سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دستگاهی که رد ویروس کرونا را در هوا می‌زند

  • کد خبر: ۱۰۰۹۲۳
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
دستگاهی که رد ویروس کرونا را در هوا می‌زند
به تازگی محققان چینی از توسعه دستگاهی خبر داده اند که می‌تواند آثار این ویروس را در هوا شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ در جهان، محققان ابزار‌های مختلفی را برای تشخیص این ویروس توسعه داده اند؛ اما به تازگی محققان چینی از توسعه دستگاهی خبر داده اند که می‌تواند آثار این ویروس را در هوا شناسایی کند. رقابت برای ردیابی شیوع کووید-۱۹، دانشمندان چینی را بر آن داشت تا سیستمی با هدف شناسایی آثار ویروس کرونا در هوا توسعه دهند.

«لیو پنگ» محقق دانشکده پزشکی دانشگاه چینهوا و یکی از اعضای تیم تحقیقاتی این مطالعه گفت: عملیات مهار ویروس در طول بازی‌ها شامل انجام تعدادی از کار‌ها مانند تمیز کردن تجهیزات و آزمایش شرکت کنندگان است و آزمایش هوا برای شناسایی حضور یا حضور نیافتن ویروس نیز یک ابزار اضافی برای ارائه هشدار‌های اولیه است.

اگرچه بیماری کووید-۱۹ عمدتا از طریق قطرات تنفسی که هنگام سرفه یا عطسه از دهان فرد خارج می‌شود، منتشر می‌گردد؛ اما محققان دریافته اند که این ویروس در محیط‌های بسته می‌تواند از سوی ذرات آئروسلی که در هوا باقی می‌مانند نیز منتقل شود.

هواپخش (آئروسل) نامی است که به سوسپانسیون یا تعلیق ذرات جامد یا قطره‌های مایع در گاز اطلاق می‌شود. به طورکلی منظور از هواپخش؛ ذرات گرد و غبار معلق در هواست. دود، ریزگرد اقیانوسی، آلودگی هوا و مه دود امثالی از هواپخش هستند. ابزار توسعه یافته جدید شامل یک جمع کننده حمل پذیر است که برای مکیدن هوای محیط و بررسی قطرات آئروسل متشکل از ذرات ریز که می‌توانند در هوا پخش شده و حامل ویروس کرونا باشند، طراحی شده است. پس از ضدعفونی کردن، گاز جمع آوری شده به مایع تبدیل شده و از طریق آشکارساز اسید نوکلئیک آزمایش می‌شود. به گفته محققان، این آشکارساز ۱۰ برابر بیشتر از ابزار‌های معمولی آزمایش اسید نوکلئیک حساس است.

لیو افزود: حساسیت این دستگاه ۲۰ کپی در میلی لیتر است، درحالی که حساسیت دستگاه‌های معمولی ۲۰۰ تا ۵۰۰ کپی در میلی لیتر است. این بدان معناست که حتی نمونه‌هایی با بار ویروسی کم نیز می‌توانند از سوی این آشکارساز شناسایی شوند. کل فرایند آزمایش، از جمع آوری نمونه‌های هوا گرفته تا ارائه نتایج به مقامات محلی بخش کنترل بیماری، کمتر از چهار ساعت به طول می‌انجامد. قبل از استفاده، این سیستم در پنج مکان محل برگزاری مسابقات پکن ۲۰۲۲ آزمایش شده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->