زلزله جنوب سیستان و بلوچستان را لرزاند (۹ مرداد ۱۴۰۳) فوری: حریق گسترده انبار ابر در شرق مشهد (۸ مرداد ۱۴۰۳) آیا از نظر قانون می‌شود هدیه را بازپس گرفت؟ کشف بیش از ۵۳ کیلو انواع موادمخدر در عطاری‌ها منع نمایش "شیرخشک" در تلویزیون عشق و عاشقی به مرگ دلخراش پسر جوان ختم شد نزاع و درگیری بر سر یک دختر خون به پا کرد بازداشت مرد شیطان صفت به دلیل اغفال و فراری دادن دخترجوان آیا ادارات تهران فردا سه‌شنبه (۹ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ هشدار فروش پاستیل‌های خوکی در بازار بلع مواد مخدر جوان را تا یک قدمی مرگ کشاند قتل یک جوان بر اثر نزاع و درگیری در رشتخوار خراسان رضوی کشف ۱۲ هزار نخ سیگار قاچاق در مشهد (۸ مرداد ۱۴۰۳) طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک‌دار در خانه + فیلم ویدئو | پل سیاهکلرود گیلان براثر سیل مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۳) رگبار باران در ۱۷ استان ایران همراه با وزش باد شدید در جنوب کشور طرح ملی حقوق یاران برای خدمت رسانی تخصصی حقوقی و قضایی به جامعه تدوین شد انفجار مرگ‌بار در خانه‌ای ویلایی در بابلسر | فوت ۶ نفر از اعضای خانواده
سرخط خبرها

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایرانیان خارج از کشور مستقر می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۲۱۹۶
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۷
دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایرانیان خارج از کشور مستقر می‌شود
معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: امکان استقرار دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در هر جایی که وزارت امور خارجه تشخیص دهد و به قوه قضاییه اعلام کند، فراهم است.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم غریب‌آبادی درباره خدمات حقوقی قضایی به ایرانیان خارج از کشور افزود: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در کشورهای دیگر راه‌اندازی می‌شود و با استقرار این دفاتر، مشابه همان خدماتی که هموطنان در داخل کشور دریافت می‌کنند، ایرانیان خارج از کشور نیز این امکان را خواهند داشت.

وی ادامه داد: این دفاتر در کنسولگری‌ها یا سفارتخانه‌های ایران در سایر کشورها که جمعیت ایرانی قابل توجه دارند، استقرار می‌یابد.

غریب آبادی اظهارداشت: قوه قضاییه اعلام آمادگی کرده و اگر وزارت امور خارجه کشورهای مورد نظر را اعلام کند، وارد فاز اجرایی خواهیم شد و با پیگیری‌هایی که داشتم به زودی وزارت امور خارجه مکان‌های استقرار دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را اعلام خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس قوه قضاییه در راستای رفع اطاله دادرسی، تسریع در امور جاری محاکم و پیشگیری از وقوع جرم و استفاده از فناوری‌های جدید در روند دادرسی، آیین‌نامه ارائه خدمات الکترونیک قضایی را در ۲۲ خرداد ماه سال ۹۱ تصویب کرد و در اجرای ماده ۲ آیین‌نامه ارائه خدمات الکترونیک قضایی مصوب ۲۲ خردادماه سال ۹۱ رئیس قوه قضاییه، دستورالعمل ضوابط و شرایط تاسیس، فعالیت و انحلال دفتر خدمات الکترونیک قضایی را ابلاغ کرد.

آیین نامه مصوب سال ۹۶ رئیس قوه قضاییه و دستورالعمل ضوابط و شرایط تاسیس، فعالیت و انحلال دفتر خدمات الکترونیک قضایی به موجب ماده­ی ۳۹ آیین نامه جدید، جایگزین آیین نامه پیشین شد.

دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با هدف کاهش مراجعه به دستگاه قضایی، تسریع در رسیدگی به پرونده و صرفه‌جویی در وقت و هزینه گروه‌های هدف، شفاف سازی فرایندهای رسیدگی، افزایش کارآمدی نظام قضایی کشور با افزایش نسبی سرعت، دقت و کیفیت افزایش رضایتمندی مردم از قوه قضاییه و استفاده شهروندان از فرصت‌های برابر با رفع موانع اداری راه‌اندازی شد.

دعاوی مالی، دعاوی خانوادگی، عقود و تعهدات(ابطال اجاره نامه)، امور شهری، رسیدگی مجدد، امور حسبی، اعسار و تقسیط، امور تجاری و شرکت ها، اسناد و امور ثبتی، اموال و مالکیت(دادخواست تخلیه، رفع تصرف عدوانی، اثبات مالکیت و...)، دعاوی تجدیدنظر، واخواهی، دعاوی مربوط به شورای حل اختلاف و دیوان عدالت اداری از جمله انواع خدمات ارائه شده در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->