سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمیسیون آموزش مجلس مطالبه معلمان حق التدریسی را پیگیری کند (۷ اسفند ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۱۰۰۳۸۷
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۶
کمیسیون آموزش مجلس مطالبه معلمان حق التدریسی را پیگیری کند (۷ اسفند ۱۴۰۰)
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ماموریت داد تا در خصوص پیگیری وضعیت معلمان حق التدریسی جلسه تشکیل داده و نتایج آن را به صحن مجلس ارائه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر باقر زاده نماینده بابلسر در اخطاری در  جلسه علنی امروز مجلس، بیان کرد: هفته گذشته رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص ضرورت رسیدگی به مطالبه معلمان حق التدریسی تذکر دادند اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است. ۸۸ هزار نفر از معلمان حق التدریسی بر اساس قانون مصوب مجلس در دانشگاه فرهنگیان دوره مهارت آموزی گذراندند و امتحان نیز داده اند. یک مسیر کاملا قانونی طی شده است و اکنون تعیین وضعیت استخدامی حق قانونی این افراد است.

وی در ادامه اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش نیز بر حق قانونی این افراد واقف است، اما مشخص نیست که در سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه چه می گذرد. این معلمان حدود یک هفته است که به تهران آمده و سرگردان هستند. باید توضیحی در خصوص این وضعیت ارائه شود.

عبدالرضا مصری که اداره جلسه علنی را بر عهده داشت، در پاسخ به تذکر وی، بیان کرد: از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می خواهیم در زمینه تحقق مطالبات معلمان حق التدریسی جلسه تشکیل داده و نتایج آن را به صحن مجلس ارائه کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->