به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیلزاده با اشاره به اینکه بانوان مصرف ویتامین D را فراموش نکنند، اظهار کرد: به زنان توصیه میشود که ماهانه یک کپسول ۵۰ هزار واحدی از این ویتامین را مصرف کنند و زنانی که دچار کمبود این ویتامین هستند، باید تحت نظر پزشک یا متخصص تغذیه خود، دُزهای روزانه از مکمل این ویتامین را استفاده کنند.
به گفته وی، مهمترین منبع ویتامین D نور خورشید است، ماهیهای چرب (مانند قزل آلا و ماهی تن)، زرده تخم مرغ، منابع لبنی غنی شده با ویتامین D، گوشت قرمز و قارچ از منابع غذایی این ویتامین هستند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه مصرف کلسیم و حفظ سلامت و تراکم استخوان برای زنان مهم است، افزود: محصولات لبنی، سبزیجات برگ سبز تیره، بادام و پنیر از منابع غنی از کلسیم هستند.
اسماعیل زاده با اشاره به اینکه بانوان بالای ۵۰ سال روزانه به ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز دارند، متذکر شد: در مقایسه با مردان، زنان بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان هستند.
منبع: اقتصاد آنلاین