متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان هانی کرده به ضرب گلوله دستگیر شد + فیلم انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است
سرخط خبرها

«طب سوزنی»، درمانی برای کمردرد

  • کد خبر: ۳۰۵۷۰۳
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
«طب سوزنی»، درمانی برای کمردرد
تقریباً از هر ۱۰ نفر ۸ نفر در مقطعی از زندگی خود دچار کمردرد می‌شوند و کمردرد یکی از مهمترین دلایلی است که افراد به دنبال درمان پزشکی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، همچنین این عارضه دلیل شماره یک گزارش شده برای جستجوی طب سوزنی است. خبر خوب این است که کمردرد مزمن یکی از شرایطی است که تحقیقات نشان می‌دهد طب سوزنی ممکن است ابزاری موثر برای درمان آن باشد.

یک بررسی اخیر از ۲۲ مطالعه طب سوزنی نشان داد که این روش درمانی باعث تسکین کوتاه مدت کمردرد مزمن شده است.

دستورالعمل‌های انجمن درد آمریکا و کالج پزشکان آمریکا می‌گوید که پزشکان باید طب سوزنی را به عنوان یک درمان جایگزین برای بیماران مبتلا به کمردرد مزمن در نظر بگیرند که با درمان‌های معمولی بهبود نمی‌یابند.

چگونه طب سوزنی به تسکین کمر درد کمک می‌کند؟

طب سوزنی بیش از ۲۵۰۰ سال پیش در چین آغاز شد. این درمان شامل وارد کردن سوزن‌های نازک در نقاط خاصی از بدن است. طبق طب سنتی چینی، بدن بیش از ۲۰۰۰ نقطه از این موارد را دارد. آنها توسط مسیر‌ها یا نصف النهار‌ها به هم متصل می‌شوند که جریانی از انرژی به نام Qi («چی») ایجاد می‌کنند. گفته می‌شود که تحریک این نقاط باعث اصلاح عدم تعادل «چی» و بهبود جریان انرژی می‌شود. پزشکان معتقدند که این به تسکین درد و بهبود سلامت کمک می‌کند.

همچنین تصور می‌شود که این اثرات ناشی از تحریک سیستم عصبی مرکزی است. این ممکن است باعث آزاد شدن مواد شیمیایی در عضلات، نخاع و مغز شود. این مواد شیمیایی یا تجربه درد را تغییر می‌دهند یا تغییراتی در بدن ایجاد می‌کنند که حس خوب بودن را تقویت می‌کنند.

خطرات و عوارض طب سوزنی

هنگامی که توسط یک متخصص طب سوزنی که با تجربه و آموزش دیده است انجام شود، این روش به طور کلی بی خطر است. عوارض جانبی جدی، مانند عفونت یا سوراخ شدن اندام، نادر است. همچنین، طب سوزنی عوارض جانبی کمتری نسبت به بسیاری از درمان‌های استاندارد برای کمردرد دارد.

نکاتی که باید در مورد طب سوزنی در نظر بگیرید

اگر درمان‌های دیگر شکست خورده‌اند و به طب سوزنی فکر می‌کنید، آن را با پزشک خود در میان بگذارید. حتماً پزشک خود را از دارو‌های دیگری که مصرف می‌کنید مطلع کنید. همچنین اگر باردار هستید، از ضربان‌ساز مصنوعی قلب استفاده می‌کنید یا هر نوع ایمپلنتی دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.

پزشک شما ممکن است بتواند شما را به یک متخصص طب سوزنی دارای مجوز ارجاع دهد.

روش‌های طب سنتی چینی ممکن است افراد ناآگاه را بترساند، اما واقعیت این است که برای بسیاری از افراد در سراسر دنیا مزایای طب سنتی این کشور شناخته شده است و درمان‌های قدیمی چین که طی قرن‌ها ارائه و تطبیق داده شده‌اند، اغلب دامنه جهانی پیدا می‌کنند.

روش‌های طب سنتی چینی (TCM) مانند حجامت، طب سوزنی و «گوا شا» به دلیل اثربخشی آشکارشان در فعال‌سازی «مریدین»‌ها (کانال‌های انرژی که در طب چینی شناخته‌شده هستند)، از بین بردن رطوبت و افزایش گردش خون به رسمیت شناخته شده‌اند.

گوا شا در زبان چینی به معنی خراش دادن پوست تا حد ایجاد سرخی است و اصطلاحا به نوعی از ماساژ پوست چرب شده با ابزاری با لبه صیقلی اطلاق داده می‌شود (مانند برخی سنگ‌ها، فلز و چوب) که در طب سنتی چینی کاربرد ویژه‌ای دارد.

هرچند این روش‌های درمان، ریشه‌های باستانی دارند، اما پزشکان چینی همچنان در تلاش‌ها هستند تا چنین شیوه‌هایی را در مسیر تکامل و انطباق با دستاورد‌های پزشکی جدید و به‌روز به کار بگیرند.

برخی از این تکنیک‌ها اگرچه در نگاه اول ممکن است دلهره‌آور به نظر برسند، اما به دلیل قدرت شفابخشی‌شان به طور گسترده مورد تحسین قرار می‌گیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->