پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

مدال‌های طلا و برنز پاراتنیس‌روی‌میز در دستان مشهدی‌ها

  • کد خبر: ۱۰۰۴۹۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶
مدال‌های طلا و برنز پاراتنیس‌روی‌میز در دستان مشهدی‌ها
دختران پینگ‌پنگ‌باز استان در ۲ رویداد کشوری به میدان رفتند.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ دختران پینگ‌پنگ‌باز استان در آخرین ماه سال روز‌های شلوغی را تجربه کردند. در مسابقات پاراتنیس‌روی‌میز کشور سه ورزشکار استان مدال‌های طلا و برنز کسب کردند و در انتخابی تیم‌ملی بزرگ‌سالان، تنها مشهدی تیم‌ملی با هدف پوشیدن دوباره پیراهن تیم کشورش راهی مسابقات سخت و فشرده شده است.
در پایان هفته گذشته رقابت‌های برترین‌های پاراتنیس‌روی‌میز ایران در کلاس‌های نشسته به‌میزبانی تهران پیگیری شد و دختران خراسانی نیز راهی این مسابقات شدند. این رقابت‌ها که در بخش بانوان دو روز طول کشید، یک طلا و دو برنز برای دختران مشهدی به‌همراه داشت.

انصاریان روی سکوی سوم

برخلاف مسابقات مردان که در پنج کلاس برگزار شد، به‌دلیل نبود ورزشکار، کلاس‌های یک و دو برای دختران حذف شد و مسابقات در کلاس‌های نشسته سه، چهار و پنج پیگیری شد. در کلاس سه، زهرا انصاریان ملی‌پوش مشهدی برابر حریفان به میدان رفت. او در اولین بازی‌اش ۳ بر ۲ مریم علیزاده را شکست داد. در بازی دوم ۳ بر ۱ مغلوب الهام چزانی شد، اما با پیروزی ۳ بر ۰ مقابل مریم گیلانی و سپس پیروزی ۳ بر ۰ برابر فریده شعیبی، موفق به کسب عنوان سومی این دوره از مسابقات کشوری شد. در پایان، مریم علیزاده قهرمان کلاس سه شد؛ ورزشکاری که برابر انصاریان شکست خورده بود. الهام چزانی نیز به نایب‌قهرمانی رسید. انصاریان نیز روی سکوی سوم ایستاد. همچنین در کلاس چهار، حدیث اصلانی قهرمان شد، زهرا زارع به نایب‌قهرمانی رسید و مونا مسعودی هم در جایگاه سوم ایستاد.

اولی و سومی در دستان مشهدی‌ها

در کلاس پنج، دو نماینده از خراسان‌رضوی حضور داشتند؛ نرگس قابلی و مریم ترابی پینگ‌پنگ‌بازان مشهدی برابر حریفان باتجربه‌شان به میدان رفتند. نرگس قابلی دیدار نخستش را ۳ بر ۰ مقابل میترا قرسینی با پیروزی پشت‌سر گذاشت. در دومین بازی قابلی بازهم به پیروزی رسید و ۳ بر ۱ از سد اعظم ترکاشوند عبور کرد. در سومین بازی هم ۳ بر ۰ مهناز حدادی را شکست داد.

اما مریم ترابی، دیگر خراسانی این کلاس، بازی‌هایش را با شکست ۳ بر ۲ مقابل رقیه روشن آغاز کرد. پس از آن ۳ بر ۰ نرگس قاسمی را از پیش‌رو برداشت و زهرا فتحی را هم با همین نتیجه شکست داد. به این شکل هر دو خراسانی راهی نیمه‌نهایی شدند، اما در این مرحله باید برابر یکدیگر به میدان می‌رفتند که درنهایت دوئل مشهدی‌ها با پیروزی نرگس قابلی و باخت ۳ بر ۰ مریم ترابی به پایان رسید و قابلی به فینال صعود کرد. رقیه روشن نیز با شکست ترکاشوند فینالیست شد که در فینال نرگس قابلی از مشهد موفق شد ۳ بر ۲ رقیه روشن را شکست دهد و به قهرمانی برسد. در بازی رده‌بندی کلاس پنج هم مریم ترابی ۳ بر ۱ اعظم ترکاشوند را شکست داد و به عنوان سومی این مسابقات رسید.

تلاش اشتری برای رسیدن به تیم‌ملی

از روز جمعه نیز مسابقات تنیس‌روی‌میز با هدف شناختن بهترین‌های کشور و تشکیل تیم‌ملی بزرگ‌سالان برای حضور در بازی‌های آسیایی آغاز شده است. سی نفر در فهرست اولیه شرکت‌کنندگان در انتخابی تیم‌ملی بزرگ‌سالان حضور داشتند که در رأس این فهرست مهشید اشتری، پینگ‌پنگ‌باز مشهدی، قرار داشت و به‌جز او دیگر از ورزشکار استان در این فهرست خبری نبود. پس از برگزاری بازی‌های مقدماتی، فاطمه جمالی‌فر، صبا صفری، سارا شهسواری، شیما صفایی، الینا رحیمی، ملیکا کرمی، کیمیا رستمی، مهشید اشتری، مریم صامت، مریم فرعی، فاطمه یاری و پریناز حاجیلو چهره‌هایی بودند که راهی جدول نهایی شدند. در دور نخست، ملی‌پوش مشهدی ۳ بر ۱ از الینا رحیمی شکست خورد.

در دور دوم مهشید اشتری ۳ بر ۰ سارا شهسواری را از پیش‌رو برداشت. دور سوم نیز با شکست ۳ بر ۰ اشتری برابر پریناز حاجیلو به پایان رسید، اما این نتیجه را در دور چهارم جبران کرد و ۳ بر ۰ مقابل مریم فرعی به پیروزی رسید. اشتری در دور پنجم ۳ بر ۰ فاطمه جمالی‌فر را شکست داد. بعد از چندین پیروزی پی‌درپی در دور ششم، ملیکا کرمی ملی‌پوش مشهدی را ۳ بر ۱ شکست داد. پینگ‌پنگ‌بازان تا نیمه راه آمده‌اند و پنج دور دیگر را در پیش دارند تا درنهایت بهترین‌ها بتوانند جایگاه جدیدشان را در تیم‌ملی پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->