وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده
سرخط خبرها

پویش محله بهاری، طرحی از دل مردم شهر

  • کد خبر: ۱۰۱۳۶۹
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
پویش محله بهاری، طرحی از دل مردم شهر
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: نکته بارز پویش محله بهاری به‌منظور جلب نظر شهروندان و شورای اجتماعی محلات است که فرآیند مشارکت مردمی در طراحی و اجرا، این طرح را نسبت به انواع مشابه خود متمایز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی نجفی در مراسم پویش محله بهاره که با حضور جمعی از اعضای شورای شهر برگزار شد، ضمن تقدیر از شهرداران مناطق برای همراهی در ایام استقبال از بهار، اظهار کرد: مشهد طی چندین سال گذشته برای این اقدامات در کشور، نمونه، شاخص و زبانزد بوده و پس از زیارت آقا علی بن موسی الرضا (ع)، یکی از جذابیت‌های این شهر دیدن المان‌های نوروزی و گل‌کاری‌های شهری است.

وی ادامه داد: این اقدامات از سال‌های گذشته انجام شده، اما دارای توسعه متوازن نبود و در این دوره با توجه به سیاست‌های شورای ششم و شهردار مشهد، توجه ویژه‌ای به حاشیه شهر خواهیم داشت تا لبخندی بر روی لبان مردم این مناطق بگذاریم.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: با توجه به سیاست‌گذاری‌های شورای اسلامی شهر و بر اساس طرحی که همکاران من آماده کرده‌اند، پویش محله بهاری شکل گرفت، این طرح با پیشنهاد مستقیم شورای اجتماعی محلات انجام شده و تلاش کردیم تا در هر محله با توجه به محدودیت‌ها و محرومیت‌های موجود، مشکلات روبنایی و منظری که شهروندان با آن درگیر بوده‌اند را رفع کنیم.

نجفی تصریح کرد: نکته بارز پویش محله بهاری جلب نظر شهروندان و شورای اجتماعی محلات است که فرآیند مشارکت مردمی در طراحی و در اجرا، این طرح را نسبت به انواع مشابه خود متمایز کرده است.

وی توضیح داد: حوزه‌های علمیه و سمن‌ها در اجرا این طرح به صورت گروه‌های جهادی به همکاران ما در مجموعه خدمات شهری یاری رساندند که از آنان تشکر می‌کنم.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: از نمونه اقدامات انجام گرفته در این طرح می‌توان به تنظیف کامل محلات هدف، رنگ‌آمیزی درب و ورودی منازل شهدا و بازسازی و نوسازی گلزار شهدای آرامستان‌های متروکه اشاره کرد.

نجفی ابراز امیدواری کرد: امیدوارم این اقدامات نویدبخش روز‌های خوش برای مردم شریف ایران باشد.

لزوم نگاه ویژه شهرداری به امنیت و حقوق کارگران

فاطمه سلیمی، عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد از مسئولان خواست تا نگاه ویژه‌ای به امنیت و حقوق کارگران داشته باشند.
وی اظهار کرد: قلبم به اقدامات مدیریت و خدمات شهری روشن است و امیدوارم اتفاقات خوبی برای مردم رقم بزنیم.

وی ادامه داد: محله بهاری کار زیبایی بود که امسال به‌همت مجموعه خدمات شهری و معاونت فرهنگی با همکاری حوزه‌های علمیه و سمن‌های محیط زیستی اتفاق افتاد و باید از کارهایی که به صورت زنجیر متصل انجام می‌شود، تقدیر کرد.

عضو هیات رئیسه شورای شهر مشهد ضمن تشکر از سمن‌های فعال و حوزه‌های علمیه که با مردم همراهی کرده‌اند، افزود: امسال این کار را با شانزده محله شروع کردیم اما با تداوم این مساله در سال‌های آینده میزان بیشتری از حاشیه شهر را پوشش خواهیم داد.

سلیمی با تشکر ویژه از معاون خدمات شهری شهرداری مشهد و تاکید ویژه بر اینکه بیشترین فعالیت بر عهده کارگران است، بیان کرد: خدمات شهری پیشانی شهرداری مشهد است و هرکس از هر طریقی که وارد مشهد می‌شود سرسبزی و زیبایی را می بیند و بیشترین زحمات مربوط به کارگران است.

وی ادامه داد: از مسئولان محترم چه در مجموعه شهرداری و چه در بخش‌های مدیریت شهری میخواهم به این دوستان نگاه ویژه‌ای داشته باشند، نباید شاهد این باشیم که برای کارگران در حین انجام برنامه اتفاق ناگواری بیفتد، همینطور در بخش عیدی و پاداش این عزیزان نیز معاونت برنامه‌ریزی شهرداری پیگیری لازم را برای پرداخت متناسب با سال‌های قبل انجام شود تا همان‌گونه که این عزیران دل مردم را شاد می‌کنند، ما نیز دل خانواده این عزیزان را شاد کنیم.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->