آماده باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

خادمی را تنها در لباس خادمی و در حرم امام رضا (ع) نباید ببینیم

  • کد خبر: ۱۰۱۹۴۷
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶
خادمی را تنها در لباس خادمی و در حرم امام رضا (ع) نباید ببینیم
عضو شورای شهر مشهد گفت: امام رضا (ع) از ما می‌خواهد که خادم مردم باشیم؛ خادمی را تنها به حرم امام رضا (ع) اختصاص داده‌ایم، خادم آن راننده تاکسی است که خوب برخورد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در خصوص فرهنگ میزبانی از زائرین اظهار کرد: در بحث میزبانی به این علت که دوست داریم ظاهرنما باشیم تا باطن‌نما دچار مشکل هستیم. این طور به نظر می‌رسد به جای اینکه بخواهیم خادم مردم باشیم بیشتر قصد داریم خادم امام رضا (ع) باشیم. امام رضا (ع) از ما می‌خواهد که خادم مردم باشیم. خادمی را تنها به حرم امام رضا (ع) اختصاص داده‌ایم؛ خادم آن راننده تاکسی است که خوب برخورد کند.

وی ادامه داد: خادم بودن و خدمت باید از زمانی که زائر وارد مشهد می‌شود آغاز شود. برای مثال پذیرش یک هتل آداب برخورد را می‌آموزد، اما هرگز در حوزه فرهنگ‌سازی به مجموعه تاکسیرانی آداب خدمت و خادم بودن را آموزش نداده‌ایم.

سخنگوی شورای شهر اضافه کرد: باید به آداب و فرهنگی برسیم که همه خادم باشیم. اگر خادمی را تنها در لباس خادمی و در حرم امام رضا (ع) ببینیم، به نتیجه مطلوبی که باید، نخواهیم رسید. ما اگر خوب و درست عمل کنیم خادم مردم هستیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: اعتقاد دارم که سازمان‌های اتوبوسرانی و تاکسیرانی و افرادی که با زائر و مجاور سروکار دارند، باید دوره آموزشی آداب خادمی و زیارت را بگذرانند و حکم خادمی به آن‌ها داده شود. زمانی که فرد متوجه باشد اعمالش به عنوان خادم امام رضا (ع) الگو است، به مرور زمان تغییر خواهد کرد.

وی افزود: باید در بحث میزبانی و فرهنگ میزبانی این موضوع را جا بیندازیم و اول از خودمان شروع کنیم. در حال آماده کردن طرحی در خصوص آداب زیارت و خادمی هستیم؛ افرادی که در حوزه مدیریت شهری با ما سروکار دارند، ملزم هستند که این دوره آموزشی را بگذرانند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->