دانلود قسمت پانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی
سرخط خبرها

درباره سیاوش طهمورث، مرد کهنه کار سینمای ایران، که مجری یک مسابقه تلفنی شد

  • کد خبر: ۱۰۱۷۴۹
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۳
درباره سیاوش طهمورث، مرد کهنه کار سینمای ایران، که مجری یک مسابقه تلفنی شد
طهمورث مثل خیلی از بازیگران گوشه نشین شده از اوضاع سینمای ایران گله دارد. آدم هرچه قدر هم که بخواهد جلوی خودش را بگیرد و تن به هر کاری ندهد باز هم جریان زندگی او را به جایی می‌کشاند که نمی‌خواهد. خبر رسیده که او مجری یک مسابقه تلفنی شده و آدم هرچه فکر می‌کند نمی‌تواند طهمورث را در حال اجرای مسابقه ببیند.

عروجی | شهرآرانیوز - از حسن طهمورث نیا پرسیده بودند اسم «سیاوش طهمورث» را خودت برای خودت انتخاب کردی که گفته بود: «خودم اسم سیاوش را انتخاب کردم، در کنار فامیلی ام که طهمورث است، خوشخوان است و غرور خوبی به آدم می‌دهد؛ دو تا از شخصیت‌های اسطوره‌ای و محبوب ایرانی.» و خب سینمای ایران کمتر بازیگری با اعتمادبه نفس و کاربلد و باتجربه همچون او دارد.

حرفه ای‌های کاربلدی که نه بلندی نقش برایشان اهمیت دارد و نه کوتاهی اش. مثلا سریال «گرگ ها» ساخته داود میرباقری را یادتان هست؟ او آنجا یکی از بهترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشتند و یک بدمن واقعی بود. آن قدر بد که برای همیشه با همان شمایل در یاد‌ها ماندگار شد. نقش مسئول خرید کارخانه در سریال «زیر تیغ» را چطور؟ آنجا که با حیله گری و مکاری همه کار می‌کند و آخرسر در یک درگیری خانوادگی جانش را از دست می‌دهد.

طهمورث در یکی از ماندگارترین و درخشان‌ترین فیلم‌های سینمای ایران یعنی «اجاره نشین ها» ساخته داریوش مهرجویی نقش مرد قصاب را بازی می‌کند، نقشی کوتاه است؛ اما درخشان، پر ظرافت و به یاد ماندنی. در «زخم کاری» هم کوتاه ظاهر شد؛ اما آنچنان بود که تا انتها سایه اش بر سر شخصیت‌ها سنگینی می‌کرد. طهمورث هم حالا مثل خیلی از بازیگران گوشه نشین شده از اوضاع سینمای ایران گله دارد. آدم هرچه قدر هم که بخواهد جلوی خودش را بگیرد و تن به هر کاری ندهد باز هم جریان زندگی او را به جایی می‌کشاند که نمی‌خواهد.

خبر رسیده که او مجری یک مسابقه تلفنی شده و آدم هرچه فکر می‌کند نمی‌تواند طهمورث را در حال اجرای مسابقه ببیند. حالا اگر در توضیح این مستند هم آمده باشد: «این رئالیتی شو، مستندمسابقه‌ای است که شرکت کنندگان آن در تماس‌های تلفنی هدایتگر برنامه با اجرای سیاوش طهمورث، با چالش‌ها و مأموریت‌های ویژه‌ای روبه رو می‌شوند.» آیا این همان موقعیتی است که طهمورث می‌خواهد یا خواسته بود؟

پاسخ روشن است و لابد صاحبان کار و بعد هم خودِ استاد برای توجیه حضورش در این کار بگوید تجربه سترگ و بزرگی بود و چیز‌های زیادی هم یاد گرفتم! چندوقت پیش نوشتیم که فرزاد فرزین هم مجری شده، رضا صادقی مجری شده، سام درخشانی، پوریا پورسرخ و خیلی‌های دیگر. عده‌ای به خاطر شهرت و عده دیگری لابد به خاطر چیز‌های دیگر؛ اما حالا این سینمای بی رحم تعطیل شده کاری از دستش برنمی آید دست کم می‌توان دلخوش بود به اینکه مخاطب پیگیر سینما می‌تواند طهمورثِ بزرگ را برای چندساعتی در شمایل یک مجری ببیند و آن صدا و آن بیان هنرمندانه را بعد از مدت‌ها تماشا کند و لذت برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->