نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران نمایندگان بنیاد بیل گیتس با رئیس هلال‌احمر طالبان دیدار کردند کاظمی قمی: اولویت ما توسعه روابط ریلی ایران و افغانستان است ویدئو | کمک‌های مردم افغانستان به مردم مظلوم غزه
سرخط خبرها

سازمان ملل نام اشرف غنی را از فهرست سران دولت‌های جهان حذف کرد

  • کد خبر: ۱۰۰۱۳۶
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۱
سازمان ملل نام اشرف غنی را از فهرست سران دولت‌های جهان حذف کرد
در فهرست تازه‌ سران دولت‌های جهان که در وب‌سایت سازمان ملل متحد منتشر شده است، نام اشرف غنی، رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان، وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان ملل متحد نام «اشرف غنی» رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان، را از فهرست سران دولت‌های جهان حذف کرد.

در فهرست تازه‌ سران دولت‌های جهان که در وب‌سایت سازمان ملل متحد منتشر شده است، نام اشرف غنی، رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان، وجود ندارد.

سازمان ملل متحد نام محمد حنیف اتمر را نیز از فهرست وزرای خارجه جهان حذف کرده است. نام رولا غنی، همسر اشرف غنی و بانوی اول افغانستان در دولت پیشین، نیز از فهرست بانوان نخست کشورهای عضو سازمان ملل متحد حذف شده است.

اشرف غنی، رولا غنی و حنیف اتمر ۱۵ اوت سال گذشته در حالی‌ که طالبان به کابل نزدیک شده بود، از افغانستان فرار کردند. اشرف غنی اکنون در امارات متحده عربی و حنیف اتمر در آلمان زندگی می‌کند. نام و جایگاه اشرف غنی، حنیف اتمر و رولا غنی از وب‌سایت سازمان ملل متحد در حالی حذف شده است که نام نصیر احمد فائق در فهرست روسای نمایند‌گی‌های دائمی کشورهای جهان در سازمان ملل هنوز به چشم می‌خورد.

پس از کناره‌گیری غلام محمد اسحاق‌زی، سفیر و نماینده پیشین افغانستان در سازمان ملل، نصیر احمد فائق به‌عنوان سرپرست کرسی افغانستان در این سازمان معرفی شد. هرچند حنیف اتمر، وزیر خارجه دولت پیشین، با ارسال نامه‌ای به سازمان ملل خواستار برکناری احمد فائق شد، اما این نهاد به نامه‌ او پاسخ منفی داد و بر این اساس، آقای فائق به کارش در این سازمان ادامه می‌دهد.

طالبان بارها تلاش کرد که سهیل شاهین، یکی از سخنگویان این گروه، را به‌عنوان نماینده افغانستان در سازمان ملل منصوب کند، اما سازمان ملل درخواست طالبان را نپذیرفت، زیرا پذیرش سفیر طالبان به معنی رسمیت بخشیدن به حاکمیت آنان در افغانستان است.

بیش از شش ماه از حاکمیت طالبان بر افغانستان می‌گذرد، اما تاکنون هیچ دولتی این گروه را به رسمیت نشناخته است. سازمان ملل متحد و شماری از کشورهای جهان بارها از طالبان خواسته‌اند که برای به رسمیت شناخته شدن، حکومتی فراگیر تشکیل بدهند؛ اما سران طالبان مدعی‌اند که دولتشان همه اقوام و جریان‌های سیاسی افغانستان را شامل می‌شود و شرایط کامل به رسمیت شناخته شدن را دارند.

منبع: ابنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->