افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

مرکز پژوهش‌های مجلس: در طرح صیانت از ایجاد محدودیت‌های غیرضروری پرهیز شود

  • کد خبر: ۱۰۰۵۶۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
مرکز پژوهش‌های مجلس: در طرح صیانت از ایجاد محدودیت‌های غیرضروری پرهیز شود
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به آخرین نسخه طرح صیانت گفت قانون‌گذاری باید با بحث‌های مفصل کارشناسی انجام شود گفت: پیش‌نویس طرح بایستی به گونه‌ای تنظیم شود که در عین ساماندهی از ایجاد محدودیت‌های غیر ضروری پرهیز شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «بابک نگاهداری»، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران درباره نسخه جدید طرح صیانت با عنوان «طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی» گفت: «قانون‌گذاری در فضای مجازی باید با کارشناسی دقیق و رعایت وجوه مختلف مسئله انجام گیرد و مغایرت با قانون اساسی نداشته باشد. همچنین نباید به کسب‌وکار تعدادی از مردم که در فضای مجازی معیشت خود را تامین می‌کنند آسیب وارد شود.»

او با بیان اینکه ساماندهی در فضای مجازی به منظور ایجاد محدودیت نیست، اظهار داشت: قانون‌گذاری باید با بحث‌های مفصل کارشناسی انجام شود و نباید با عجله این کار صورت گیرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اعتقاد دارد پیش‌نویس این طرح بایستی به گونه‌ای تنظیم شود که در عین ساماندهی و قانونمند کردن فضای کسب‌وکار در فضای مجازی از ایجاد محدودیت‌های غیر ضروری پرهیز شود و مصالح کشور و منافع مردم را تامین کند.

او با تاکید براینکه مجلس نباید به شئونات رهبری که به شورای عالی فضای مجازی تفویض شده مداخله کند، افزود: «رهبری تکالیف و وظایفی را صریحا به شورای عالی فضای مجازی ابلاغ کرده است که مجلس حق دخالت و ورود به آن را ندارد.»

نگاهداری عدم مغایرت با قانون اساسی، عدم مغایرت با شئونات‌ تفویضی رهبری به شورای عالی فضای مجازی و پیشگیری از لطمه به فضای معیشتی مردم را از جمله دغدغه‌های مرکز پژوهش‌ها دانست و گفت: «اگر این موارد مد نظر نمایندگان قرار گیرد هیچ گونه مخالفتی با قانونمند کردن فضای مجازی نداریم و بر ضرورت قانون‌گذاری صحیح تاکید داریم.»

به گفته وی مرکز پژوهش‌ها به عنوان بازوی مشورتی مجلس، پیشنهادها و مشورت های خود را در قالب گزارش تخصصی تحویل نمایندگان مجلس داده است: «مرکز پژوهش به اصل قانون گذاری در حوزه فضای مجازی تاکید ویژه دارد زیرا تمام کشورها در حوزه فضای مجازی قانونمند عمل می‌کنند.»

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان در پاسخ به این سوال که آیا میزان تغییرات نمایندگان در پیش نویس اولیه مرکز پژوهش ها خیلی زیاد بوده است، گفت: «پیش نویس‌های مختلفی نوشته شده است.»

گفتنی است مرکز پژوهش‌ها اوایل دی ماه با انتشار نامه‌ای به رئیس کمیسیون مشترک اعلام کرد طرح صیانت مغایر با قانون اساسی است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->