ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

دستگاهی که رد ویروس کرونا را در هوا می‌زند

  • کد خبر: ۱۰۰۹۲۳
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
دستگاهی که رد ویروس کرونا را در هوا می‌زند
به تازگی محققان چینی از توسعه دستگاهی خبر داده اند که می‌تواند آثار این ویروس را در هوا شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از زمان شیوع بیماری کووید-۱۹ در جهان، محققان ابزار‌های مختلفی را برای تشخیص این ویروس توسعه داده اند؛ اما به تازگی محققان چینی از توسعه دستگاهی خبر داده اند که می‌تواند آثار این ویروس را در هوا شناسایی کند. رقابت برای ردیابی شیوع کووید-۱۹، دانشمندان چینی را بر آن داشت تا سیستمی با هدف شناسایی آثار ویروس کرونا در هوا توسعه دهند.

«لیو پنگ» محقق دانشکده پزشکی دانشگاه چینهوا و یکی از اعضای تیم تحقیقاتی این مطالعه گفت: عملیات مهار ویروس در طول بازی‌ها شامل انجام تعدادی از کار‌ها مانند تمیز کردن تجهیزات و آزمایش شرکت کنندگان است و آزمایش هوا برای شناسایی حضور یا حضور نیافتن ویروس نیز یک ابزار اضافی برای ارائه هشدار‌های اولیه است.

اگرچه بیماری کووید-۱۹ عمدتا از طریق قطرات تنفسی که هنگام سرفه یا عطسه از دهان فرد خارج می‌شود، منتشر می‌گردد؛ اما محققان دریافته اند که این ویروس در محیط‌های بسته می‌تواند از سوی ذرات آئروسلی که در هوا باقی می‌مانند نیز منتقل شود.

هواپخش (آئروسل) نامی است که به سوسپانسیون یا تعلیق ذرات جامد یا قطره‌های مایع در گاز اطلاق می‌شود. به طورکلی منظور از هواپخش؛ ذرات گرد و غبار معلق در هواست. دود، ریزگرد اقیانوسی، آلودگی هوا و مه دود امثالی از هواپخش هستند. ابزار توسعه یافته جدید شامل یک جمع کننده حمل پذیر است که برای مکیدن هوای محیط و بررسی قطرات آئروسل متشکل از ذرات ریز که می‌توانند در هوا پخش شده و حامل ویروس کرونا باشند، طراحی شده است. پس از ضدعفونی کردن، گاز جمع آوری شده به مایع تبدیل شده و از طریق آشکارساز اسید نوکلئیک آزمایش می‌شود. به گفته محققان، این آشکارساز ۱۰ برابر بیشتر از ابزار‌های معمولی آزمایش اسید نوکلئیک حساس است.

لیو افزود: حساسیت این دستگاه ۲۰ کپی در میلی لیتر است، درحالی که حساسیت دستگاه‌های معمولی ۲۰۰ تا ۵۰۰ کپی در میلی لیتر است. این بدان معناست که حتی نمونه‌هایی با بار ویروسی کم نیز می‌توانند از سوی این آشکارساز شناسایی شوند. کل فرایند آزمایش، از جمع آوری نمونه‌های هوا گرفته تا ارائه نتایج به مقامات محلی بخش کنترل بیماری، کمتر از چهار ساعت به طول می‌انجامد. قبل از استفاده، این سیستم در پنج مکان محل برگزاری مسابقات پکن ۲۰۲۲ آزمایش شده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->