اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

مایکروویو چرا ساخته شد؟

  • کد خبر: ۱۰۰۴۷۸
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
مایکروویو چرا ساخته شد؟
روزانه از لوازم زیادی استفاده می‌کنیم؛ اما نمی‌دانیم که چگونه ساخته شده‌اند. در این مطلب به چگونگی ساخت دستگاه مایکروویو خانگی خواهیم پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز - روزانه از لوازم زیادی استفاده می‌کنیم؛ اما نمی‌دانیم که چگونه ساخته شده‌اند. در این مطلب به چگونگی ساخت دستگاه مایکروویو خانگی خواهیم پرداخت.

دیجیاتو بر اساس گزارش اداره آمار کار آمریکا، (BLS) مایکروویو‌ها (دستگاهی که با امواج ریز الکترومغناطیسی کار می‌کند) اختراع مفیدی هستند و به همین دلیل حدود ۹۰ درصد از خانوار‌های آمریکایی از آن استفاده می‌کنند. لوازم خانگی نیز دارای سابقه طولانی است.

دستگاه مایکروویو خانگی چگونه ساخته شد؟

اوایل کار، مایکروویو‌ها سنگین و گران بودند و عمدتاً در قطارها، کشتی‌ها و رستوران‌هایی که به طور مرتب سفارش غذای زیادی برای مشتریان خود سرو می‌کردند، استفاده می‌شدند. در سال ۱۹۹۵ مدل‌های کوچک‌تر و ارزان‌تری برای مصارف خانگی ساخته شدند. این مدل جدید از مایکروویو‌ها که به وسیله شرکت ریتیان (پنجمین شرکت بزرگ پیمانکار صنایع نظامی در جهان) ساخته شده بود، ۱۳۰۰ دلار قیمت داشت. این شرکت بیش از یک دهه محصول خود را به فروش رساند و در نهایت سال ۱۹۶۷ نسخه جدید آن را با قیمت ۵۰۰ دلار عرضه کرد. این طرح برای آشپزخانه‌های مدل طراحی شده بود. با توجه به قابلیت‌هایی که مایکروویو داشت، مسیر تبدیل شدن آن به یک وسیله کاربردی و پرآوازه موضوع تعجب‌برانگیزی نبود.

در تبلیغات این وسیله انقلابی متعلق به آشپزخانه گفته شده بود که «آشپزی را آسان می‌کند.» تا سال ۱۹۸۰ حدود ۲۰درصد از خانوار‌های آمریکایی صاحب یک دستگاه مایکروویو بودند. وقتی به تاریخ نگاهی می‌اندازیم، می‌بینیم که مایکروویو‌ها اختراعی از روی حواس‌پرتی هستند. آن‌ها به طور تصادفی به وسیله یکی از برجسته‌ترین مهندسان شرکت ریتیان به نام پرسی اسپنسر اختراع شدند.

مایکروویو‌های مدرن زاییده یک تصادف هستند!

بیش از ۷۰ سال پیش، پرسی اسپنسر که یکی از دانشمندان محبوب شرکت ریتیان بود، متوجه شد که میان‌وعده‌های خود را در جیب کتش گذاشته و آن‌ها طی یک آزمایش مگنترون (لامپ اشعه‌ساز) ذوب شده‌اند. در واقع مگنترون‌ها نوعی لامپ اشعه‌ساز هستند که برای اولین‌بار در سیستم‌های اولیه راداری از آن‌ها استفاده شد.

قبل از اختراع اجاق مایکروویو، فناوری مایکروویو تنها به عنوان بخشی از سیستم‌های رادار استفاده شد تا فاصله بین اشیا را اندازه‌گیری کند. طی مصاحبه‌ای که یکی از منابع خبری با نوه اسپنسر به نام راد اسپنسر داشت. او گفته بود: در آن لحظه پدربزرگ می‌خواست همه چیز را آزمایش کند و صدایش را بالا برده بود.

برخی معتقدند که میان‌وعده ذوب‌شده‌ای که آقای اسپنسر از آن الهام گرفته است، یک بسته شکلات بوده، اما راد این طور فکر می‌کند که آن میان‌وعده پاپ کورن بوده است. این مهندس کنجکاو به زودی اختراع خود را روی هر چیزی که دم دستش می‌آمد، آزمایش می‌کرد و آخرین بار آن را روی یک تخم‌مرغ انجام داد که نتیجه‌اش شکسته شدن تخم‌مرغ توی صورتش بود.

اولین دستگاه مایکروویو یک سال پس از کشف اسپنسر به بازار رسید. این اختراع مفید در اوایل ورودش به بازار، حدود ۲۰۰۰ دلار قیمت و ۷۵۰ پوند (۳۴۰ کیلوگرم) وزن داشت. در سال‌های پس از آن قیمت مایکروویو ارزان‌تر شد و به بازار‌های بیشتری راه یافت و طولی نکشید که به یکی از محبوب‌ترین لوازم خانگی تبدیل شد..

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->