اورهال)، تولید و نصب در مجموع معادل ۹۵ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی کرده است.

اسکندری افزود: از ابتدای امسال تا کنون نیز این واحد قرارداد اورهال ۳۰ دستگاه، تولید، نصب و راه‌اندازی ۱۰ دستگاه در داخل کشور و برای هر یک از کشور‌های افغانستان و عراق یک اورهال و ساخت یک دستگاه را امضا کرده است.

مرکز رشد دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد از سال ۱۳۹۷ شروع به کار کرده و تا کنون تعداد ۹ هسته فناور، پنج واحد فناور و یک شرکت دانش بنیان زیر مجموعه این مرکز است.

منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->