به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری افزود: فعالیت کمیتهها و شرح وظایف و ماموریتهای هر یک از آنها تعیین شده است و فردا یکشنبه نشست دیگری از این قرارگاه با حضور اعضا و دبیری رییس اداره میراث فرهنگی مشهد تشکیل میشود.
وی ادامه داد: کمیتههای هماهنگی خدمات بخشداریها و شهرداری ها، نظارت و ارزیابی عملکرد، بهداشت و سلامت، خدمات انتظامی و امنیتی، خدمات حمل و نقل و برنامه ریزی و آمار، خدمات شهری و محیط زیست، نظارت و تنظیم بازار، خدمات امداد و نجات، امور فرهنگی، تبلیغات و فضای مجازی، خدمات مسافرتی و اسکان ۱۱ کمیته فعال در قرارگاه خدمات سفر شهرستان مشهد هستند.
حسین امیرکلالی، دبیر قرارگاه خدمات سفر شهرستان مشهد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: فعالیت رسمی این قرارگاه از ۲۵ اسفند کنونی تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ خواهد بود و ۲۴ اسفند ماه نیز مانوری با حضور تمام مدیران و دستگاههای مرتبط در قالب قرارگاه خدمات سفر برگزار خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی ۱۲ اسفند ماه تشکیل قرارگاه خدمات سفر در مشهد به ریاست فرماندار و با هدف مدیریت مطلوب خدمات به زائران و مسافران نوروزی را خواستار شد.
یعقوبعلی نظری در این راستا خاطر نشان کرد: قرارگاه خدمات سفر مشهد باید به صورت شبانه روزی فعالیت داشته باشد بنابراین ساز و کار ۲۴ ساعته برای تمامی دستگاهها طراحی شود تا قادر به انجام اقدامات لحظهای و آغاز عملیات در نخستین فرصت بروز شرایط خاص باشیم.
وی ادامه داد: هیچ مرخصی برای مسوولان و مدیران تمامی دستگاههای استان از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین صادر نمیشود و تمامی دستگاههای دولتی نیز در این زمینه به صورت آماده باش هستند و همه دستگاههای دولتی و مجموعهها به صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر کار هستند.
شهرستان مشهد گرچه افزون بر ۳.۵ میلیون نفر جمعیت دارد که اکثریت آن در کلانشهر مشهد سکونت دارند، اما در شرایط عادی تا پیش از بحران کرونا سالانه پذیرای ۳۰ میلیون زائر و مسافر از اقصی نقاط ایران و جهان بوده است. حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از جمعیت مشهد ساکن مناطق حاشیهای آن هستند.
حدود ۵۰۰ هزار روستانشین نیز در ۴۰۰ روستا و آبادی واقع در حوزه جفرافیایی شهرستان مشهد زندگی میکنند.
منبع: ایرنا