۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند
سرخط خبرها

«طب سوزنی»، درمانی برای کمردرد

  • کد خبر: ۳۰۵۷۰۳
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
«طب سوزنی»، درمانی برای کمردرد
تقریباً از هر ۱۰ نفر ۸ نفر در مقطعی از زندگی خود دچار کمردرد می‌شوند و کمردرد یکی از مهمترین دلایلی است که افراد به دنبال درمان پزشکی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، همچنین این عارضه دلیل شماره یک گزارش شده برای جستجوی طب سوزنی است. خبر خوب این است که کمردرد مزمن یکی از شرایطی است که تحقیقات نشان می‌دهد طب سوزنی ممکن است ابزاری موثر برای درمان آن باشد.

یک بررسی اخیر از ۲۲ مطالعه طب سوزنی نشان داد که این روش درمانی باعث تسکین کوتاه مدت کمردرد مزمن شده است.

دستورالعمل‌های انجمن درد آمریکا و کالج پزشکان آمریکا می‌گوید که پزشکان باید طب سوزنی را به عنوان یک درمان جایگزین برای بیماران مبتلا به کمردرد مزمن در نظر بگیرند که با درمان‌های معمولی بهبود نمی‌یابند.

چگونه طب سوزنی به تسکین کمر درد کمک می‌کند؟

طب سوزنی بیش از ۲۵۰۰ سال پیش در چین آغاز شد. این درمان شامل وارد کردن سوزن‌های نازک در نقاط خاصی از بدن است. طبق طب سنتی چینی، بدن بیش از ۲۰۰۰ نقطه از این موارد را دارد. آنها توسط مسیر‌ها یا نصف النهار‌ها به هم متصل می‌شوند که جریانی از انرژی به نام Qi («چی») ایجاد می‌کنند. گفته می‌شود که تحریک این نقاط باعث اصلاح عدم تعادل «چی» و بهبود جریان انرژی می‌شود. پزشکان معتقدند که این به تسکین درد و بهبود سلامت کمک می‌کند.

همچنین تصور می‌شود که این اثرات ناشی از تحریک سیستم عصبی مرکزی است. این ممکن است باعث آزاد شدن مواد شیمیایی در عضلات، نخاع و مغز شود. این مواد شیمیایی یا تجربه درد را تغییر می‌دهند یا تغییراتی در بدن ایجاد می‌کنند که حس خوب بودن را تقویت می‌کنند.

خطرات و عوارض طب سوزنی

هنگامی که توسط یک متخصص طب سوزنی که با تجربه و آموزش دیده است انجام شود، این روش به طور کلی بی خطر است. عوارض جانبی جدی، مانند عفونت یا سوراخ شدن اندام، نادر است. همچنین، طب سوزنی عوارض جانبی کمتری نسبت به بسیاری از درمان‌های استاندارد برای کمردرد دارد.

نکاتی که باید در مورد طب سوزنی در نظر بگیرید

اگر درمان‌های دیگر شکست خورده‌اند و به طب سوزنی فکر می‌کنید، آن را با پزشک خود در میان بگذارید. حتماً پزشک خود را از دارو‌های دیگری که مصرف می‌کنید مطلع کنید. همچنین اگر باردار هستید، از ضربان‌ساز مصنوعی قلب استفاده می‌کنید یا هر نوع ایمپلنتی دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.

پزشک شما ممکن است بتواند شما را به یک متخصص طب سوزنی دارای مجوز ارجاع دهد.

روش‌های طب سنتی چینی ممکن است افراد ناآگاه را بترساند، اما واقعیت این است که برای بسیاری از افراد در سراسر دنیا مزایای طب سنتی این کشور شناخته شده است و درمان‌های قدیمی چین که طی قرن‌ها ارائه و تطبیق داده شده‌اند، اغلب دامنه جهانی پیدا می‌کنند.

روش‌های طب سنتی چینی (TCM) مانند حجامت، طب سوزنی و «گوا شا» به دلیل اثربخشی آشکارشان در فعال‌سازی «مریدین»‌ها (کانال‌های انرژی که در طب چینی شناخته‌شده هستند)، از بین بردن رطوبت و افزایش گردش خون به رسمیت شناخته شده‌اند.

گوا شا در زبان چینی به معنی خراش دادن پوست تا حد ایجاد سرخی است و اصطلاحا به نوعی از ماساژ پوست چرب شده با ابزاری با لبه صیقلی اطلاق داده می‌شود (مانند برخی سنگ‌ها، فلز و چوب) که در طب سنتی چینی کاربرد ویژه‌ای دارد.

هرچند این روش‌های درمان، ریشه‌های باستانی دارند، اما پزشکان چینی همچنان در تلاش‌ها هستند تا چنین شیوه‌هایی را در مسیر تکامل و انطباق با دستاورد‌های پزشکی جدید و به‌روز به کار بگیرند.

برخی از این تکنیک‌ها اگرچه در نگاه اول ممکن است دلهره‌آور به نظر برسند، اما به دلیل قدرت شفابخشی‌شان به طور گسترده مورد تحسین قرار می‌گیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->