یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده مجلس: مشهد برای تبدیل شدن به یک جهانشهر فاصله‌های بسیاری با استاندارد‌های لازم دارد

  • کد خبر: ۱۰۳۳۶۵
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۶
نماینده مجلس: مشهد برای تبدیل شدن به یک جهانشهر فاصله‌های بسیاری با استاندارد‌های لازم دارد
فاطمه رحمانی در حاشیه دیدارهای هیئت دولت از مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: مشهد برای آنکه بتواند جهانشهر شود، فاصله های بسیاری با استانداردهای لازم دارد و امکانات کنونی مشهد همانند سایر کلانشهرهای کشور است.

گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی به ضرورت تکریم زائر و فرهنگ زیارت به عنوان یک محور مهم برای جمهوری اسلامی اشاره کرد.

فاطمه رحمانی در حاشیه دیدارهای هیئت دولت از مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: مشهد برای آنکه بتواند جهانشهر شود، فاصله های بسیاری با استانداردهای لازم دارد و امکانات کنونی مشهد همانند سایر کلانشهرهای کشور است.

وی با اشاره به حضوران زائران داخلی و خارجی در مشهد عنوان کرد: وجود چنین فرصتی سبب می شود تا زیرساخت های بیشتری برای مشهد درنظر گرفته شود. از سوی دیگر، زیارت زائر باید به یک مبنا و محور برای جمهوری اسلامی ایران بدل شود.

رحمانی در ادامه به سایر مشکلات مشهد اشاره و تصریح کرد: حاشیه نشینی کنونی در مشهد به هیچ عنوان زیبنده این شهر نیست و باید به شکلی بنیادین به این مسئله پرداخت.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کیفیت آب شرب مشهد و آلودگی هوای دومین کلانشهر ایران باید در اولویت های دولت برای رفع مشکلات قرار گیرد.

رحمانی به ورزش، آموزش و پرورش و نیازهای بیمارستانی مشهد نیز اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر نیازمند افزایش سرانه های ورزشی، آموزشی و گسترش خدمات بیمارستانی و تخت های ویژه بیماران در مشهد هستیم و امیدواریم دولت در تعامل با نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، این مشکلات را به شکلی مفید و موثر برطرف سازد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->