عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
پژمان‌فر :

مشکلات فرودگاه مشهد از اولویت استاندار خراسان رضوی حارج شده

  • کد خبر: ۱۰۱۲۶
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴
مشکلات فرودگاه مشهد از اولویت استاندار خراسان رضوی حارج شده
رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: تاکنون چندین طرح مطرح شده، اما هیچ‌یک از این صحبت‌ها و گفت‌وگوها ثمره عملی نداشته و اقدام مطالعاتی‌ تاکنون در این رابطه صورت نپذیرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، گفت: با توجه به این‌که مشهد دارای یک فرودگاه بین‌المللی است و در طول روز تعداد زیادی پرواز در این فرودگاه نشست‌ و برخاست دارند، چنانچه بخواهیم بحث جابجایی داشته باشیم باید فکری اساسی شود.

وی با بیان اینکه با وجود اینکه چندین بار این مسئله را با وزارت راه و مسؤولین استان مطرح کردیم، اما نتیجه‌ای نگرفته‌ایم، تصریح کرد: مسئله این است که موضوع از اولویت کاری استانداری خارج شده است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی تأکید کرد: اگرچه استانداری تمام همت خود را به چند کار مشغول کرده، اما لازم است استاندار به مابقی مسائل استان و شهر مشهد که یکی از این مسائل فرودگاه مشهد هست هم توجه کند و اقدامی مناسبی برای پیشرفت کار انجام دهد.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->